Last news in Fakti

2 Декември, 2021 18:15 2 297 1

Money Heist ще има продължение

  • money heist-
  • netflix-
  • продължение-
  • 2023

Очаква се да е през 2023г.

Новините около най-популярния испански сериал на Netflix Money Heist стават все повече. Точно след ден ще разберем какъв ще бъде финала на петия и последен сезон на криминалната драма, съобщи lifestyle.bg. Преди ден пък научихме, че се подготвя и корейска версия.

А сега, съвсем навреме, се появява новината за спиноф, който ще носи името Berlin.

Всеки фен на продукцията на Алекс Пина се досеща, че спинофът ще се концентрира върху Андрес де Фонойоса, по-познат като Берлин. Героят е изигран от Педро Алонсо.

Какъв точно ще е сюжетът на Berlin отново не е ясно, но предвид факта, че той е вторият най-важен човек в организирането на обирите на Испанската народна банка и Испанската хазна след Професора, със сигурност ще е интригуващо.

Очаква се това своеобразно продължение на Money Heist да се появи по Netflix през 2023 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпросче

    0 0 Отговор
    Какво е това спиноф,на български ли е?