Last news in Fakti

29 Април, 2014 18:28 21 466 12

Психично болен дефилира чисто гол из Велико Търново

  • велико търново-
  • психично болен-
  • чисто гол-
  • гол мъж

Пред театъра голият е посрещнат от полицейска кола


Мъж премина по главната улица на Велико Търново както го е майка родила малко преди обяд, съобщи „радио Велико Търново“.

Чисто гол, мъжът извървя разстоянието от Паметника на обесените до автобусната спирка пред МДТ „Константин Кисимов”.

Движейки се по улица „Независимост” пред сащисаните погледи на продавачките, мъжът грабваше балони, поставени за украса пред магазините, и ги пукаше. Стигайки до Централната поща, той невъзмутимо пресече и се понесе от Факултета по изобразително изкуство към общината и театъра.

Пред театъра голият беше посрещнат от полицейска кола и вместо да се опита да избяга, сам се настани на задната седалка.

От полицията обясниха, че мъжът има психично заболяване. Той не бил санкциониран или задържан. Полицаите само го откарали до дома му и го предали на майка му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен Янев

    7 4 Отговор
    От полицията обясниха, че мъжът има психично заболяване. Той не бил санкциониран или задържан. Полицаите само го откарали до дома му и го предали на майка му.============================================
    В реалния свят този човек се счита за болен и се настанява в специализирано лечебно заведение със лекари , психолози и психиатри които ще се грижат за него ! Тук - в анти държавата наречена България дори това е изкривено ! Залавяме ги и ги водим при майки ...бащи ....при родата....Евентуално ако няма къде - тогава в Карлуково например макар че там нормален да те вкарат за нула време ще врътнеш !

    Коментиран от #2

  • 2 Георги Григоров

    3 5 Отговор

    До коментар #1 от "Румен Янев":

    Виж сега, лудите от Търновско ги водят в с. Церова Кория. Дано като са го върнали на майка му да са му прибрали и ножовете и пушките!
  • 3 Vasik Atanasova

    11 1 Отговор
    ГОРКИЯ ЧОВЕК
  • 4 Бай Иван

    7 3 Отговор
    Психично болен не значи луд а просто човек с разтройство на компа.Той си е плащал цял живот скапаните здравни осигуровки а те за по лесно и евтино го предават на майка му..а си оправията!
  • 5 Румен Янев

    5 5 Отговор
    За да тръгнеш гол до правиш джогинк из центъра на Търново явно не трябва да те слуша главата ! И го прибрали пи мама ??? А утре с тази неслушаща го глава ако изнасили 10 годишно момиче или заколи някой като прасе пак ли при мама ще си го карат ????Съжалявам човека че процесора му е сдал тотално багажа но какво може да се очаква в бъдеще от него ? Не трябва ли да се предпази обществото ??? При мама ли е най - сигурно ???
  • 6 Румен Янев

    5 8 Отговор
    Еййййй все ще се намери някой луд да лепи минуси тук ! Алоооо ти с минусите също ли обичаш да тичкаш гол като индианец в една европейска държава която доскоро държеше на морал ценности и традиции ! И понеже си толкова ограничен просто не знаеш какво да напишеш и предпочиташ да " оценяваш " с минус ! Това не ти е смотания фейсбук приятелче недорасло !!!!

    Коментиран от #8

  • 7 Румен Янев

    6 7 Отговор
    АААА сетих се - този с минусите може да героя за който се говори тук и сега е в скута на мама и не е съгласен че не го харесваме
  • 8 по темата

    2 8 Отговор

    До коментар #6 от "Румен Янев":

    Когато смяташ всички около теб за луди, е добре да погледнеш главата си на скенер, дали случайно е болна или празна.

    Коментиран от #10

  • 9 Симеон Тасев

    2 7 Отговор
  • 10 abjabjabj

    3 2 Отговор

    До коментар #8 от "по темата":

    уау.. колко си забавен човек.. не е истина просто..
  • 11 Владислав Димитров

    4 4 Отговор
    Булгериан шоу
  • 12 Ernst DrJude

    0 2 Отговор
    Takav Unikat ima i vav FrankfurtMain, koito tvardi tshe e alergit4en sreshtu vsiyakakav Vid drehi i si hodi svobodno, bez da go pribira polociata !