Last news in Fakti

3 Декември, 2021 10:45 18 323 36

Брутални обиди за Паулина след битката в "Игри на волята" (СНИМКА)

  • игри на волята-
  • паулина-
  • борис-
  • обиди

Безпрецедентна словесна агресия се изля след елиминационния дуел между Паулина и Борис

Обрат след обрат в "Игри на волята" приковава зрителите пред малкия екран. Ето, че и още един от считаните за фаворити за спечелване на играта - Борис, отпада от надпреварата.

Той се изправи срещу Паулина от своя отбор на Приключенците, но тъй като тя си беше купила преди това предимство, успя да дръпне в дуела със значителна преднина. Нещо повече - двамата нямаха равен старт почти по нито един показател, тъй като върху Борис висяха тежки вериги, с които трябваше да се придвижва, докато бута кануто на Арената, а Паулина беше свободна да приложи целия си арсенал от възможности.

Това, разбира се, накара мрежата буквално да се взриви, пише Шоу Блиц. Стотици коментари се изсипаха още по време на дуела между двамата в профила на Игрите, а писанията на феновете бяха, меко казано, подигравателни спрямо Паулина.

"Ако трябва да бъда максимално обективен, веригата просто ми пречеше да дишам. Това е нещото, което ме провали на тази битка. Така го усетих, така мисля, че беше", споделя Борис в интервю след излизането си, което допълнително нагорещи феновете на формата


Поставете оценка:
Оценка 4 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Читател

    61 10 Отговор
    Това е подарък за Паулина. Не знам защо решиха да я подкрепят по такъв начин.
  • 2 dddd

    19 24 Отговор
    Колко ви плащат за да драскате тая простотия всекидневна и с кое ви е интересно толкова явно получавате и бонуси
  • 3 честен ционист

    37 25 Отговор
    Хайде, хайде, все пак е дама, няма ли малко кавалерство у тоя Ганчо. По-жалката картинка беше снощи, когато оня гастърбайтер Тими канадския, чакаше оная малката душица да му вади зелените куки, а той после ги обираше, както и Кирчо ще ви литне по същия западняшки начин.

    Коментиран от #10

  • 4 Абе

    23 3 Отговор
    Завистливи лелки плюят и обиждат, пък иначе големи моралистки. 😆 Продукцията ги прави на маймуни и те си показват маймунджилъците. Заблудени същества.
  • 5 яоо

    17 17 Отговор
    Вярно че беше с предимство, но битката беше за мъж. Така, че това е някаква компенсация за Боби. За мен лично това направи битката равностойна, аз лично като видях каква ще е битката, смятах че Боби ще измете пода с Паулина, доста бях изненадан от играта на Паулина и още не вярвам как се справи с тази мъжка битка. Предимството обаче не помогна на Елизабет стрещу Стратимир, така че не виждам кой знае каква драма има тук.

    Коментиран от #8

  • 6 др Гей Билтс

    35 1 Отговор
    Като чета коментарите на женорлята у Фейсбука и вече разбирам, как Кики е станал МП. Това предаване е 100% скалъпено от първия до последния ден. Тези участници са на заплати и са си приели съдбата срешу съответната сума.
  • 7 Последния Софиянец

    65 2 Отговор
    Снощи пък прецакаха Елизабет.Бяха казали на противника и къде са куките.Той тегли девет пъти подред правилно.Това го обясниха с късмет.Няма такъв късмет девет пъти подред.

    Коментиран от #15

  • 8 Освалдо Риос

    17 2 Отговор

    До коментар #5 от "яоо":

    Аз бях изненадан как не й се беше запотила цвичката, след това юркане на тия канута по баирите. Явно записват по 2-3 кадъра с 15-20 камери като в розовите филми и после пият на плажа пина колада.
  • 9 Алфа Вълкът

    27 3 Отговор
    Вярно ли стават такива простотии в това предаване? Единият го връзват с вериги, другия го пускат боща да бяга! 😅 И балъчетата, гледат ли гледат и кинти набиват!

    Коментиран от #11

  • 10 реалист

    27 1 Отговор

    До коментар #3 от "честен ционист":

    Абсолютно си прав. Първо се постъпва некоректно и неджентълменски. И това е от хора, ходели и живели в чужбина и които уж имат европейско поведение.Нищо подобно. Да си припомним как и Борис в една игра с Валентин се опитаха да измамят. Второ- игрите се нагласят , че да ги спечели определен човек. Който не го е разбрал - здраве му кажи. И трето-този сезон е най-безинтереесния и като цяло с най малко стойностни хора. Е има и изключения.

    Коментиран от #19

  • 11 Освалдо Риос

    10 4 Отговор

    До коментар #9 от "Алфа Вълкът":

    Аз други работи набивам особено онова русото миньонче като се надупи. Имаше и една друга симпатяга от НСА с палавото пиърсингче на езичето, ама й биха дузпата рано рано, да заминава с Студентски град.
  • 12 незнайко

    29 1 Отговор
    ВЕРИГАТА БЕШЕ НАРОЧЕНО "НАКАЗАНИЕ" за да може Паулина да спечели . Разликата в теглото на товара в канутата беше резонен . Това, че е борбена Паулина не може да се отрече, но не по този начин да печели !!!

    Коментиран от #18

  • 13 Само

    19 5 Отговор
    глупците гледат, това нагласено шоу! Отдавна прескачам тая телевизия, когато тече този отвратителен формат!!! То бива, бива нагласеност ама чак толкова!!! Така че "бойкот" дорде свърши формата, че и занапред°°°

    Коментиран от #30

  • 14 Алфа Вълкът

    6 1 Отговор
    Навремето имаше едни детски игрални предавания, на едните им връзваха очите и ги обличаха като таласъми да пазят на входа, други ги пускаха да бягат по едни кубчета, да минават през тунели, ако паднеха отпадаха , а преминалите трябваше да преминат през таласъма! Сложете го това в праймтайма!
  • 15 незнайко

    16 3 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Тегленето на куките не е късмет а преценка къде отива дадено въженце ! Ако въжетата в средата имаха ПРЪСТЕН през който да минават и да не може да се определи посоката, щеше да е ИСТИНСКО, но и за Елизабет беше същото . Така, че тя не влагаше мисъл кой ринг да тегли и на два - три пъти му подаряваше торбички с неговите куки !!!

    Коментиран от #17, #28, #31

  • 16 Въпросчо

    13 0 Отговор
    Божидарке, къде са бруталните обиди слънце мое? Въобще имаш ли завършена журналистика, че под името ти пише само автор? Още една стъпка надолу за тази медия....
  • 17 Последния Софиянец

    5 4 Отговор

    До коментар #15 от "незнайко":

    Тоя примат бил голям мозък според теб!От анаболите са му умрели всички мозъчни клетки.
  • 18 хахаха😂

    17 4 Отговор

    До коментар #12 от "незнайко":

    Ами ходила е на битки, спечелила си е грошовете, рискувала е участието си в тях. Боби си почиваше докато Паолина ходеше на двубои и отпадаха участници. Да е искал да го номинират като Андрей, за да ходи на такива индивидуални битки.
  • 19 яОаооао

    19 7 Отговор

    До коментар #10 от "реалист":

    Да Играта вчера бе направена да бие Елизабет, едни греди едно чудо а тя гимнастичка, цял живот тренирала по греди, на всичкото отгоре и с предимство, цяло чудо и огромна доза късмет спасиха Стратимир вчера. Явно понякога дори хитрите стратегии на продукцията да добутат Елизабет до финала и тая година жена да спечели игрите удариха на камък, язък за усилията, сумати жълтици и ножове, нарочно изгониха директно Стоян, да не вземе да изгони от плажа на отшелника Елизабет. Толкова усилия и накрая Стратимир я би. Вероятно от продукцията още си хапят устните от ужас.

    Коментиран от #29

  • 20 Чудя се,

    2 4 Отговор
    защо това и подобни други предавания се гледат, че хората даже се и вълнуват от тях?... Изглежда е въпрос на интелект.

    Коментиран от #25, #36

  • 21 Петър

    14 3 Отговор
    Това е толкова нагласено има ли някои да вярва в това предаване.Все едно гледам съдби на кръстопът.Ако е истина боби трябваше да размаже полската мишка.Продукцията я лансира.
  • 22 Гришо

    16 3 Отговор
    Да му бяха вързали и краката ,че да е сигурно .Иначе добре са го измислили ,ама това е подигравка.Иначе много ясно ,че тя ще си купи предимство ,нали за това са тези грошове.Но това не беше предимство ва нея ,а направо го пребиха Боби.Дали Павлина не е по-близкия с някой продуцент.
  • 23 Д. Д

