2 643 4

Мисис България: Писна ми деца да раждат деца!

Ана Иванова възмутена от Мешерето у нас

Росен Стойчев
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

„Не ви ли писна да слушате по новините как поредната малолетно ромка е родила бебе, не ви ли писна социалните помощи от 80% да отиват за тях, вместо за нашите баби и дядовци - дали труда си за БЪЛГАРИЯ? Ако 19-годишен българин оплоди 13 годишно момиче - той ще бъде осъден за блудство с ефективна присъда. Но да сте чули осъден ром с ефективна присъда до сега? Това не е ли привилегия и протекция от Мешерето?“ Това заяви пред Факти.бг „Мисис България 2008“ Ана Иванова.

През миналата седмица тя излезе с декларация в Facebook, в която остро атакува Мешерето и ромите в България. Г-жа Иванова живее в Монако от дълго време. За това и Факти.бг потърси нейната гледна точка за проблемите с ромите у нас.
 

Какво Ви накара да избухнете в Facebook с изявлението за педофилите, ромите и Мешерето?

Какво ме накара да "избухна" е силно зададен въпрос :)
Ще отговоря с въпрос - не ви ли писна да гледате как деца държат бебета в ръце и просят по улицата, не ви ли писна да слушате по новините как поредната малолетно ромка е родила бебе, не ви ли писна социалните помощи от 80% да отиват за тях, вместо за нашите баби и дядовци - дали труда си за БЪЛГАРИЯ? Докога те все ще са с привилегии, защо поне малко не се интегрират в тази държава и не дадат и те нещо? Да, на мен ми писна да гледам и слушам за тези деца как раждат деца, та аз самата съм родител на две 13-годишни тийнейджърки и само мисълта, че това може да е моето дете /което няма как да се случи, разбира се / ме вбесява е меко казано!

Защо смятате, че Мешерето дирижира законите в България?

А кой, според вас, държи законите? Да сте чули българин да продава гласове по време на избори, да сте чули българи под ръководството на Някой си да ходят да гласуват в колона по един? ...... Ето затова мисля, че са те!

От изявлението Ви изглежда, че смятате ромите за привилегировани от законите в България?

Да, смятам, така е!

Ако 19-годишен българин оплоди 13 годишно момиче - той ще бъде осъден за блудство с ефективна присъда и ще бъде водеща новина в 19:00 часа по телевизиите. Но да сте чули осъден ром с ефективна присъда досега? 

Това не е ли привилегия и протекция от Мешерето?

Вие от дълго време живеете в Монако. Има ли такива проблеми там?

Дали има педофили в Монако?

В цял свят има такива - не е тайна, но да не забравяме, че те като бъдат хванати и обвинени в деянието си, имат своето наказание поради един единствен факт - имат здраво работеща съдебна система, еднаква за всички! А специално в други държави ги линчуват публично - нали?

Ще направите ли петиция за педофилията?

Да, в процес на завършване съм и ще стигна докрай, дори и да си навлека омразата на Мешерето. Както има промени в закона - визирам Ванко 1, могат да направят и това в закона за педофилията!

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Zax
  Отговор
  1 12:19  16.09.16
  Бре! Тая кака била и умна.
 • Вирус
  Отговор
  2 13:08  16.09.16
  Циганче пита баща си: - Тате, какво е демокрация? Бащата: - Демокрация е тогава, когато всички бели работят за да ни плащат тока, водата, да ни строят жилища и да получаваме помощи просто ей така. - А това не ги ли дразни? - Дразни ги, ама това вече е расизъм.
 • Да ама не
  Отговор
  3 13:12  16.09.16
  СОЦИАЛНИЯТ ПРОБЛЕМ С НЕДОСЕГАЕМАТА, НАГЛА И ПОВСЕМЕСТНА ЦИГАНСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ е резултат от закони които дават ПРИВИЛЕГИРОВАНИ ПРАВА И СВОБОДИ на характерния за определени етноси начин на живот, които явно не могат да бъдат отменени по съдебен ред. За да се излезе от омагьосания кръг в който българските граждани умишлено са завъртени, ТРЯБВАТ СПЕШНИ ЗАКОНОДАТЕЛНИ ПРОМЕНИ. БЪЛГАРИ, ИМАМЕ НЕОТМЕННОТО ПРАВО НА РАВНИ ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ ЗА ВСИЧКИ !!! АКО НЕ МОЖЕМ ДА ЗАЩИТИМ ПРАВАТА И ЗЕМИТЕ СИ – НЕ ГИ ЗАСЛУЖАВАМЕ!!!
 • peter
  Отговор
  4 14:19  16.09.16
  TAQ CIGANKA E MIS, HAHAA TAQ MAI OBIJDA. SEBE SI NO QVNO TQ SHTOM NQMA DECA E MISI MAGISTRALA SHTOT KATOQ GLEDAM SI LICHI CHESIE CIGANKA. KOII ZNAEE KOLKO GI HM.

Напиши коментар:


Публикувай