Last news in Fakti

29 Ноември, 2021 12:57 3 933 2

Николета Маданаска не спи от вълнение (СНИМКИ)

  • николета маданска-
  • венелин петков-
  • син-
  • рожден ден-
  • майка

Синът на Маданска и Венелин Петков навърши годинка

Журналистката Николета Маданска отпразнува първия рожден ден на сина си Йоан, облечена в роклята, която е носела в 9-ия месец от бременността си него. Това стана ясно от снимки от празника, които половинката на Венелин Петков публикува в социалните мрежи. Малко преди да роди, тя си е правила фотосесия, пременена в тоалета от партито на детето.

Синът на Николета Маданска и Венелин Петков навърши годинка миналия понеделник. "Не мога да заспя. Вълнувам се. Както в онази нощ. Събота срещу неделя. 22 ноември. Точно преди година. Тогава нямах търпение да се срещнем, мое мило дете. Сега нямам търпение да се събудиш, за да те прегърна", написа в социалните мрежи щастливата майка.



Малко след като роди, тя успя да влезе в идеална форма и да се завърне към любимите си секси тоалети. Фактът, че на рождения ден е била с роклята от 9-ия месец, вместо с някоя от любимите си впити в тялото роклички, е поредно доказателство, че тя очаква и второ дете, въпреки че избягва публични коментари по темата. С бременността с Йоан нещата стояха по същия начин. Николета и мъжът ѝ Венелин отказваха да коментират темата до раждането на бебето.

Празникът на детето е бил в домашна обстановка. Украсата е била от жълти и сини балони, а тортата – с рисунка на жълто пате върху син фон. Цяла година спортната журналистка бъркаше торти за всеки кръгъл месец от раждането на детето, но Йоан не е близвал от тях. Сега вече и той е опитал сладкиша, който е бил здравословен и суров.



"11 месеца Йоан само протягаше ръце към творенията ми по случай месечинките му. Захар, шоколад, маскарпоне или сметана обаче не са част от неговото меню, затова си оставаше само със снимка пред поредната торта на мама. До днес! Когато вече си мъж на цяла една година, е редно да получиш парче торта. А защо не и цяла?", коментира Николета Маданска.

Засега тя не е обявила дали ще се връща на работа в bTV, след като изтече първата година от отпуска ѝ по майчинство. Работещите в телевизията рядко ползват втората година майчинство, писа Уикенд.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В лицето

    9 3 Отговор
    е като кон, а иначе е много нахална.
  • 2 Хаджи Генчо

    5 1 Отговор
    Това в заглавието Маданаска е много яко, шаманско!