Last news in Fakti

1 Декември, 2021 13:56 8 611 3

3 зодии ще забогатеят през декември

  • пари-
  • късмет-
  • хороскоп-
  • богатство-
  • забогатеят

Звездите вещаят огромен успех на три зодиакални знака точно преди края на годината

3 зодии ще забогатеят през декември - 1
Снимка: Shutterstock

Въпреки че краят на годината наближава, астролозите съветват да не се отпускате преди финалната права на годината, но не по някаква неприятна причина, пише jenata.blitz.bg.

Някои представители на зодиакалните знаци ще се намерят в много стабилно финансово състояние. Звездите и планетите ще потупат по рамото представителите на тези знаци. Реки от пари ще завалят още преди коледните и новогодишни празници към джобовете и сметките на представителите на 3 зодии.

Ето кои са те.

През декември Везните ще имат луд късмет в професионален план, а финансовото им състояние ще набъбне значително. Важно е да мислите за нови алтернативи, тъй че действайте по-смело.

Това важи с пълна сила и за представителите на Близнаците. Те ще имат страхотен шанс да печелят повече пари, важното е да вървят напред към целта. Особено когато си заслужава, във всеки един смисъл.

Постиженията са просто в кръвта на Козирозите и това не е нещо изненадващо за никого. В края на годината те отново ще са сред победителите. Съдбата е подготвила нещо специално за представителите на този знак. Те ще се изкачат сериозно по кариерната стълбица.

Не забравяйте онлайн сферата - звездите обещават голямо финансово намигване.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 де юре

    12 1 Отговор
    Лягайте и чакайте ! Интересно как ще разбогатеят освен ако не работят за модерна , файзъра или за шмайзъра !
  • 2 АстрологИнфл

    5 0 Отговор
    1/4 от света, следващия месец ще е друга 1/4 и така за 3-4 месеца вече няма да има бедни по света :) Браво на астролозите ) То и инфлация явно няма, те всички като забогатеят ще я настигнат.
  • 3 ха ха

    4 0 Отговор
    Никакъв шанс да ми дойдат кинти през декември.