28 Ноември, 2021 11:00 5 553 7

Героите от „София Ден и Нощ“ отново заедно (ВИДЕО)

  • софия ден и нощ-
  • герои-
  • шоу-
  • отново заедно

Близостта на героите на екран е създала силни приятелства в живота

Няма спор - всички искат „София Ден и Нощ“ да се върне на екран. Дали това ще стане или не, още не се знае, но продължаваме да разкриваме пикантните подробности, които героите от сериала споделиха за Vbox7.

В новия епизод на „Героите от София Ден и Нощ: Отново заедно“ от Vbox7 надигат завесата над това как са избрани конкретните герои и персонажи при кастинга, как се снимат секс сцени с непознати, имало ли е повече от игра за пред камерата между някои от тях, ревнували ли са се и какви са мръсните тайни, които са обикаляли из коридорите на снимачните площадки.

Оказва се, че Димитър (Дани) и Кристиан (Митака) са единствените, които са избрани още на първия каст, а е имало още пет тура след това. Двамата толкова добре са влезли в образ веднага, че продуцентът е бил сигурен, че са идеални за сериала. Реално те са и от малкото герои, които участват във всички 500 епизода, от самото начало до края и шеговито коментират, че останалите са дошли „на готово“, когато сериалът вече е имал слава.

Най-вероятно, една от най-вълнуващите за всички теми е имало ли е нещо повече освен игра за пред камерите между актьорите. Всички избягват този въпрос, защото са ужасно близки помежду си и отричат да има нещо повече от работа и приятелство между тях. За сметка на това си признават, че секс сцените са се получавали с лекота и не са били трудност за тях.

юбопитен факт е, че Кристиан, въпреки че е един най-обичаните персонали на сериала е бил уволняван на два пъти, заради бурния си нрав. Но продуцентите са знаели, че сериалът няма да е същият без него и са го връщали в роля бързо и двата пъти.

Близостта на героите на екран е създала силни приятелства в живота. Теди (Джулия) споделя, че след като е влязла в сериала Адриан (Марио) е станал един от най-близките за нея хора и именно той е бил до нея в труден момент от живота ѝ.

Когато събереш толкова много млади и красиви хора на място често се случват и проблеми и не винаги всеки харесва всеки. Това е съвсем в реда на нещата и далеч не сме очаквали, че сериалът „София Ден и Нощ“ е изключение. Затова и не се изненадахме, че по коридорите на снимачните площадки са се разнасяли различни слухове и че е имало сцени, които са се получавали доста по-трудно от обичайното.

За да разберете всичко, което споделят Димитър, Калина, Елизабет, Кристиан, Теди и Адриан - гледайте епизод 2, част 1 и част 2 във Vbox7.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    7 0 Отговор
    Тия винаги са ми като трейлър на Роко.
  • 2 abc

    4 1 Отговор
    Директно в направление - "МАТЕРИАЛНО ПРОИЗВОДСТВО" - 15 години като за начало!!!
  • 3 Дедо

    3 1 Отговор
    мЬекащите пак ше мЬекат от тИлИвизУрЪ
  • 4 мани мани

    5 1 Отговор
    продължението ще е със заглавие: софия ден и нощ с милфки и чички :) и децата им :P
  • 5 Истината

    6 1 Отговор
    Сериалът беше спонсориран от големите строителни компании, с цел привличане на провинциални купувачи. Целта беше изпълнена на 100%. При следващата имотна криза ще го пуснат пак. Харесват го само млади хора от чалга поколението.
  • 6 цербер

    3 0 Отговор
    Героите от „София Ден и Нощ“ отново СА заедно. София в слънчево и облачно.
  • 7 Готин

    5 1 Отговор
    Жалки примати в София.