Last news in Fakti

29 Ноември, 2021 11:55 7 600 11

Кали откровено за греховете на чалгата пред Мон Дьо (ВИДЕО)

  • кали-
  • поп фолк-
  • певица-
  • чалга-
  • интервю-
  • мон дьо

Певицата не изневерява на себе си и напълно честно говори докъде е стигнал поп фолкът и какво причинява на обществото ни

Фолк певицата Кали не е от тези, които се плашат да влязат в битката. Няма да я чуете да си премълчава в името на някаква фалшива солидарност. Онези, които не харесват прямотата ѝ, я определят като критикар. Обичана и мразена, Кали е артист, който не те оставя равнодушен.

Пред Мариан Станков – Мон Дьо певицата изразява себе си по типичния за нея стил като "шамарена фабрика" за поп фолк индустрията. Тя говори напълно откровено за греховете на чалгата. Обвиненията този път обаче идват от обвиняемия. Думи, които някои в този бизнес трудно ще преглътнат. А когато разговорът стига до смъртта на Денис Теофиков, Кали е безпощадна:

"В България смъртта е много готин маркетинг. Започват да те продават, защото си умрял. Започват да те харесват, защото си умрял. Но не те почитат заради таланта ти!... В България смъртта на Денис породи голяма активност в социалните мрежи и много хора натрупаха популярност на негов гръб..."

Срещу кого отправи тези думи Кали? Какво има да каже на всички, които след смъртта на Денис Теофиков говориха публично и се възползваха безсрамно от трагедията? Докъде стигна разследването на смъртта на певеца? И защо Кали посвети това интервю на Денис?

На всички тези въпроси отговаря тя:


Поставете оценка:
Оценка 3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вземи

    19 0 Отговор
    единия , удари другия !
  • 2 Чорбара.

    8 2 Отговор
    На,Кали баща и, навремето и каза ,че и ко.рва.

    Коментиран от #10

  • 3 Въпросче

    5 0 Отговор
    Що бе, при англоезично фъфлещите ни изпълнители по-коректно ли е ?
  • 4 Врачанин

    9 3 Отговор
    Ей, Кали не ги показа тея цици начи. Искаше ми се да ги видя преди да спре да пее, ама нема... Голяма красавица беше допреди няколко години.
  • 5 О'Азис

    13 1 Отговор
    Цялата чалга индустрия беше по-евтин Визаж на поръчка, както при маман Калканджиева.
  • 6 Кали прехода

    11 0 Отговор
    Бол мъже,мутри бракове Кали прехода лошия пример за една жена
  • 7 Права е,

    3 0 Отговор
    но това всички го знаем, а чалгата все още си я има.
  • 8 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    КАКВА ЧАЛГА БЕ --- ВСЕКИ ИСКА ДА Е " ВОЛНА ПЕПЕРУДА " И ДА ЛЕТИ "ОТ ЦВЯТ НА ЦВЯТ " !!!!!
  • 9 983456

    1 0 Отговор
    Кали е много права! След като момчето е починало, хората няма какво само да клюкарят и да го обсъждат. Хората ги интересуват само клюките, дай им само да обсъждат, да хулят и да обвиняват, вместо да оставят родителите на момчето на мира да изживеят мъката си. Няма нужда от безсмислени и глупави коментари, защото каквото и да се каже, то винаги ще е свързано с обиди и обвинения било срещу Денис, било срещу родителите му, но не и със съжаление към починалото момче. Аз досега не съм чула, когато става дума за загинал, или убит човек, хората да са говорели само със съжаление за него. Винаги ще ги има и хора, които ще кажат, че и починалия има вина - ако е бил убит ще кажат защо не се е пазел, защо е излязъл сам и всякакви глупости. Изобщо не им пука, че е бил убит! Аз затова и не чета никакви коментари, особено когато става въпрос за смъртен случай. Не искам да си обременявам главата с глупости. Коментарите за смъртни случаи, убийства, самоубийства трябва да бъдат забранени, защото хорското мнение няма значение, когато става въпрос за загинал или починал човек! Нито го знаят, нито го познават, за да приказват, каквото им падне.
    А Денис, нека почива в мир момчето! Много е лошо, че си отиде толкова млад! Животът е бил целият пред него!
  • 10 стария моряк

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Чорбара.":

    На Мартин баща му , Ванката също е здраво стъпил на земята човек. Плавали сме с него в Зодиак , работяга и хич не говореше добре за синчето , правещо се на палячо!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.