Last news in Fakti

26 Ноември, 2021 15:45 2 157 1

Адел получи предложение за милиони

  • адел-
  • netflix-
  • документален филм-
  • предложение за милиони

От Netflix искат да заснемат документален филм за нея

Завръщането на Адел на музикалната сцена и в публичния живот успя да надхвърли всички очаквания на феновете ѝ. Певицата даде не едно и две интервюта, в които разказа надълго и нашироко за всичко, през което е преминала в последните години. Но изненадите далеч не спират дотук.

Новият ѝ албум 30 е вече факт, а за следващата година тя насрочи два концерта в английската столица, които се разпродадоха за часове, пише lifestyle.bg. Засега плановете за турне са на пауза, но Адел може да намери още един начин да стигне до всички свои фенове по света.

Източници, близки до изпълнителката издават, че тя е получила предложение от Netflix за заснемане на документален филм, посветен на завръщането ѝ на сцената. Стрийминг платформата има опит в подобни продукции, като едни от най-успешните са за Тейлър Суифт и Шон Мендес.

А какъв по-удобен момент и преживяванията на Адел на и зад сцената да се увековечат професионално от сегашния, когато отново е на върха на славата след дълго затишие? Засега Адел не е дала категоричния си отговор на предложението, подплатено с няколко милиона долара хонорар, но най-вероятно ще се съгласи да се впусне в това предизвикателство, предава The Sun.

От Netflix са обещали на певицата да има пълна свобода по отношение на креативния процес и да се включи активно в създаването на крайния продукт, защото всички знаем, че е перфекционист. И вече нямаме търпение да видим какво ще излезе от това сътрудничество.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 яяйъъъ

    4 3 Отговор
    Писна ми от тая викачка. Все се дере като че ли някой я измъчва, много мрачна енергия излъчва.