2 Април, 2014 07:00 5 336 0

5 съвета за красива къдрава коса

  • къдрава коса-
  • коса-
  • съвети

Как да направите къдравата си коса красива и бляскава

Къдравата коса се поддържа и оформя трудно. Много от хората с къдрави коси, могат да имат страхотни къдрици, но не се грижат добре за тях. Къдравата коса често изглежда стърчаща или сплескана. Ето няколко съвета как да се грижим по-добре за косата си, за да има приятен, обемен и къдрав вид от simbg.
Следвай тези пет правила за красива и подредена коса.

1. Мий я с правилния шампоан. Изработеният специално за твоя тип коса, осигурява хидратиращи съставки, които са важни, тъй като, ако косата ти е дехидратирана, тя абсорбира влага отвън, която изпълва косъма и го прави бухнал.

2. Оставете я да изсъхне за около 15 минути, но не я решете. Сложете балсам или спрей за къдрици по дължината на косата и я намачкайте внимателно.

3. Издухвайте със сешоар с дифузерна приставка, настроен на ниска температура. Това предпазва косъма от изсушаване и го запазва гладък и блестящ.

4. Не тупирай с пръсти. Прокарването на пръстите през къдриците разваля естествената им форма.

5. Използвай продукти, които включват овлажнителни съставки, за да предотвратиш излишното стърчене. Ако поставиш крем за къдрици докато коса е още мокра, тя ще има по-здрав вид. Спрей за блясък е добър завършек на прическата – той придава естествен блясък на косата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА