Last news in Fakti

28 Ноември, 2021 10:39 3 415 16

Падна единадесетата маска в „Маскираният певец“

  • маскираният певец-
  • тото-
  • маска-
  • йонислав йотов-
  • камъкът-
  • маски

На сцената отново се завърна герой от минал сезон на „Маскираният певец“ – Очите

С грандиозно шоу бе отбелязан полуфиналът на третия сезон на най-мистериозното шоу в телевизионния ефир - „Маскираният певец“. Седмица преди дългоочаквания финал, зрителите видяха лицето под маската на един от най-любимите герои – Камъкът. На четвърто място в епичната надпревара се класира рапърът Йонислав Йотов, известен като Тото.

Той отново демонстрира забележително присъствие на сцената с изпълнения на „I Wanna Be Your Slave” на Måneskin и с хита на Genesis „I Can’t Dance”.

Топ следователите Алекс Раева, Марта Вачкова, AZIS и Владо Пенев бяха истински затруднени през целия сезон с разкриването на образа, а тази вечер останаха без думи след като симпатичният Камък свали тежкия костюм. Последните им предположения сочеха към актьорите Александър Сано и Наум Шопов и писателя Георги Блажев.

„Миналата година бях на тази сцена за един път и ме познаха веднага, но тази… Благодаря много за подкрепата на всички. Зная, че ако по-рано бяхте разбрали, че съм аз, нямаше да съм тук сега. Много съм благодарен и на целия екип на това невероятно шоу. Много исках да участвам в него и благодаря, че сбъднахте една мечта“, сподели Тото, след като свали маската.

Четиримата полуфиналисти - Носорогът, Камъкът, Гъбарко и Госпожицата, изпълниха по две песни в дванадесетия епизод на мистериозното предаване. Всяка от маските бе подложена на тежък разпит лично от звездните следователи. Алекс Раева, Марта Вачкова, AZIS и Владо Пенев имаха по две минути, за да измъкнат ценна информация от тайнствените герои. Въпреки завоалираните отговори, Панелът все пак успя да събере достатъчно важни данни за популярните личности, скрити зад атрактивните костюми.

На сцената отново се завърна герой от минал сезон на „Маскираният певец“ – Очите. Под специалната гост-маска този път се криеше не Поли Генова, а актьорът Мариан Бачев. Експерт-детективите заподозряха, че под костюма може да са актьорите Георги Низамов и Влади Априлов или телевизионният водещ Драгомир Драганов, но бяха далече от истината.

„Много се радвам, че не ме познахте. Не участвам в риалити формати, но този е по-специален за мен и нямаше как да откажа на поканата на Маги Халваджиян“, каза Мариан Бачев.
Следващата седмица предстои пищен финал на третия сезон на „Маскираният певец“. Финалистите, които зрителите определиха, са Госпожицата, Гъбарко и Носорогът.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    12 4 Отговор
    В тези страшни времена това е важна и успокоителна новина.
  • 2 За протокола

    7 3 Отговор
    Много тегаво шоу с доста засукан регламент.

    Коментиран от #12

  • 3 gorgoroth

    11 4 Отговор
    Тото с малкия атрибут и рунтавите вежди не ни интересува. Кажете дали Лора Kараджова изтрезня? Те това е новина!!
  • 4 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    7 6 Отговор
    Не ми харесва това предаване. Гледам го само заради великия господин Васко Азис той е легенда и е написал Библията на българската поп фолк музика но песните които пеят учасниците са на чужд и нерасбираем език. Какъв е смисъла? Ас пот забавление и купон расбирам песни които цяла България обича и те карат да скочиш на масата. Примерно някой да запее Ласмаги джасмаги дискотеки маратони биберони макарони тонколони монколони акордеони макордеони герап у герап у. Това би било перфектно музикално шоу.
  • 5 Зрител

    9 1 Отговор
    Най-тъпото предаване по тв за всичко времена! Чупи тъпомера само такава аудитория.
  • 6 Зрител

    6 2 Отговор
    На 50 години съм, и по
    мал..умно-деб-илско предаване ме съм виждал
    Тотален бок-лук
    Дори преди 1989

    Коментиран от #9

  • 7 Маги аборигена

    3 1 Отговор
    Давай народе повече смсчета.Давай пращай искам да съм по велик от Божков Искам още винарни в Тоскана пращайте бе още смсчета.
  • 8 Дърт

    4 1 Отговор
    То се видя че не може да пее.
  • 9 Верно

    8 0 Отговор

    До коментар #6 от "Зрител":

    Предаването е като аудиторията, взаимно се допълват !
  • 10 Дунку

    4 0 Отговор
    Смсчета българино .Искам да ви прецакан като Божков търкащия.Смсчета давайте пращайте за Гъбарко за Асзис за Марта приятелката на Дарина крадлата .Пращайте аборигена ви цака вече 15г .Ще направя още 10 винарни на ваш гръб в Тоскана.
  • 11 Рошко

    2 1 Отговор
    Колко маски има тоя певец че всеки ден му пада маска, с и терес чакам да му паднат вече и гащите
  • 12 Рошко

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "За протокола":

    Аз от вас разбирам че това било предаване че и шоу
  • 13 суперфинал

    0 1 Отговор
    Гъзарко, гол по жицата, не се ръга!
  • 14 ПАРЯСНИЦАТА

    3 0 Отговор
    По ГОЛЕМА ГЛУПОСТ НЕМА КВО МЕ ИНТЕРЕСУВА КОИ Е ШМИРГЕЛА В КУКЕРА А КАЖЕ ТЕ МИ ПУСКАИТЕ ПО ДОБРЕ ,,БРАЗДИ,,
  • 15 Гневен Бургазлия

    4 1 Отговор
    Егаси глупостите
  • 16 2020

    0 0 Отговор
    ТАЗИ НОВИНА ЧАКАХ ОТ ДЕСЕТ ГОДИНИ!!!!