22 Ноември, 2021 16:45 2 955 4

Шон Мендес сложил край на връзката си с Камила Кабело

  • шон мендес-
  • камила кабело-
  • раздяла-
  • приятели

Te потвърдиха, че си остават приятели

Шон Мендес сложил край на връзката си с Камила Кабело - 1
Снимка: БГНЕС

Миналата седмица се разбра, че Камила Кабело и Шон Мендес са скъсали.

Двамата бяха заедно малко повече от 2 години - събраха се през лятото на 2019 г. Те не обявиха причина за раздялата, но потвърдиха, че си остават приятели. Сега източник посочва, че певецът е този, който е инициирал раздялата, а изпълнителката приела това тежко, но се съгласила, че това е правилното решение.

"Беше наистина тежко за няколко дни, но тя започна да прекарва много време с приятели и да се поддържа заета. Тя има много подкрепа и се чувства възстановена сега", обясни източник, близък до певицата, пред "E!News".

Камила и Шон решили, че е по-добре да са само приятели, тъй като връзката се изчерпала.

"Здравейте, хора, ние решихме да прекратим романтичната си връзка, но нашата любов един към друг като хора е по-силна от всякога. Нашата връзка започна като най-добри приятели и ние ще продължим да бъдем най-добри приятели. Ние много оценяваме вашата подкрепа от началото и продължаваме напред", гласи официалното съобщение.

Шон е разкривал, че със звездата са приятели, още откакто той е бил на 15 г.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ddd

    7 1 Отговор
    По тоя повод да им отворя един компот
  • 2 Обесен Язовец

    5 1 Отговор
    Не ги разбирам това младите. По мое време се женехме за гъзели. Сега гледам тичат та си чупят краката по камили и дърти магарици!
  • 3 Пука ми на мръсните кюлоти,..!

    1 1 Отговор
    Тези двамата, са, гола вода...!
  • 4 Стара песен

    2 0 Отговор
    Да така е, "любовта" т.е. сексът, се изчерпват след 1-2 години и след това изведнъж зрението ти се прояснява че нямате нищо общо.