29 Ноември, 2021 17:28 11 983 4

2 зодии отмъщават жестоко

  • отмъщение-
  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • астрология

Желание за отмъщение е едно, но изпълняването му – съвсем друго

2 зодии отмъщават жестоко - 1
Снимка: shutterstock

Да се стремиш към мир е качество, което не всички притежават. Има хора, които само чакат да им забиеш нож в гърба и веднага се обръщат срещу теб с жаждата за отмъщение, пише Актуално.ком.

Това са 2-те зодии, които освен, че не прощават, отмъщават жестоко, но справедливо.

Телец

Добри са, мили са, дават много от себе си, но някой настъпи ли ги, следва апокалипсис. Телците не харесват несправеливостите и не могат да търпят нещо да не е наред или някой да им приписва вина. Представителите на тази зодия са миролюбиви същества по природа, но никой не бива да тества границите им, защото после горчиво ще съжалява. В тях се води вътрешна битка – да отвърна или да замълча. Колкото пъти мълчат, толкова пъти, умножено по пет отвръщат след това. Телците си знаят цената и никога не позволяват някой да се държи лошо или да си играе с тях. Тяхното най-силно отмъщение е тоталното игнориране и зачеркване на личността на всеки, който ги е предал веднъж.

Козирог

Козирозите са особени характери, с които попринцип трудно се спогаждаш. Те не харесват който и да е, за да станеш близък с тях, трябва да отговаряш на 9 от техните 10 представи за това какъв трябва да бъде човекът до тях. Представителите на тази зодия хапят особено коварно, но никога непредизвикано. Те отмъщават на секундата и добре знаят как – така, че да заболи най-много. Представата им за света е, че каквото сториш на другите, това ти се връща и на теб. Козирозите често отмъщават и за други близки на сърцето им хора, ако видят, че някой се държи непочтително и нечестно с тях. Истинска подкрепа са за приятелите си.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Грульо

    9 5 Отговор
    На бодлива крава, бог роги не дава. :D

    Коментиран от #3

  • 3 иванова

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "Грульо":

    но понякога и сам Бог забравя-Радой Ралин
  • 4 мамун

    4 0 Отговор
    някои са като таралежите
    когато ги настъпиш вадят бодлите