Last news in Fakti

22 Ноември, 2021 18:45 7 892 11

Мани от "Игри на волята": Майка ми ме затвори с нож в банята и ми нареди да се самоубия

  • мани-
  • игри на волята-
  • самоубийство-
  • майка-
  • алкохол

Участничката в Игрите разкри шокиращи истини от миналото си

Най-обсъжданият участник от "Игри на волята" този сезон определено бе скандалната Мани, която неведнъж беше определяна като "най-слабото звено" от всички, но несъмнено показа завиден характер, който я изпрати чак до финалите. Тя неведнъж отиваше на елиминации, но винаги се връщаше с гордо вдигната глава, а зрителите бяха в недоумение как е възможно да стигне толкова далеч при всичките ѝ недостатъци, които показа на арената.

В мрежата валяха и продължават да валят негативни коментари за Мани, дори и след отпадането ѝ от играта в края на седмицата. Но бургазлийката никак не се смущава от омразата, която се излива върху нея, напротив медийното внимание я прави изключително щастлива. През уикенда тя заблестя в съвсем нова за зрителите светлина, когато даде едно от първите си интервюта след напускане на шоуто. В ефира на Нова телевизия Мани разкри шокиращи истини от миналото си, като най-потресаващите датират още от детството ѝ, пише woman.bg. Когато е само на 9 г. тя е трябвало да влезе в ролята на родител за по-малката си сестра, тъй като е израснала без баща и е имала единствено майка си.

Тя обаче е трябвало да работи и всички грижи около бебето паднали изцяло на гърба на Мани. Това обаче съвсем не бил най-тежкият товар за нея. Мани призна, че майка ѝ е имала проблеми с алкохола, които я подтиквали да бъде агресивна, дори брутална с нея: "Наложи ми се да порасна много бързо. Беше тежко за семейството, тъй като майка ми имаше проблем с алкохола, не се прибираше или се прибираше и искаше да пазим тишина. Не може да запушиш устата на бебе на 2 години. Тя ставаше агресивна и ни посягаше, особено на мен, която бях по-голямата. Много съм тормозена от майка си. Знаех, че ако в 8.00 не съм у дома, ще ям пердах. Това ме направи по-отговорна към много неща. Последният мъж на майка ми я спря от алкохола и тя стана много по-добра. На два пъти ми се случи да мисля за самоубийство и дори правих опити", разкрива Мани.

Тя продължава разказа си с една от най-шокиращите си истории. Случаят, в който майка ѝ я затваря в банята с голям кухненски нож, като ѝ заповядва след няколко минути ножът да бъде в корема на Мани...

Разбира се, не е липсвал и боят, но за щастие бургазлийката е работила с психолози, които ѝ помогнали да се изправи и да продължи живота си, въпреки непрестанния тормоз от страна на майка ѝ. Мани разказа и за следващите години от живота си, в които е трябвало да се изправи в най-тежката си битка. Тази с рака: "На 18 години ме диагностицираха с рак, като първо бе на матката, след това на дебелото черво. Разрастваше се много бързо и съответно започнах операции и направих четири в рамките на две години. След последната ми дадоха четири месеца живот. Бях много отчаяна и не ме оставяха сама, тъй като си мислеха, че ще се блъсна с колата или ще се опитам да се самоубия. Постоянно бях в депресия и тогава ми се обадиха по телефона две лекарки близначки от Никозия в Кипър. Казаха ми, че има надежда 50:50, но е необходима още една операция. В началото реагирах остро, тъй като след операция имах поне по три месеца възстановяване, и в началото отказах. Убедиха ме да опитам и съм много благодарна на целия екип и на Господ. Излезе успешна и излязох борбена от битката, която спечелих."


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ицо хазарта

    16 28 Отговор
    Румен Радев е марша

    Коментиран от #6, #10

  • 2 Потурко

    26 7 Отговор
    Трябвало е да я послуша! А че украсява и си измисля много е повече от ясно! Това е най-малкото което може да сътвори това Квазимодо само и само да е Извиестня!
  • 3 Промяна ПП

    9 5 Отговор
    Съвсем скоро ритуалните самоубийства ще са факт
  • 4 dddd

    31 4 Отговор
    Стига вече занимавахте хората с тая шибанярка който никой не я гледа и се интересува спрете се адски дразнещи ставате с тая никаквица
  • 5 Теолог

    15 0 Отговор
    Това предаване е само за рекламиране на ки!
  • 6 Patton

    5 6 Отговор

    До коментар #1 от "Ицо хазарта":

    МАРШАЛ ли ?
  • 7 Мани Мани

    25 2 Отговор
    Чиста циганка, но се нарекла азиатка :)
  • 8 Шамсу имамов

    22 0 Отговор
    Таа и хлопа яко дюшемето
  • 9 Катрань

    8 1 Отговор
    Да беше го сторила, но първо нея трябваше да,, свършиш,,...!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.