30 Ноември, 2021 17:58 4 446 5

Подгответе се за Коледа с нестандартна коледна украса

  • коледа-
  • коледна украса-
  • празници-
  • нова година

Лесно и бързо у дома може да си направите нова празнична украса и да донесете коледен уют във всяка стая

Подгответе се за Коледа с нестандартна коледна украса - 1
Снимки: Shutterstock

Коледните и новогодишни празници се очакват с еднакво нетърпение както от децата, така и от възрастните. Коледният дух завладява всичко и всички и за да го подсилите, ви трябва празнична украса. За да създадете празнично новогодишно настроение, можете да използвате нетрадиционен домашно направен декор. Изключително лесно е да украсите къщата с коледни топки, естествени материали и импровизирани средства, пише actualno.com.

1. Прозорец и перваз

Можете да започнете да украсявате перваза на прозореца, като замените стайните растения с новогодишен декор. Красиво ще изглеждат хартиените гирлянди и разноцветни светлинки, декоративни коледни елхички и клонки във ваза. Прозорецът може да бъде украсен със снежинки или напръскан с бял спрей с помощта на шаблони. За украса на корниза са подходящи коледни топки, които могат да бъдат окачени на дълги нишки.

Подгответе се за Коледа с нестандартна коледна украса

2. Стени

Празните стенни секции могат да бъдат запълнени с домашно изготвени гирлянди от подръчни материали. Хартиени звезди, нанизани на дълъг конец, сушени портокалови резенчета, панделки, пискюли и украси за коледно дърво. Декорациите по тапета могат да се фиксират с топлийки, споделят запознати.

3. Мека мебел

Диваните и фотьойлите не трябва да бъдат пренебрегвани. Ярките възглавници с новогодишна тематика ще добавят уют и ще се превърнат в новогодишен акцент в интериора. Калъфките за възглавници лесно можете да ушиете сами. Като алтернатива можете да използвате декоративна възглавница с контрастираща панделка, като добавите клонка от смърч и играчка от филц.

4. Врата

Най-лесният начин е да украсите вратата с панделка, вързана от няколко конуса, като я окачите на самозалепваща се кука. Традиционният новогодишен венец ще изглежда по-живописно. Можете да го направите от панделки, коледни украси, шишарки и смърчови клони.

Подгответе се за Коледа с нестандартна коледна украса

5. Маса за вечеря

Когато декорирате масата, на първо място трябва да замените обичайната покривка с новогодишна. Подходяща е и празнично каре с ярка щампа. Салфетките със зимна тематика ще ви помогнат да придадете празничен щрих дори на най-обикновената вечеря. Гарантиран начин за преобразяване на домашния интериор е да поставите на масата композиции от смърчови клони, шишарки и свещи.

С украсата на дома можете да се заемете още в началото на декември и всеки ден да добавяте по нещо ново, за да сте напълно готови за Коледа. Така няма да ви се трупа много работа в последния момент, а и домът ви всеки ден ще изглежда по различен начин.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    3 0 Отговор
    Украсеъе си ги с ампулки на Астра зендка, файзер😁, бионтех, джонсън, синовак, Спутник и и и и
  • 2 Виталия

    1 0 Отговор
    Е баш пък с коледни топки😂няма как да я украся нестандартни. Топките са стандарта украса

    Коментиран от #3

  • 3 РУДОЛФ Е ПИЯН И ДЪРПА ШЕЙНАТА В ЗИГ ЗА

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Виталия":

    СИГУР СИ ПОКАНИЛА ...КИРЧО И КОКОРЧО ЗА ЕСТЕСТВЕНА УКРАСА .ХО ХО 🎅🎅ХО

    Коментиран от #5

  • 4 Лост

    0 0 Отговор
    Сложих си Баба Яга в шейничка теглена от сърнички. До нея 7 великана и Черньо.
  • 5 Виталия

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "РУДОЛФ Е ПИЯН И ДЪРПА ШЕЙНАТА В ЗИГ ЗА":

    Не бе, имам си светещ самолет за украса, по-добре от хартиените на Бърборко. Иначе елха различни играчки с връх звезда и светещо дърво в стаята