23 Юли, 2013 10:36 1 684 0

Ice Cream вадят летен хит, базиран на истинска история

  • ice cream-
  • μ&μ-
  • хит-
  • история-
  • песен

Ice Cream са готови с продължението на хитовете си „Те карам да вибрираш” и „Взимам/ давам”, които общо имат над 7 милиона гледания в сайтовете за видеосподеляне.  Новото им лятно парче се казва „М&М” (съкратено от "момчета и момичета") и вече е в ефира на радиостанциите.

Историята в текста на песента всъщност не е само една – всеки от бандата разказва лични преживявания, които се въртят около тънката граница между неангажиращия секс и влюбването.

Саундът на „М&М” пък е доста по-клубен от всичко, което сме чували от Ice Cream досега, а освен с раздвижен ритъм, парчето впечатлява с фънки саксофонна мелодия, забавен текст и секси вокали в припева.

Ice Cream вече представиха трака на живо от сцената на 359 Hip Hop Festival, където бандата беше сред подгряващите на американската суперзведа Rick Ross и парчето успя да разтанцува публиката от първо слушане – гаранция за хитовия потенциал на „М&М”.

Вече е заснет и клипът към парчето, който разбира се е на морска тематика, а премиерата му предстои през следващата седмица като единственото, което Ice Cream издават за видеото е, че по традиция са се забавлявали максимално по време на снимките и това ще се усети на екрана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА