24 Април, 2014 18:17 1 242 0

Силви Вартан: Обичам рокендрола!

  • силви вартан-
  • концерт-
  • ндк

Световноизвестната певица обеща да подпали НДК с огнените си нови парчета

25 години след първия си концерт в София, тази вечер в 19.30 Силви Вартан отново ще застане пред българска публика. В Зала 1 на НДК тя ще представи последния си албум "Силви в Нешвил".

„Обичам рокендрол музиката. За мен беше прекрасно изживяване да работя върху последния си албум в студиото, където записвах за първи път, когато бях едва на 17 години“, сподели Силви Вартан за програма "Хоризонт" на БНР.

Емоционална, естествена и откровена. Така изглежда певицата, която още като дете заминава за Франция. Нейният дом сега е Америка. Пътят й обаче започва от България.

„С нетърпение очаквам, скъпи приятели от българската публика, да ви видя. За мен винаги е изключително вълнуващо да застана пред българската публика, да усещам тази връзка, която имам с нея. За мен всичко това е затрогващо. Разбира се, не бих могла да кажа всичко това на български, защото моят български е езикът на едно 7-годишно дете. Очаквам с нетърпение концерта в София“, сподели Силви Вартан.

Специално за днешния концерт 28 почитатели от френския фенклуб на певицата, които я следват навсякъде по света, са пристигнали в София. Силви заяви на пресконференцията в БНР, че е подготвила толкова хубави нови песни, че се надява да подпали НДК с тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА