29 Юни, 2013 22:24 2 449 0

Булчински флашмоб под дъжда

  • булки-
  • флашмоб

Повече от сто души участваха в първия у нас булчински флашмоб, посветен на вълнуващите предложения за брак. Събитието „Сюрпризиада“ избра модерната форма на масово забавление, за да отправи апел към българските мъже за повече романтични изненади и хубави жестове в живота на двойката. Първоначално ентусиастите се бяха събрали пред паметника „1300 години България“ до НДК, но силният дъжд накара булките да претичат до близката метростанция. Желаещите да участват се бяха организирали през социалната мрежа Фейсбук и през сайта на организаторите.

Младата поп – звезда Марина Драгомирецкая подгря публиката и смелчаците в бяло. Точно в 17,30 всички участници, в синхрон с музиката, започнаха да танцуват според предварително репетираната хореография. Метростанция „НДК“ – изходът до пешеходната зона на бул. „Витоша“ се оказа тясна за всички желаещи да се включат в събитието, да снимат или просто да се порадват на необичайната гледка. В рамките на 5 минути дамите, облечени в булчински рокли или с бели воали и кавалерите – с бели цилиндри, изпълниха танца си, сред ръкоплясканията на подкрепящите ги приятели.

„Сюрпризиадата кандидатства за рекордите на Гинес за най-масов булчински флашмоб, като такова събитие със сигурност не е правено досега у нас. Хрумна ни, че това е един красив начин да подскажем, че в нашите отношения с любимия човек винаги има нужда от малко повече романтика“, разказва организаторът на събитието Петя Дочева. Според нея в забързания ритъм, в който живеем, ни остава все по-малко време да се оглеждаме в очите на партньора си. Затова сюрпризиадата е едно позитивно и закачливо напомняне да пишем нашата легенда всеки ден, за да може когато се обърнем назад да харесаме това, което прочетем. „Решихме, че булчинският флашмоб е един красив и нестандартен начин да кажем с танц „ДА!“ на вълнуващите предложения за брак“, допълва Петя.

Организаторите вярват, че всяка любовна история – реална или мечтана, е достойна за легенда. Всеки пише своята версия, като поднася мили изненади на любимия човек. А началото понякога е с нестандартното предложение за брак.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА