Last news in Fakti

2 Декември, 2021 12:32 4 323 12

Лили Иванова пред БНТ

  • лили иванова-
  • певица-
  • пеене-
  • коментар

Нищо не знаят за мен! Нищо! Само Господ може да каже кой докога ще пее,заяви примата на българската естрада

Една година след последното си интервю, дадено за Епицентър.бг , Лили Иванова застава пред камерата на БНТ в ретроспекция за отиващата си 2021 година.

Срещата на Лили с журналиста Георги Любенов ще бъде излъчена тази неделя, 5 декември, в предаването „Денят започва“. Дни преди грандиозните си концерти, насрочени за 14, 15 и 16 декември в Зала 1 на НДК, примата отваря душата си за зрителите на БНТ.

За първи път примата отговаря на грозните нападки след концертната ѝ изява в Античния театър в Пловдив тази есен: "Само Господ може да каже кой докога ще пее, кой докога какво ще прави. Разбира се, след Него вече идва и моята публика", категорична е тя.

"Какво е усещането, че всеки мисли, че знае всичко за Лили Иванова?", пита след това Георги Любенов.

Отговорът идва с още по-голяма непоколебимост: "Нищо не знаят. Нищо!"

Пред водещия Лили Иванова разкрива и отношението си към новите условия в света и причината за дългото сценично мълчание.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стойчо

    15 8 Отговор
    НРБ икона!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ти Рекс

    11 6 Отговор
    Аз се сещам доста неща за нея, беше много бърза навремето
  • 4 Динку

    14 15 Отговор
    Лили трябва да разбере ,че Паша Христова е единствена която и до ден днешен глас не е достигнат от нито от един или една.

    Коментиран от #10

  • 5 ДРАКОН

    22 9 Отговор
    ВЕЛИКА ЛИЛИ ИВАНОВА
  • 6 Стига сте я

    12 17 Отговор
    превъзнсяли. В нея има повече лошотия, отколкото доброта. Завършен егоист, самовлюбена, алчна, с комплекси, взима се на сериозно. Е, и какво като пее? И други пеят, при това по-добре, но са ХОРА,а тя не е човек.
  • 7 TINA

    15 4 Отговор
    Защо злобеете,господ и дал глас и години.Браво, ЛИЛИ
  • 8 Генадий

    7 13 Отговор
    Песните те ѝ са социалистически, някак си не ги припознавам. Може би хората в провинцията повече я слушат. При нас в София е до голяма степен непозната (изключвам панелните квартали). Може би просто принадлежи към друга култура, тази, болшевишката.

    Коментиран от #11

  • 9 Да бе

    4 8 Отговор
    нищо не знаем. Сигурно щото "имаме комплекси от кръста надолу или от кръста нагоре". Съвременните златотърсачки могат прахта да й дишат на Лиляна и да си водят записки. Щото с една бедна катерица овърша де що има полови шпаги и ги изигра, докато стане това, което е в момента. Ако кукундрелата и можеше да говори, Ксавиера Холандер щеше да занемее. Ама, пардон, че това са лични работи.
  • 10 Валентин

    9 2 Отговор

    До коментар #4 от "Динку":

    Лили Иванова това не я интересува. В Историята ще остане само нейното име след 200 години. Аз не казвам, че няма други добри певци и песни. Става въпрос за феномена Лили Иванова, като наложена марка обобщила в себе си характер, стил, визия, талант и поглед напред. Лили Иванова, като събирателен образ на много качества - родолюбие, упоритост, смелост, решителност и пословична работоспособност.
  • 11 Валентин

    7 3 Отговор

    До коментар #8 от "Генадий":

    Явно изобщо не си запознат с творчеството на ЛИЛИ ИВАНОВА.
    Любов - това е основната тема в песните и! Тази тема не е социалистическа.
  • 12 Вальо

    8 4 Отговор
    ЛИЛИ ИВАНОВА е единственият български изпълнител, който успя да направи цяло НАЦИОНАЛНО ТУРНЕ през 2021 година в условията на пандемия и ковид. Много неща се изписаха за епидемичните мерки, които не били спазени и какво ли не още, но никой не написа най-важното: ЛИЛИ ИВАНОВА прояви невиждана смелост и решителност, като булдозер разчисти пътя на културата в България, смело и решително показа как трябва истинският будител да води своя народ, да му дава пример, да го зарежда и подкрепя духовността му в тези измислени времена. ЛИЛИ ИВАНОВА мина с валяка от първия си клип от 1964 г. /Събота вечер/ през бурени и лъжи, през болести и нереалност, и зареди с енергията си и с гласа си слабите, уплашените, неориентираните!
    И сега малко от посланията на певицата от най-новият и албум, които също не се отразяват и забелязват от медиите:
    💖БЕЗ КОНТРОЛ - "Без контрол светът е друг, а ние сме уплашени ... Дали да бъдем или не!"
    💖МАСКАТА - "Зад маската на този свят аз виждам истински нещата и ако хората заспят, оставам звук във тишината. Пред мен спектакълът върви. И публиката сякаш чака, да види истински лъжи. Да се качи и тя във влака. Зад маската съм само аз. Това е - друго нищо няма. Останалото е за вас, една комедия драма."
    💖ЖИВОТЪТ - "Животът - това е чудо.
    Магия, надежда, лудост.
    Откривам, всеки ден -
    животът тупти във мен.
    Животът - това сме ние.
    От него не ще се скрием.
    За него няма бъдеще и минало,
    любезен и студен е както винаги.
    Надежда ни о