Last news in Fakti

13 Януари, 2014 18:43 1 211 0

Първи трейлър на четвъртия сезон на "Game of Thrones"

  • game of thrones-
  • hbo-
  • сериал

Фентъзи сагата се завръща през пролетта

От HBO пуснаха първи трейлър на четвъртия сезон на фентъзи-сериала „Game of  Thrones”.

Поредицата по книгите на Джордж Р. Р. Мартин се превърна в една от най-хитовите продукции в телевизионния ефир през последните години. Изпълнената с насилие и секс сага за враждуващите за власт кралски родове на измисления континент  Вестерос е истинкса мания сред зрителите и може да се каже, че е най-популярният телевизионен продукт, излизал  през последните години.

Четвъртият сезон ще пресъздаде събитията от третата книга от поредицата „Песен за огън и лед“- „Вихър от мечове“. Тъй като четвъртата и петата книга от сагата пресъздават паралелно случващи се събития, вероятно зрителите ще могат да видят на екрана части и от техния сюжет.

През новия сезон феновете ще станат свидетели на това как Денерис Таргариен продължава да увеличава властта си, как останалите представители на  Старките ще оцелеят след смъртта на крал Роб и майка му,  упадъка който ще завладее царуващия род на Ланистър, както и решителната битка за Валът. Очаква се първите епизоди от новия сезон на сериала да излязат през април.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА