Last news in Fakti

3 Юли, 2013 12:59 2 385 0

17-месечната дъщеря на Бионсе получи първите си дизайнерски токчета

  • бионсе-
  • дизайнерски обувки-
  • блу айви

17-месечната дъщеричка на Бионсе и Джей-Зи - Блу Айви е родена за хип-хоп звезда и гардеробът й несъмнено го показва. Тя вече си има малки обувки с токчета и корона, пише изданието Дейли Мейл.

Миналата седмица 31-годишната певица сподели серия от лични снимки на сайта си, Iam.Beyonce.com, включително една на бебешки обувчици с токчета. Не е ясно дали малката госпожица вече се опитва да ходи на висок ток, но майка й със сигурност е пробвала обувките се вижда от публикуваната снимка. Невероятната, макар и малка, обувчица е вързана към добре поддържан крак - вероятно собственост на Бионсе- с розова лента от кадифе, която се увива около глезена.

Дизайнерските обувчици са дело на Том Форд и са специално създадени за звездното бебе.

„Кралица“ Блу е снимана и с възхитителна корона на главата, което може би се опитва да внуши, че малката е истинска кралска особа. Короната е богато украсена с  лилаво кадифе и обсипана с перли и кристали.

Миналия април, Джей-Зи публикува снимка в блог-а си, LifeAndTimes.com, на миниатюрен чифт маратонки „Jeremy Scott x Adidas“, с крила от двете страни. Надписът на снимката гласи: "Първият полет на Блу".

Блу Айви обаче не е първото звездно дете, което носи на малките си крачета обувки от  Том Форд. 32-годишната Джулия Ройтфилд, дъщеря на бившия главен редактор на списание „Войг Париж“, заяви пред „Ню Йорк Поуст“, че нейната дъщеря Роми е получила чифт в черно лично от дизайнера.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА