8 Февруари, 2014 13:12 39 899 10

Митьо Пищова ще се беси през май, "шоуто свърши"

  • митьо пищова-
  • пари-
  • джакузи-
  • ще се беси

Имаше пари, джакузита, много жени, сега има само болести… и 110 лева пенсия

Празнословие или трагедия се крие в заплахата на Димитър Маринов, че ще се обеси публично на 6 май. Последна или поредна ръкавица хвърля Пищова, както е известен Митьо от Велико Търново.
 
Заплахата е оригинална, потвърди пред Люба Кулезич по Нова телевизия самият Митьо Пищова. Причината – въпреки трудов стаж от 29 години, двете му гвардейски му години в армията, бизнес кариерата с частни заведения от 1990 г. насам и получената 90% инвалидност, сега са му отпуснали 110 лева пенсия... „подигравка”.
 
За лечението си, след инфаркт и бъбречни проблеми, Митьо похарчил първо 29 хил. евро, 24 хил. във Франция, после 23 хил. в Испания и наскоро в Израел – 32 хил. евро. „Бях спестил 100 хил. евро за стари години, вече нямам нищо…”, сподели великотърновският собственик на заведения.
 
Медицинските разходи на Пищова продължават. Лекува се на частно и предстои да похарчи още 20 хил. лева за близо месец в болница, за да закрепи здравословното състояние.
 
„Имаше джакузита, много жени, сега има само болести”, констатира Митьо и признава: „Сам съм си виновен”.
 
„Яд ме е, че съм давал на старчески домове, на всички домове за сираци, за църкви, много хора съм хранил, по изборите хиляди, кюфтета, кебапчета, вафли… една камара пари… а когато закъсах, никой не дойде да ми донесе един портокал”, констатира тъжно Митьо Пищова.
 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 omnia mea

    12 1 Отговор
    Горкичкият! Съжалявам, ако действително е в такова положение. А че хората, на които е помагал не се сещат за него не ме изненадва - тук 90% обичат да мразят и мразят да обичат :(
    Сигурно дори се радват, че и той е зле...
  • 2 PROFESIONALISTA

    5 4 Отговор
    И какво е помагал? Правил си е кефа и им е плащал, или пък като е дал едно, е чакал после сто. Това не е помощ. Всичко си има своите последствия. Никой не може да надхитри БАЛАНСЪТ.
  • 3 maratoneca .

    8 2 Отговор
    Пищова ми е симпатичен,но има една поговорка:Ихо михо и накрая тихо!Трябваше да кара малко по-кротко и може би сега щеше да е жив и здрав,иначе се получава :Живей бързо!Пожелавам му да се оправи ,но....после да внимава!!!
  • 4 йордан иванов

    4 5 Отговор
    На тоя палячо не трябва да му се вярва никога!?!
  • 5 Бай Иван

    3 9 Отговор
    Митьо Пищова едва ли е това на което се прави.Прави се на палячо за да се подиграва с нацията.Според мен този мъж има пари да купи цялата ни държава и то няколко пъти!

    Коментиран от #10

  • 6 Иракли Иракли

    2 4 Отговор
    Не може да сееш плевели,а да жънеш жито!..............както се радваш
    на рунтава п......ка,така и на гърбав х..! има още една поговорка,но
    е неподходяща за интелигентните учасници в САЙТ №1!
  • 7 Vasik Atanasova

    4 5 Отговор
    НЕ Е ЛОШ И ЗЛОБЕН ЧОВЕК
  • 8 stormtrooper

    4 1 Отговор
    No more "кибапчитааа-мибапчитааа, жапанкиии-мапанкиии, жакузитааа-макузитааа" ????? Господи, вече нищо няма да е същото...
  • 9 Vasil Stoev

    7 1 Отговор
    на 55 години е каква пенсия иска да вземе ,дали му 110 лева по болес . Когато стане на 63 ще взе
  • 10 невидим

    6 1 Отговор

    До коментар #5 от "Бай Иван":

    Изобщо не се прави на палячо,той си е а до това ,че има пари да купи държавата ,байно за пореден път се изказваш без да знаеш и без да можеш да мисли.Имаше пари,когато мутрите му подхвърляха да ги забавлява с тъпотиите си,те заминаха по небето и МитЮ си стана такъв какъвто е бил винаги,,ЦЪРВУЛ СКЪСАН,,