22 Ноември, 2021 13:15 3 881 8

Дженифър Лопес направи огромно признание

  • дженифър лопес-
  • бен афлек-
  • съпруг-
  • брак

Тя призна, че е "романтичка" и винаги е била такава

Дженифър Лопес, която се среща с бившия си годеник Бен Афлек от април - заяви пред "Today", че все още вярва в брака, въпреки че е била разведена три пъти.
Тя призна, че е "романтичка" и винаги е била такава.

"Все още вярвам в щастливия брак до края на дните, със сигурност, на 100 процента", призна певицата и актриса.

В предстоящия филм на Лопес “Marry Me” тя се превъплъщава в образа на певица, която е била омъжена многократно - факт, който не е чужд на певицата, която също е била омъжена многократно.

"Чувствам, че съм човек като всички останали. Имала съм своите възходи и падения, допускала съм грешки и наистина се гордея с постигнатото в живота си и каква съм като човек, майка, актриса".

Дженифър Лопес направи огромно признание

Дженифър Лопес направи огромно признание

Упешната актриса се сдобри с Афлек след раздялата си с бившия бейзболист на "Янките" Алекс Родригес. Тя се омъжи за първия си съпруг, актьора Оджани Ноа, през 1997 г., като се разделиха през 1998 г. и тя се насочи към хореографа Крис Джъд, за когото бе омъжена от 2001 до 2003 г. След това се омъжи за колегата си певец Марк Антъни през 2004 г. Двойката има общи 13-годишни близнаци, Еме и Макс, но се разведе през 2014 г.

Лопес е имала и множество известни момчета-играчки. Тя се срещаше с Шон "Диди" Комбс от 1999 г. до 2001 г. Връзката ѝ бе помрачена от обвиненията в изневяра от страна на Комбс и звездата бе въвлечена в съдебни дела във връзка със стрелба в клуб "Ню Йорк" през декември 1999 г.

Дженифър Лопес направи огромно признание

Дженифър Лопес направи огромно признание

По-късно се срещаше с Каспър Смарт в продължение на две години и половина: предполагаеми сексуални контакти на Смарт с два транссексуални модела сложиха край на тази връзка през 2014 г.

Дрейк също си уреди няколко срещи с красавицата, но вътрешни лица изказаха мнение, че кратката им свалка най-вероятно е била пиар трик.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпросче

    6 0 Отговор
    Ако е голямо признание,а не огромно,няма ли да е по-добре?!
  • 2 Фермер

    11 3 Отговор
    А на мен ми призна,че веднъж като пръднала в тоалетната водата се върнала в казанчето.
  • 3 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    1 3 Отговор
    Това е много много хубаво! И ас самия съм прочут срет всички които ме познават като страхотен романтик и винаги пиша за романтика тук. А госпожата е красива като поп фолк певица браво!
  • 4 Без значение

    6 1 Отговор
    Каква е, това го могат само силните, а Ганьо нека си пише де от фермата, де от тоалетната..... 🙂кой от където е🙂
  • 5 реджеб иведик

    6 3 Отговор
    22 години ни занимават с тези двамата индивиди!!!....пътеводна светлина пасти да яде!!!...евала на ганю 22 години му рендосват мозъчето с тези двамата!!!между другото песента на тази кобила айм стил стил дженифър не се ли усети да и направи кавър след 22 години балъците тук са много ако я пуснат тук ще пожъне огромен успех и двамата с бени афлека пак да са на яхтата то на ганю паметта му е къса няма да усети повторението щом 22 години го баламосват с тези двамата и той все си мисли че е нещо ново!!! :))))))))))
  • 6 Кака Сийка

    3 3 Отговор
    И аз съм романтичка.Падам си само по мъже с големи пачки.Друго не ме интересува.

    Коментиран от #7

  • 7 със голямат лъкардиика

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Кака Сийка":

    а по-големи и твърди амортисьори падаш ли си?
  • 8 И на тая

    0 0 Отговор
    мъже не й стигнаха... И защо все си показва гърдите. Това е някакъв комплекс.