    6 12 Отговор
    Господа това са правилата на играта. Момичето е ходило на битки и е спечелило честно тези грошове. През всичките игри водещите говориха за тези предимства. Така че не я обвинява те, тя няма никаква вина.
  • 24 ЧУДНО

    10 4 Отговор
    че и децата и бабите разбраха за двуличието на игрите...
    Един Неделчо, да победи мускулести и здрави мъже с пъзел...
    Една кифла да победи друг мъжага....
    Хайде да свършват игрите та и телевизорът да си отдъхне
  • 25 9752

    9 2 Отговор

    До коментар #20 от "Чудя се,":

    НЕ СЕ ЧУДИ,... какво друго да гледа злителят,.. потърпевш отвсякъде
    Фермата не е ли блудкаво, ами маскиранте какво е,...заливат ни с простития ежеминутно... ТЕЗИ ПРЕДАВАНИЯ вече са към края си, но
    започват готварските шоута Черешки, Тортички, Китчени
  • 26 Огнян

    10 1 Отговор
    Той Борис сам си саботира класирането. Изкриви си кануто и се размотаваше излишно. После когато нямапше шанс да настигне Паулина показа, че и с вериги може на един дъх да минава препятствията. Ако беше поддържал това темпо отначало щеше да спечели с лекота.

    Поредната нагласена битка. рабухчиев също по едно време спря да играе и си чоплеше носа дфокато загуби.
    И аз така правя в игрите понякога, като искам да оставя децата да победят.
  • 27 няма начин

    12 2 Отговор
    Борис, Рабухчиев, Стратимир, Морунов, Андрей - тези щяха да смелят конкуренцията в спортните игри отдавна и щеше да е скучно. Затова ви предлагат сценарий, който да ви носи обрати и вълнения. И го постигат - комнетираме и прочее.

    А какво да кажем за завалийката Мани? Че тя не можеше и 1 битка честно да спечели, а за малко да я изкарат Майкъл Джордан в женски образ.
    Приемете, че това е като филм или айде, пиеса и толкоз.
  • 28 Голям праз

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "незнайко":

    Я, не пиши глупости! Гледай басейна, там беше ключа от палатката. Всичко е един голям цирк, в стил Нова и не само!
  • 29 Голям праз

    7 2 Отговор

    До коментар #19 от "яОаооао":

    И как беше направена да бие Елизабет, не че съм и фен, но някой имаше прекалено много " късмет". Пиша след като гледах ,как същия падна от Паулина, която докато трябваше само да отслабва, качи десет кила.
  • 30 Анти-тъпанари

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "Само":

    Ама колко си тъп, не е истина :-D
  • 31 Анти-тъпанари

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "незнайко":

    Хайде, хайде, сякаш това мякащо провинциално гастарбайтерче има толкова акъл, че да съобразява такива неща... май мислиш с "оная си работа", мила
  • 32 Тая спрънджа

    2 1 Отговор
    Е поставено лице, водещите стават само да ги удавиш в морето.
  • 33 ами да

    1 3 Отговор
    Боби отпадна заради останалите схемаджии, които го изпратиха срещу Паулина! Да, имаше 25кг верига в повече като тежест, но ако тя не си беше купила предимство на две крачки от края на предаването, щеше да бъде изключително наивен и глупашки героизъм, при това напълно безсмислен. Момичето просто се бори мъжки до последно и това е! А хейтът срещу нея е ясен - правят го жени, които не могат да й стъпят и на малкия пръст!
  • 34 Огнян

    3 1 Отговор
    Не се крайте, птредаването свърши.
    Усетих фалш на доста битки. Но пък участниците бяха готини.
    Моите фаворите не успяха, но се представиха на ниво - Милена, Морунов и Мартин.

    За следващия сезон имам една препоръка - игрите да се тегклятг с жребий, защото всяка игра дава предисмтво на човека със съответнтие качества. Така предвид шанса да се падне всяка възможна игра на отборите ще им трявбат баланситрани способности. Ще бъде по-честно и по-интересно.

    За други съвети - хонорара ми е 30 000 лв на сезон като продуцент. :)
  • 35 хатакая

    2 0 Отговор
    Пред касата в операта застава блондинка:
    – Два билета за първия ред!
    – За „Тоска“ или за „Борис Годунов“?
    – Не, за мене и мъжа ми!
  • 36 Селекта

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Чудя се,":

    Ами гледаме от немай къде....то какво друго да гледаш... Аз почти съм спряла да гледам ТВ и за мое учудване срещам все повече хора които не гледат ТВ.