Last news in Fakti

6 Декември, 2021 07:00 9 348 1

Вашият хороскоп за днес, 06.12.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Малко напрегнат ден за Близнаците

Вашият хороскоп за днес, 06.12.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ден за разговори на философски теми и неща, далеч от бита. Ще имате безброй идеи кое как да се случи и дано намерите ентусиасти да Ви помогнат.

Телец

Опитвате се да наложите собствена линия на поведение без да Ви е грижа дали е приложима за всички останали. Тази стратегия е печеливша за кратко. Нещата, които издържат във времето са тези, които носят полза за много хора.

Близнаци

Малко напрегнат е този ден. На първо място трябва да разберете причините, които Ви карат да се чувстват по този начин. За да излезете от подобно състояние, просто трябва да направите нещо, каквото и да е, но е важното да е физическо действие.

Рак

Доста ще капризничите, а това в един момент това вече няма да е интересно на никого. Не се обиждайте на другите, а погледнете себе си - защо се държите по този начин, какво точно Ви липсва. Опитайте сами да разберете себе си, вместо да се сърдите и цупите.

Лъв

Задълженията Ви ще са доста, на това отгоре, свързани със срокове. Неподходящ ден за разговори с учреждения и органи на властта. Бъдете търпеливи.

Дева

Желанието Ви да избягате от задълженията си е разбираемо, все пак празник е, малката Коледа. И все пак, първо си свършете работата, после празника. Даже може именно това да Ви мотивира да действате по-бързо.

Везни

Проблемите със средствата за комуникация, не бива да се превръщат в комуникационни проблеми или пък в повод за спор. Пък и днес казват е ден за чудеса. Направете поне едно.

Скорпион

Ще се чувствате ограничени от обстоятелствата, ще Ви се струва, че всички Ви товарят с проблемите си. А всъщност другите са просто огледало на случващото се вътре във Вас. Всъщност кой кого натоварва...

Стрелец

Доста капризни ще сте днес. Май и самите Вие трудно ще дефинирате какво точно искате. Основната Ви задача е да определите собствените си желания, цели, посоки. След това пътят сам ще се отвори пред Вас.

Козирог

Нещата ще стават по-трудно и с цената на много нервна енергия. А може би трябва да потърсите радостта в онези малки дребни неща и да не се насилвате ненужно. Не винаги ползата е материална, даже повече пъти не е.

Водолей

Не се безпокойте, не се тревожете, а просто се отпуснете. Бъдете със семейството, ако пък има и именници, празникът е готов. И внимавайте да не Ви заседне някоя рибена кост в гърлото.

Риби

Доста именници имате да поздравите днес, макар че празниците не са това, което бяха. Хората посвикнаха с усещането за несигурност, но пък нали по-важното е да не губят усещането си за празник. Подарете на някого празник, направете нещо мило.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 0 Отговор
    БЛАГОДАРЯ за ХОРОСКОП
    информацията