3 Юни, 2013 14:45 2 404 0

Анджелина Джоли с първа обществена поява след операцията (снимки)

  • анджелина джоли-
  • брад пит-
  • операция-
  • актриса

След като съобщи, че се е подложила на двойна мастектомия, заради голямата опасност да развие рак на гърдата, Анджелина Джоли се показа за първи път пред медийната общественост. Това се случи на премиерата на филма „Световна война Z", в който участва съпругът й Брад Пит.



Актрисата сподели, че е радостна от това, че след операцията целият свят е обърнал повече внимание на женското здраве.

„Чувствам се прекрасно, всичко е наред, много съм благодарна за подкрепата. Бях много радостна от това, че обсъждането на проблема с женското здраве придоби нов тласък. Това означава много за мен", каза Анджелина.

Звездата за пореден път благодари на своята половинка, отбелязвайки, че Пит й е дал рамо в най-трудния момент от живота й.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА