20 Юни, 2014 14:27 1 533 0

Оперираха Харисън Форд

  • харисън форд-
  • оперираха-
  • глезен-
  • крак-
  • счупи-
  • „междузвездни войни: епизод vіі“-
  • star wars. episode vii

Част от филмов декор беше счупил глезена на актьора

Счупеният по време на снимките на поредния епизод от „Междузвездни войни“ ляв крак на актьора Харисън Форд е бил успешно опериран и той вече се възстановява, съобщи Би Би Си, позовавйки се на негов представител.

„Той се чувства добре имисли за скорошно завръщане на снимачната площадка“, съобщи пресаташето му Ина Тресиокас.

По-рано синът на холивудската звезда каза, че ще трябва при операцията да вложат в крака на баща му метална пластина и винтове. Заради гипса Форд ще бъде сниман само от кръста нагоре, докато не му го свалят.

Харисън Форд получи травма на снимачната площадка на „Междузвездни войни: Епизод VІІ“ (Star Wars. Episode VII) в знаменитите лондонски Pinewood Studios. Върху крака на актьора, който отново е в ролята на капитан Хан Соло, падна вратата на бутафорен космически кораб. На санитарен хеликоптер Форд беше транспортиран в едно от най-добрите болнични заведения в Англия – клиниката „Джон Радклиф“, където установиха, че глезенът му е счупен.

Режисьорът на филма Джей Джей Абрамс предостави на Форд "от 6 до 8 седмици почивка“, което няма да наруши графика на снимките. Филмът щял да бъде завършен в срок и ще се появи на световен екран на 18 декември 2015 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА