Last news in Fakti

30 Ноември, 2021 10:57 4 295 8

Ники Кънчев загуби майка си

  • ники кънчев-
  • загуба-
  • майка-
  • родител

Баба Пенка, както я познавали хората, издъхнала на 90-годишна възраст

Ники Кънчев е изгубил майка си преди няколко дни, писа "Уикенд". Тъжната вест за смъртта ѝ бе съобщена от брата на водещия – Петко Кънчев, който до ден днешен живее в родния Червен бряг. Това се е случило миналия четвъртък.

"Почивай в мир!" – така Петко Кънчев обяви в социалните мрежи миналия четвъртък, че е изгубил майка си Пенка. По-големият братът на Ники Кънчев публикува и снимка на възрастната жена. Самият водещ така и не сподели публично за голямата си загуба. В деня, в който брат му пусна своеобразната жалейка, единственият публичен пост на звездата в социалните мрежи бе, че очаква в предаването му по Дарик радио да гостува вокалът на рок бандата "Назарет" – Карл Сентанс.

Баба Пенка, както познават в Червен бряг майката на Ники Кънчев, си е отишла от този свят на достолепната възраст от 90 години. Навършила ги е през август. Не е известно какви са били отношенията ѝ с нейния популярен син, но батко му Петко е живеел близо до нея и се твърди, че се е грижел за възрастната жена. Говори се, че Ники не е бил в цветущи отношения с брат си.

Носят се слухове сред запознати, че двамата години наред избягвали да се срещат и общували само по официални поводи, когато нямало как да го избегнат. Студенината в отношенията им станала почти непреодолима преди 11 години, когато Петко, който по онова време преподава в Техническия университет в София, е обвинен от свои студенти, че им иска подкупи за оценките, които им пише. Обвиненията така и не са доказани, но хвърлят сянка върху имиджа на Ники.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гечев

    7 4 Отговор
    Тези червонебрежките са едни от най-големите пиявици в България.
  • 2 Човек от село

    17 2 Отговор
    Съболезнвания на Ники Къчев,но какво да се очаква от жена на 90 години,да роди ли?
  • 3 ????

    14 0 Отговор
    Никой не е вечен! Бог да я прости!
  • 4 Мир на праха й

    13 0 Отговор
    Всички затам сме се запътили. Поживяла си е жената. Мир на праха й.
  • 5 Иван Грозни

    7 0 Отговор
    Браво на жената, че е издържала толкова. Всяка баба мечтае за старини около такъв мъж. А колко си отиват без никой нищо да напише за тях?
  • 6 Голем

    2 2 Отговор
    Праз
  • 7 Некой си

    5 1 Отговор
    Никой не си избира роднините,жалко ако Ники се е срамувал от брат си.Бог да прости майка му.
  • 8 Раданч Татлъту

    1 1 Отговор
    Бог да я прости,беше Голем фен на ГЕРБ!🤡🥳👍