5 Юни, 2013 10:50 2 130 0

Victoria's Secret се радва на младо ангелче

  • модел-
  • gq-
  • victoria's secret-
  • ангел-
  • бреджи хайнен

Най-новото ангелче на известната  марка Victoria's Secret e 20-годишната холандка  Бреджи Хайнен. Модните експерти са убедени, че красавицата ще стане толкова добра в попрището си, че съвсем скоро светът ще спре да говори на Миранда Кер и Адриана Лима.

Засега младото дарование се появява само в шоу програмите на марката и стои на страна от рекламите за популяризиране на новите колекции.

Единствено списание GQ успя да задели корица и няколко страници от юлския си брой, за да покаже на света прелестното синеоко създание, което е незаслужено пренебрегвано от работодателя си.

Всъщност Victoria's Secret са резервирали красавицата още когато е била едва на 18 години, подписвайки договор с нея.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА