Last news in Fakti

6 Декември, 2021 14:45 17 477 22

Пореден жесток удар в живота на Явор Бахаров

  • явор бахаров-
  • театър българска армия-
  • уволнение-
  • представление

Театър "Българска армия" уволни актьора

Явор Бахаров изживява пореден удар, след като наскоро едва се отърва от заплахата да лежи в затвора заради шофиране в нетрезво състояние и употреба на наркотици. Актьорът изхвърча и от театъра, където вече мястото му заема по-млад колега.

Доскоро Бахаров играеше на сцената на Театър "Българска армия", но това вече не е факт, а скандалната звезда обикаля активно провинциалните театри с надежда да не остане съвсем без пари.

Най-пресният удар по Явор Бахаров е уволнението му от едно от най-скъпите представления във Военния театър - "Маркиз дьо Сад" от Дъг Райд на режисьора Иван Урумов. Скандалният актьор бе един от магнитите за публиката в ролята на абат дьо Кулмие.

Другото име, което продаваше много билети за спектакъла, е това на Георги Кадурин в главната роля на маркиз дьо Сад. Заради изцепките на Бахаров обаче, представлението спря да се играе, малко, след като бе качено на сцена.

В продължение на цяла година "Маркиз дьо Сад" беше замразен като проект, тъй като нито театърът, нито режисьорът имали желание да рискуват с компрометираното име на Явор.

Театър "Български армия" бе един от малкото, които го задържаха, макар че и там спектаклите с негово участие започнаха малко по малко да отпадат от програмата. В "Маркиз дьо Сад", вместо да свалят представлението, шефовете на Бахаров са решили просто да уволнят актьора. А на негово място взели най-младото попълнение в творческия състав на театъра – никому неизвестният засега Ясен Атанасов, пише "Уикенд".

За момента Явор Бахаров играе основно в театрите в провинцията и то в по-малките. Последната му премиера беше в Ловеч, а на софийските сцени скандалната звезда се изявява в гостуващи извънстолични представления.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бивш военен

    42 5 Отговор
    Бахаров хванат с много материали алкохол щъка на свобода.Брат му съучастник на Божков за картончета и той щъка на свобода Двама нагли помаци справка фамилията.
  • 2 Лост

    28 0 Отговор
    Ами как да го оставят в театъра, като винаги може да се издъни и отиде в затвора.
  • 3 хХх

    24 2 Отговор
    Тоя кога излезе от затвора ?
  • 4 ...

    5 20 Отговор
    В много други страни се поддържат такива хора. Нищо чудно , че бг кино, театър и други местни изкуства са мъртви ... добрите кадри бягат чак в Африка

    Коментиран от #11

  • 5 Кики

    38 2 Отговор
    Стига ни занимавахте с този бездарник
  • 6 САДИСТИЧНО

    13 1 Отговор
    ПОДХОДИХТЕ КЪМ „ЗВЕЗДАТА”☝ ПО— ДОБРЕ В ПАНДИЗА ОТКОЛКОТО БЕЗ МАНГИЗА😞
  • 7 С нашето знаме напред

    18 2 Отговор
    Човек каквото сам си направи....
  • 8 Перо

    27 2 Отговор
    Наркоманизиран пудел! Трябваше да влезе в затвора!
  • 9 шефа

    21 2 Отговор
    Объркали сте името,псевдо актьора се казва Явор Наркоманов,а който дава пари да го гледа е с психични отклонения.
  • 10 Механик

    17 1 Отговор
    Абе,тоя къпе ли се или само на мен ми се види нечистоплътен като халваджаните, бабияните и пр?
  • 11 Ламбо

    13 1 Отговор

    До коментар #4 от "...":

    Да бе , къде в Африка ли ги поддържат ? Безотговорните наркомани и алкохолици зад волана никъде нямат място .Ако беше блъснал твой близък щях да те питам как ще се чувстваш .
  • 12 сила

    10 2 Отговор
    Е СА ВЕЧЕ МОЖЕ ЧИСТОСЪРДЕЧНО ДА МИНЕ НА ХЕРО.....ТОТАЛЕН УБИТАК
  • 13 Редник

    19 1 Отговор
    Какво ни интересува този некадърник. Изклчително неприятен, надменен и турбо леке. Не го харесвам и не желая да го виждам.
  • 14 Един, който знае.

    6 1 Отговор
    Никому неизвестният Ясен е син на Атанас Атанасов. Честно казано, е един връзкар и никак не блести с актьорски талант. Театъра на Армията откъм репертоар е кръгла НУЛА, което съвсем естествено имайки предвид кой е директор на театъра - един плужек без ясна визия и модерно мислене. Ако трябва да се върнем към Бахаров, поне в киното ми се струва малко по- талантлив, въпреки че и той влезна в средите благодарение на връзките на брат си и баща си. Тази професия е доста жестока и трябва да си куче, ако искаш да оцелееш, да градиш имидж и да се стремиш да имаш добро име в това иначе нещастно и потънало общество.
  • 15 Един

    2 2 Отговор
    Никому неизвестният Ясен е син на актьора Атанас Атанасов. Честно казано, е един връзкар и никак не блести с актьорски талант,така както и баща му. Театъра на Армията откъм репертоар е кръгла НУЛА, което съвсем естествено имайки предвид кой е директор на театъра - един плужек без ясна визия и модерно мислене. Ако трябва да се върнем към Бахаров, поне в киното ми се струва малко по- талантлив, въпреки че и той влезна в средите благодарение на връзките на брат си и баща си. Тази професия е доста жестока и трябва да си куче, ако искаш да оцелееш, да градиш имидж и да се стремиш да имаш добро име в това иначе нещастно и потънало общество
  • 16 Срамота

    6 0 Отговор
    А тоя наркоман що не е в затвора. Друг, ако го хеванат за пореден път пиян, друсан и да шофира какво ще му се случи?
  • 17 devil

    4 0 Отговор
    Трябва му мляко от бели бъбреци
  • 18 любител

    11 0 Отговор
    грешка в заглавието .жесток удар на живота е когато колкото и да се мъчиш не върви и понасяш мъки болести загуба на любими хора а не като него да пиеш да се друсаш да караш най безотговорно като можеш да убиеш някой и после да мрънкаш. такива като него са за затвора за да им дойде акъла в тъпите глави.
  • 19 Топ

    6 1 Отговор
    Пропадняк.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Джони Уокър

    1 0 Отговор
    Джокай си брааат.Мани ги тия слаби писачи като Рашков,дето ни излагат още повече.
  • 22 Данаил Лазаров

    0 0 Отговор
    Ами нормално, това наркоманче никой, никъде НЕ го иска, защото това са КОФТИ хора, които постоянно създават само проблеми, заради вредните си пороци!
    Колко пъти го хващаха, обвиняваха и дори съдиха, а той НЕ се поправя и продължава с тези си порочни и вредни навици, затова трябва да влиза в затвора!