Last news in Fakti

8 Май, 2014 12:31 15 424 1

Секс и музика в Плейбой

  • playboy-
  • музика-
  • секс

За 12-ия рожден ден PLAYBOY България излиза със специален концептуален брой. В него демонстрираме нагледно топлата връзка между секса и музиката и как той може да е движеща сила за всичко. Разлисти, сипи си едно, пък ако щеш си пусни и госпел. На бас, че и там ще намериш секс!

Иначе – разполагаме със сесия на певицата Брисия – някога част от латино версия на Спайс Гърлс, сега записва самостоятелно с Лос Анджелис. Ана не може да пее, или поне ние не знаем, но пък за сметка на това си има дядо от Варна. И се снима с всевъзможни музикални инструменти – от саксофон, през китара, до обой и цигулка.

За рождения ден си подарихме 12 интервюта на 12 български музиканти, а голямото интервю на броя е с Иги Поп – дивата икона на прото пънка.

Комбинацията секс и музика е в основата и на „Най-мръсните песни в историята”. Учителите на Бичето обаче са много далеч от музиката, която се пуска по Фреш ФМ - ъндърграунд радиостанция в Сирия, която оцелява между бомбардировки, грабежи и отвличания. А войната постоянно чука на вратата й.

Новият PLAYBOY е на пазара във вторник, 29 април.

Повече информация може да откриете ТУК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Georgi Penov

    1 0 Отговор
    Любовта и музиката правят живота интересен. Това е добре познат факт от много-много отдавна. Нищо ново не лъха от заглавието на броя. Изпълнителката си е на ниво, няма спор!