Last news in Fakti

3 Декември, 2021 13:56 5 221 6

Бритни се похвали с нова фигура за 40 годишнината си (СНИМКИ)

  • бритни спиърс-
  • тяло-
  • фигура-
  • отслабване-
  • певица

Певицата сподели с феновете си, че е гладувала няколко дни след преяждането покрай Деня на благодарността

Бритни се похвали с нова фигура за 40 годишнината си (СНИМКИ) - 1
Снимка: Shutterstock

Бритни Спиърс разкри, че приема "нови лекарства" и разказа за склонността си към гладуване, за да остане във форма в поредица публикации в Инстаграм. Важно събитие се случи на певицата вчера - тя навърши 40 години, пише life.dir.bg.

Юбилеят посреща като свободна жена, след 13-годишно попечителство от страна на баща ѝ и това я кара да се чувства еуфорично. Поп звездата твърди, че иска да се погрижи правилно този път за себе си и спазва здравословен режим за тялото и ума. Тя избягва въглехидратите, според диетата, която пази. А след преяждането за Деня на благодарността, гладувала четири дни. "Бях изключително гладен накрая, но го направих. Опитайте", казва певицата.

Публикация, споделена от Britney Spears (@britneyspears)

Тя споделя, че се моли много силно, и че се радва, че е "тук". Казва, че се чувства все по-добре и държи на новия си режим и всичко това не е благодарение на доктори или други хора, а на "добрия Бог". Предполага се, че нарича лекарство, свободата и новия си начин на живот, според който се грижи за себе си. Певицата по-рано твърдеше по време на показанията си, че нейният терапевт ѝ е давал литий, който според нея я е накарал да се "чувства пияна" в един период от попечителството.

"Харесвам предизвикателствата, които носят стойност! Какво цените в живота си и как искате да се справите по-добре като човек в бъдеще? Все неща, за които трябва да помислите занапред. Бог да благослови!".

Друга публикация в Инстаграм подробно описва своята склонност към паленето на свещи по време на празниците, макар че случайно изгори домашния си фитнес преди година в имението ѝ Таусънд Оукс, Калифорния.

Бритни публикува снимка край камината, на която сияе и се усмихва. Това се случи по-малко от месец, след като баща ѝ Джейми Спиърс беше освободен от задължениeто му на попечител от Върховния съд на Лос Анджелис. Бритни каза, че това е най-хубавият ден в живота ѝ.

"Тя плачеше и се смееше едновременно. Беше ѝ трудно да разбере, че всичко свърши след толкова години. Бритни е толкова благодарна на всички, които ѝ помогнаха", каза неин близък.

"Мина много време, откакто не съм притежавала парите си. И моето желание и мечта е всичко това да приключи, се сбъдна", казва Бритни, която е сгодена за Сам Асгари и се надява двамата да имат дете.

Изпълнителката на "Toxic" също така не планира скоро да сяда пред Опра Уинфри или да дава други интервюта.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да да

    5 10 Отговор
    Фейсът й е отвратителен. Да беше инвестирала и в косата, да ви ... на парите!
  • 2 дедо Стефчо

    23 3 Отговор
    Екстра е каката,взимам я !
  • 3 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    6 7 Отговор
    Лелеее ама тя е много невероятно, неописуемо, фантастично, умопомрачително красива ох леле. Направо красива като поп фолк певица истинско русо искушение ох леле. И тази снимка дето е в гръб с този червения бански то почти всичко се вижда и ох леле леле ех, направо ще добия инфаркт толкова много красота. Ех леле леле ох.
  • 4 хохо

    6 6 Отговор
    Дръта коза нема как да стане младо яре. Ама за всеки влак си има пътници
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 На лицето й

    4 1 Отговор
    е изписано, че е ЛУДА и не е в ред с нервите. По принцип си е грозна, а в тялото също не става - ниска, отпусната, с къси крака. Абе, остави се...