Last news in Fakti

28 Октомври, 2013 10:00 1 791 0

Кличко отново се отказа от брака

  • кличко-
  • сватба-
  • панатиер-
  • отказ

Боксьорът се отметна от предложението си

Две седмици бяха необходими на украинеца Владимир Кличко, за да размисли и да се откаже от брак с холивудската актриса Хейдън Панатиер. След боя с руснака Александър Поветкин той й предложи да се вземат, като сложи на пръста й годежен пръстен от половин милион долара.

Кличко и друг път е бил много близо до брак, но винаги се е оттеглял в навечерието на размяната на брачните клетви. Той е имал куп подобни случаи - актрисата Луси Лиу, модела Каролина Куркова, носителката на титла от конкурс за красота Диана Ковалчук и др. От години на боксьора му внушават, че е крайно време да погледне сериозно на момичетата в родината си и този път той явно се е вслушал в тези съвети.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА