Last news in Fakti

8 Ноември, 2016 08:00 10 486 47

ГЕРБ: Избори с часовников механизъм

  • герб-
  • цветан цветанов-
  • цецка цачева-
  • президент-
  • избори

Българинът може да прости кражба, но не и национално предателство

ГЕРБ: Избори с часовников механизъм - 1
Снимка: БТА
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

На политическите журналисти честно казано ни беше писнало след всяка изборна победа на ГЕРБ Цветан Цветанов да получава по един ръчен часовник от лидера Бойко Борисов.

Като се обърне колата, пътища много – казва българската поговорка. Но тя не е уместна в случая. Просто часовникът на Цветан Цветанов, който има славата на машина за избори е спрял.

Какво показват резултатите?

ГЕРБ е първа политическа сила само в областите Благоевград, Бургас, Шумен и Силистра.

Партията губи столицата, където е втора политическа сила след издигнатия от БСП ген. Румен Радев. Данните от вота показват, че в столицата Генерала има сериозна конкуренция в лицето на Реформаторския блок. Може би това е причината столичният кмет Йорданка Фандъкова да не бъде предложен за президент. Тя може би щеше да спечели вота, но ГЕРБ щеше да изгуби столицата.

Данните от президентския вот показват, че Цветан Цветанов е загубил Варна. В морската ни столица бизнесменът Веселин Марешки убедително води.

Тревожно е представянето на партията – мандатоносител на тези избори. Формално тя е на второ място, но много плътно зад нея са Обединените патриоти. На фона на продължаващата гражданска война в Сирия и неспиращия бежански натиск ГЕРБ много трудно ще спечели симпатиите на избирателите.

Вотът на хората на първия тур ще покаже дали имаме право да управляваме

държавата в следващите две години. ГЕРБ винаги е управлявала на база дадения ни мандат от българските граждани. Не можем да сме втори, а да си мислим, че сме първи. Това каза премиерът Бойко Борисов по време на официалното закриване на кампанията. В нощта неделя лидерът на ГЕРБ се отметна от думите като заяви, че ГЕРБ е първа политическа сила, а ген. Румен Радев бил издигнат от инициативен комитет.

Кампанията за президентските избори показа, че и

БСП не се свени да прибягва до разиграването на бежанската карта.

В същото време се доказа старата максима, че никой не се е провалил в начинанието сам да се издъни.

Социологът от „Галъп“ Андрей Райчев посочи още, че причината за загубата на Цачева са и някои грешки на премиера Бойко Борисов. Една от тях е оттеглената подкрепа за Ирина Бокова като кандидат за ръководител на ООН. Самата Кристалина Георгиева, която се провали на гласуването, предпочете да избяга от Европейската комисия и да се скрие в Световната банка.

Българинът може да прости кражба, но не и национално предателство,

обобщи Андрей Райчев.

Той припомни, че още преди да издигне своя кандидат, ГЕРБ водеше убедително в предварителните проучвания на социологическите агенции.

В същото време протакането до последния момент с номинацията на партията за държавен глава изигра лоша шега. Българинът всекидневно се сблъсква в живота си със ситуации, при които му извиват ръцете. Игричките на управляващите с издигането на Цецка Цачева и промените в Изборния кодекс бяха капката, която преля чашата на търпението.

Премиерът като феникс

Бойко Борисов отново има изключителния шанс да се върне на политическата сцена. Никога от първите преки избори за президент през 1992 г. кандидатът, получил второто място на първия тур, не е печелил балотажа.

Разпределението на гласовете предоставя на ГЕРБ уникалната възможност да скъсат с тази традиция. Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ вече открито застана зад ген. Румен Радев. Това може да доведе до отлив на гласове, които не искат да виждат Движението на Доган във властта. Самият Бойко Борисов е последователен в позицията си да не прави договорки с ДПС.

И един съвет. Цветан Цветанов да занесе часовника си на опитен часовникар, а не да се опитва сам да го навива.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бббббб

    0 1 Отговор
    Винаги столицата пред годините е била на СДС,НДСВ и ГРОБ.Но,явно хората поумняват , за да има промяна в статуквото.

    Коментиран от #47

  • 2 Омг

    0 1 Отговор
    Потресен съм от наглостта на сега управляващите, наглост безочлива! Няма да гласувам за тях
  • 3 СРЦ

    0 0 Отговор
    хъ, ГоРБ и двете ги прилагат
  • 4 путивидение

    1 0 Отговор
    Истината е че ГЕРБ направи грешка с тази карикатура.... по точно Борисов, която ще коства около 40 млн. лв..... най-вероятно за нови избори. Но това е най-доброто управление на България за момента.... вижда се с просто око... не само в моя град.
    Това не е звезден миг за БСП, тези хора гласували за Радев защото е една различна физиономия от познатите в БСП.... дори ако не беше Йотова вице, успеха щеше да е по-голям.
    Това ще му е за урок, не може лично да си избира кандидат както му дойде.... за това има структури в тоя ГЕРБ.
  • 5 незнайко

    0 0 Отговор
    Глупавите БЪЛГАРИ, все още са повече от умните и тяхната манипулация продължава. Разединявай и владей бе мотото в тези избори. Докато неуките имат право на глас, нищо не може да се промени. ЩЕ ПРАВИМ ИЗБОРИ ВСЯКА ГОДИНА, даже по 2-пъти. ЗА БЪЛГАРИЯ никой не мисли, това е цялата истина.
  • 6 Gost

    0 0 Отговор
    Къде е обещаната оставка на Боко? Боко подавай я? Аз затова излязох да пусна един глас за твоята оставка. На хората им писна от реформатори гербаджии и всякакви г.золизци. Правете Кунева главен ходжа и давайте оставка. Тя и президент може да бъде, само и предложете.
  • 7 7777777

    0 1 Отговор
    Екс-червената баба Меркел 2 ще загуби балотажа, ако не са били гласовете на турците и циганите тя сигурно щеше да е на 4-5 място. Време е октоподът ГЕРБ да се оттегли след толкова много грешни решения за страната, които ни направиха най-бедната държава в Европа, след толкова много плюене срещу Русия и загуба на стратегически енергопроекти и руски туристи, сега си ближете раните и хубаво си помислете колко да се кланяте на САЩ!

    Коментиран от #16

  • 8 есхач

    0 0 Отговор
    Бойко показа какъв мишок е- като онзи Плевел- не държи като мъж на думата си. Само п...а може да се отмята така.Не даде пресконференция след тура ясно му е отношението към хората-те просто трябва да са му безропотни слуги. Ало 21 век сме не 18.Който не уважава народа си не трябва да се натиска да го управлява
  • 9 Ник

    0 0 Отговор
    Такъв голям ритник получи Борисов, че вероятно се пръска от яд!
    Тези избори бяха протестен вот, който е закъснял дори. Когато си арогантен, лъжлив и изпълняваш чужди заръки няма начин да не се стигне до този резултат! Всички разбраха, че пратията му е авторитарна както беше при Тодор Живков. Второ разбраха, че той не може да управлява и води държавата към вечна мизерия 26 млрд. към средата на годината при условие, че когато дойде на власт дългът бе 9,9млрд. После стана ясно, че държавнията Бюджет се харчи само в София. Другите градове не са толково глупави за да подкрепят тази политика. Може ли бюджета на София да е 7 пъти по- голям от бюджетите на останалите големи градове? София в бюджетът си има 600 млн. държавна субсидия, а средният размер на бюджета на Бургас, Варна, Пловдив и Стара Загора е около 220млн. - Тези градове не са на субсидии и практически хранят София! Има разбира се моног примери, но ной важният е че Борисов дойде на власт с ясната позиция че ще смаже корупцията. Оказа се тъкмо обратното! Той краде повече от предходните! Освен това стана ясно че краде в партия с ДПС. Апропо трябва да отбележа че Пеевски продължава към днещна дата да печели сериозни държавни поръчки! Създава нови фирми, чрез които участва в новата- стара схема с Борисов! Тогава кой ще търпи мутрата, Винето, докторанта по маркучи- Бай Х
    Сега говори че е против ДПС, а Цачева печели голям дял с гласовете от Турция! - Ердоган му подава ръка и после ще си иска услугата!
  • 10 alf

    0 0 Отговор
    просто сеяните разбраха яе с гроб няя да стане нищо
  • 11 apostol

    0 0 Отговор
    НА ПЪРВИ ТУР ЕСИЧКИ ИСКАХМЕ ДА ГО НАЧ.КАМЕ ЛИЧНО ДА БОКО ТИКВАТА ПО-ДЪЛБОКО . И МУ ГО НАВРЯХМЕ ЯКО. АКО СИ БЕШЕ СПАЗИЛ ОБЕЩАНИЕТО ДА ХВЪРЛИ ОСТАВКА ОЩЕ В НОЩТА СЛЕД ИБОРИТЕ, ЕДНАТА ЗАДАЧ ЩЕШЕ ДА Е РЕШЕНА. И НА ВТОРИ ТУР ПО-МОЖЕШЕ ДА СИ КАЖЕШ, АЙДЕ ТИКВАТА ОТИДЕ У РЯКАТА, ЦЕЦА ОТ НЯМА И КЪДЕ ЩЕ Я ПРЕГЛЪТНЕМ ЗА СМЕТКА НА КОМУНЯГИТЕ. АМА СЕГА АГОНИЯ. НА БОКО ТИКВАТА НЕ МУ СТИГА, ИСКА И ВТОРИ ПЪТ ДА МУ ГО НАВРЕМ ВЕЧЕ ДОКАТО УШИТЕ МУ ЩРЪКНАТ. И ДАНО ПАК НЕ СЕ ВРЪТНЕ ЧЕ САМО ПРЕЗИДЕНТА НА КОМУНЯГИТЕ ЩЕ НИ ОСТАНЕ ОТ ЦЯЛАТА РАБОТА. ДАЛИ НЕ ЗАДКУЛИСЕН ТЕАТЪР ВСИЧКО, ЗА ДА СЕ УЗАКОНИ ЕДНА БЪДЕЩА ПРАВИТЕЛСТВЕНА КОАЛИЦИЙКА ГЕРБ-БСП-ДПС???......

    Коментиран от #14

  • 12 Patriot

    0 0 Отговор
    Какво каза статистиката?
    Цачева е първа в 3 Български града и с гласовете от Турция!
    22% от гласовете са събрани основно от Турция!
    Какво излиза? - Каква партия е ГЕРБ ако основната част от гласовете идват от Турция?
    За това миналата година Бай Х, се целуваше с Ер Доги Дог
  • 13 ДОЛУ ГЕРБ

    0 0 Отговор
    БОКЛУЦИТЕ ОТ ГЕРБ !!!
  • 14 Patriot

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "apostol":

    По-лошо! - ГЕРБ е коалиция с Лютви Местан!
    Последните избори го доказаха. Цачева е първа в Турция!
    Колко гласове са взели от Бургас и останалите 2 града? Няма как да съберат 900 хил. гласа! Това означава, че ГЕРБ е подкрепен от Ердоган и ако ГЕРБ остане на власт,практически ще управлява Ердоган!
    Съмняваш ли се че Ердоган няма да напомни на Бай Х, с чии гласове е оцелял?

    Коментиран от #18

  • 15 данъкоплатеца

    0 0 Отговор
    От трън, та на глог, махаме едните мошеници, за да дойдат другите! С избори нещата няма да се оправят.
    Червените влечуги веднага се появиха по телевизията с мнение по въпроса и сълзи от радост в очите, предусещащи скорошната кражба.
    БСП след изборите ще са, като дете в сладкарница, ще издядат всичките сладкиши и бонбони, а на нас ще ни оставят "пастите".
    Комунягите пристигат на бял кон, само след 8 години Тройната коалиция се завърна, нека кражбата започне сега!
  • 16 111

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "7777777":

    Хайде да бъдем реалисти, а? ГЕРБ не ни направиха най-бедната държава в ЕС, ние си бяхме такава. Загубихме руските туристи, но всяка година бележим рекорд в развитието на туризма. ГЕРБ вързаха всички системи и вече не можеш да си продадеш апартамента, ако не си платиш данъците и глобите за колата. Ясно е за всички, че парите идват от ЕС, но при управлението на разните там коалиции, плащахме по 2 млн консултантски хонорари, спряха ни проектите, защото всичко тръгна на откровени кражби. Щом леля ми, която живее на село, със средно образование е, и е на 52 год., безработна от 12 години, успя да си намери работа за 550 лв., работи 2 месеца и излезна второ предложение, вече за 800 лева, значи има напредък. Че ГЕРБ са направили най-много за хората е факт. Че не са и те стока е факт. Винаги съм твърдяла, че България е богата страна. Само трябва да се спрат кранчетата. Въпросът тук е външната политика, и така жадуваната реформа в съдебната система. Тук много бъркат, ама много. Ние сме много чувствителни на тема цигани, толерантност, интеграция. Няма как да удържат фронта с тези лелки. На силовото министерство - жена социоложка, сега за президент - лелка изветрила. Аз не гласувах за ГЕРБ, но не съм за нови парламентарни избори. Категорично. Не мога да си представя Корнелия, с мазната си простовата физиономия и цялата им крадлива пасмина отново да управляват.

    Коментиран от #26

  • 17 РЯР

    0 0 Отговор
    ХА ХА!
    "Премиерът като феникс
    Бойко Борисов отново има изключителния шанс да се върне на политическата сцена. Никога от първите преки избори за президент през 1992 г. кандидатът, получил второто място на първия тур, не е печелил балотажа.

    Разпределението на гласовете предоставя на ГЕРБ уникалната възможност да скъсат с тази традиция. Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ вече открито застана зад ген. Румен Радев. Това може да доведе до отлив на гласове, които не искат да виждат Движението на Доган във властта. Самият Бойко Борисов е последователен в позицията си да не прави договорки с ДПС."
  • 18 данъкоплатеца

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Patriot":

    А БСП е коалиция с ДПС!? Така по-добре ли е?
    А, дали Западна Европа ще подкрепи русофила Радев, мислиш ли? Аз съм убеден, че НЯМА, това означава, че ще видим пари през крив макарон, готино е да си патриот, ама патриотизма не пълни хладилника, нито храни семейство, за тва тоя патриотизъм си го прибери някъде, на място, където слънцето не огрява.

    Коментиран от #22

  • 19 данъкоплатеца

    0 0 Отговор
    Другарката Масларова, Другаря Р.Овч, Ал. Томов, А.Доган, Симо Ментата и още много други участници в Тройната Коалиция, получавате ги на куп заедно с Ген.Радев.
    Цялото БСП е ваше, явно повечето хора страдат от амнезия или са платени драскачи.
    Това не е наказателен вот, а чиста проба МАЗОХИЗЪМ!

    Коментиран от #25

  • 20 ФАКТ

    0 0 Отговор
    НАД 10% НА ЦАЧЕВА СА ОТ ТУРЦИ И ЦИГАНИ
  • 21 Боско

    0 0 Отговор
    Герб=Гроб
  • 22 Patriot

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "данъкоплатеца":

    Само че аз съм икономист и добре разбирам числата! Ако искаш да си мерим познанията по отношение на бюджета на страната и субсидиите от ЕС може да се пробваш! Като си толкова ербап давай да ти видя познанията. Говори ми в цифри! Да те видя колко струваш или и ти си същия философ като Винету! Извади справката за консолидирания дълг и за бюджетно изпълнение но МФ и да коментираме! - Омръзнало ми е от празнодумци като теб!
    Хайде вади справките и да почваме да коментираме!

    Коментиран от #27

  • 23 Гоуст

    0 0 Отговор
    Хората гласуваха за Радев като личност, а не за БСП както и против Цачева! Ако има нови избори, ГЕРБ отново ще спечелят
  • 24 кирил

    0 0 Отговор
    хората са си свикнали на руски камшик
  • 25 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "данъкоплатеца":

    Стига товарихте генерал Радев с разни!
  • 26 7777777

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "111":

    ГЕРБ е мутренско-полицейско формирование, което даже не може да се нарече и партия! Обхванали са цялата държава, не може да почнеш държавна работа без да дадеш рушвет, ако имаш добър бизнес ще дойдат мутрите и ще те поканят да им станеш съдружник, ако се съгласиш започваш да цакаш парички, ако откажеш идват НАП, Инспекция по труда, НОИ и т.н. докато се предадеш. Като дойдат герберските кметове на власт уволняват подчинените от други партии и си назначават свои хора, независимо, че са некадърни, всички държавни поръчки се вземат от фирми на ГЕРБ, те са партия на едрия капитал и не мислят за работника, дават се едни 500-700 лв заплата, колкото да преживее човек и толкова. Няма бъдеще с такива управници, половината трудоспособно население работи в чужбина, млади и стари всичко бяга, а тези тръгнали тука да си мерят процентите! Дано референдума помогне да разчупим статуквото и да си отървем от тия!

    Коментиран от #28

  • 27 данъкоплатеца

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Patriot":

    Е и? Дълга ли е проблема, плюс това той е на траншове, не е проблем на бюджета да се изплащат лихвите, много държави имат дълг! Въпросът е не дали имаме дълг, а дали дълга ще се увеличава при БСП.
    БСП ако имаха възможност и те щяха да теглят пари, ама нямаше кой да им даде, няма какво да вадя и да споря, нещата ги приемам априори на базата на дъглогодишният ми стаж под управлението на червените.
  • 28 данъкоплатеца

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "7777777":

    А БСП-то и ДПС -то не СА ЛИ БЕ? Там кадрите на ДС са най много! Кой присвои икономиката на страната? Кой фалира всичко????? Комунистите от БСП(БКП).
    Няма алтернатива и всички го знаем много добре, само излишно грачим, ПАРИТЕ СА В ТЯХ, така, че за нас остава само дрънкането по форумите.
    Виждал ли си мазен комунист с последен модел джип Мерцедес???? Има ги във всеки град, ТЕ СА местните ФЕОДАЛИ, повечето кредитни милионери.
    Бойко, Мойко, няма значка, духаме супата и тва е, само, че дъртите комундрели натискат против ЕС, защото не щат конкуренция на западни фирми, за това и няма големи инвестиции в България, за това всеки идва е*е и бяга.
    Сега стана ли ясно, защо не трябва да избирате БСП?
    Бойко им бръкна в джоба и за това сформираха референдума и искат до махнат.
    Махне ли се Бойко идва Тройната куралиция и ни размазва, това е положението, помни ми думата, после да не ривете.

    Коментиран от #31, #35

  • 29 Morgoth

    0 0 Отговор
    Бойко се о.ра, защото си повярва на думите от преди време, че и магаре да сложи ще стане президент. Е за магарето не знам, но Цецка (която може и да е много добър юрист) не се харесва на електората на ГЕРБ, да не говорим за останалите избиратели.
    Но пък сега с този референдум Бойко има възможността да дойде отново на бял кон сменяйки системата и вземайки още по-голяма власт.
  • 30 Доктора

    0 0 Отговор
    Както каза Марешки по добре ГЕРБ отколкото Червени олигарси.Да 100 пъти по-добре.

    Коментиран от #38

  • 31 7777777

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "данъкоплатеца":

    Герберите са слугите на комунистите, виж назад в миналото! Виждал съм мазни бивши комунисти, пребоядисани, сега върли гербери да се возят на нови джипки, на гербаджийска хранилка, инвестиции няма заради корупцията, и комунистите да дойдат пак ще е същата, въртим се в омагьосан кръг, ама така е като навремето не приеха закон за лустрацията, сега нямаше да има ГЕРБ, БСП, ДПС, РБ в парламента!
  • 32 ТИКВОЧА

    0 0 Отговор
    СЪЗДАТЕЛЯ НА СИК МНОГО СЕ УМАРЛУШИ ЗАЩОТО ЗНАЕ ЧЕ ИЗЛЕЗЕ ЛИ ОТ ВЛАСТА ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО.МНОГО ГРЕХОВЕ МУ ТЕЖАТ НА СЪВЕСТА И ТОЙ ТОВА ГО ЗНАЕ. БЕДНА МУ Е ФАНТАЗИЯТА КАКВО ГО ЧАКА.
  • 33 кроко

    0 0 Отговор
    Много ви се иска на ГРОБаджиите да уиплашите хората с празни приказки за 89-та година, тройни коалиции т .н. От къде знае леля цецка, че ако ГРОБ паднат от власт, ЕС ще спре еврофондовете? От къде на къде ако те не са на власт, няма д вървят? Що се имат за по-малки крадци от БСП и ДПС? Малко по малко марш първо в затвора и после в историята всичките от ГРОБ, после и БСП-пари и ДПС-ари и т.н. Ама все от някъде трябва да се почне.
  • 34 ГОСТ

    0 0 Отговор
    ЗАЩО ТЪПИТЕ ГЕРБЕРИ ПОСТОЯННО НАБИВАТ В ОБЩЕСТВЕНОТО ПРОСТРАНСТВО ЧЕ ДПС ЩЕЛИ ДА ПОДКРЕПЯТ РАДЕВ, КОЕТО НЕ Е ВЯРНО ,А КРИЯТ ИНТИМНАТА СИ ПРЕГРЪДКА С ДОСТ И МЕСТАН. ЦАЧЕВА ИМА НАЙ- МНОГО ГЛАСОВЕ ЕДИНСТВЕНО В ТУРЦИ1 БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЦЕЛУВКИТЕ НА БОКО С ЕРДОГАН И АГИТАЦИЯТА НА ДОСТ КЪМ ИЗСЕЛНИЦИТЕ КОИТО В ПО- ГОЛЯМАТА СИ ЧАСТ НЕ ЗНАЯТ ВЕЧЕ БЪЛГАРСКИ. ДОКУМЕНТИТЕ ИМ СА БИЛИ ПОПЪЛВАНИ ПРЕД СЕКЦИИТЕ ОТ ДРУГИ ЛИЦА ,А НЕ ОТ ГЛАСУВАЩИТЕ ЗАТОВА ТАМ ИЗБОРА ТРЯБВА Д БЪДЕ АНУЛИРАН.
  • 35 Дядо поп

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "данъкоплатеца":

    Много си зле бе!Всяка партия се ръководи от лидер,даващ
    облика на партията.В случая ГЕРБ се ръководи от уж
    бившия комунист Боко,който вечерта си ляга комунист а
    на сутринта се събужда пръв демократ.И е вярно точно
    обратното на това,което говориш за мазните гадни комунис-
    ти,те най-много държат на ЕС,защото от еврофондовете им
    идва най-голямата лапачка,не знам обикновен човек да се е
    облажил от европари,почти всички европари отиват в
    латифундистите и фирми на бивши комунета и наследници.
  • 36 ХаХо

    0 0 Отговор
    http://img.hashtag-bg.com/2015/2/25/b10cc5b759f1e8d03eaf29ff70d26a08.jpeg
  • 37 ГОЙКО

    0 0 Отговор
    МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ НАПИШЕ ЗАЩО СА БЕСНИ ГЕРБАДЖИИ И РЕФОРМАТОРИ .И КОЙ Е КАЗАЛ ЧЕ ВИНАГИ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ЧОВЕК ПОСОЧЕН ОТ Б. БОРИСОВ .ТОЗИ САМОЗАБРАВИЛ СЕ ПРЕМИЕР ВЕЧЕ СИ ПРАВИ Т...К С БЪЛГАРСКИЯ НАРОД КАТО БЕШЕ КАЗАЛ ЧЕ И МАГАРЕ ДА ПОСОЧИ ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЯХ САМОЧЕ СЕГА ПОСОЧИ МАГАРИЦА Е ТО КАКВА Е РАСОВА САМО .ДА АМА НЕ БЕШЕ КАЗАЛ Б .БУЧАРОВ ЛЕКА МУ ПРЪС НАРОДА НЕЕ ДОВОЛЕН НАЙ БЕДНИ СМЕ НЕ САМО В ЕВРОПА .КАКВО НАПРАВИ БОРИСОВ ХВЪРЛЯ ВСИЧКИ ПАРИ НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД САМО В СОФИЯ И НЯКОЙ ДРУГ ГРАД ДЕТО КМЕТОВЕТЕ СА НЕГОВИ ХОРА НО И ТОВА НЕ МИНА. И ПАК ПЛАШИ С ОСТАВКИ СВЕТЪТ НЯМА ДА СВЪРШИ ОСНОВАТЕЛЮ НА СИК ТАКЪВ ГЛЕЗЛЬО НЕ СЪМ ВИЖДАЛ. И ДОКОЛКОТО ЗНАМ ТЕЗИ ИЗБОРИ СА ЗА ПРЕЗИДЕНТ КЪДЕ ПИШЕ ЧА ТВОЯТА КОБИЛА ТРЯБВА ДА ПРЕЗИДЕНТ . МАХАЙ СЕ ЧЕ И БЕЗ ТОВА НИ НАПРАВИ ЗА СМЯХ ПРЕД СВЕТА .АБЕ СЕГА СЕ СЕЩАМ ЩО НЕ СМЕНАШ Ц.ЦАЧЕВА С МИГЛЕНА КУНЕВА НАПРИМЕР ТИ ИМАШ ОПИТ .
  • 38 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "Доктора":

    Докторе, олигарсите, са си олигарси. Те са безцветни. Всички политици досега доказаха, че работят основно в тяхна полза. Нима има закон, предложен и приет от някоя политическа сила срещу кликата на олигарсите. Избора, ако го има, ще бъде между олигархично обременените стари и сравнително чистите нови. При вторите има някаква вероятност да са против олигарсите, при първите такава вероятно няма, без значение ГЕРБ, БСП, АТАКА, Реформатори, Патриоти, ДПС и т.н. Всеки със сласта повече от мандат е прокажен. Трябва тотална подмяна.

    Когато има раково образование, стигне до операция, отворят пациента и локализират тумора, не го махат наполовина, нали! Всичко или все едно нищо. .... е, донякъде може да унищожиш разсейките и с химиотерапия, но не е в това въпроса.
  • 39 ГЕРБ

    0 0 Отговор
    Гледах лице в лице с Цеци Ризова тая Павлова и външния министър - тоя лузер така са се наакали от срах ,че са направо смешни.Явно кокала е много голям.
  • 40 ГЕРБ

    0 0 Отговор
    Гледах лице в лице с Цеци Ризова тая Павлова и външния министър - тоя лузер така са се наакали от срах ,че са направо смешни.Явно кокала е много голям.
  • 41 БАЙ ГАН4О

    0 0 Отговор
    Тези от снимката трябва да са в затвора,там им е мястото
  • 42 ГЕРБ

    0 0 Отговор
    Гледах лице в лице с Цеци Ризова тая Павлова и външния министър - тоя лузер така са се наакали от срах ,че са направо смешни.Явно кокала е много голям.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 хаха

    0 0 Отговор
    Ейй и тук ли са налазили платените червени тролове... ще има да си мечтаете за победа...ама друг път!!!
  • 47 Koj4o

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "бббббб":

    Да не забравяме никога, че от 44г. насам тази пасмина наречена комунисти(овчари, козари пияници), води страната към разруха.Луканов открадна 20 милиарда народни пари, назначи много "нашиЮ момчета за милионери.Даде на Любен Гоцев пари да създаде силовите групировки, да дестабилизират Държавата и болшевиките да се върнат на бял кон.Да не забравяме Белен, Цанков камък, КТБ.
    Мислят си,че всичко е в миналото като си променят името от комунисти в социалисти.Кой няма морал да питам аз?
    А сега да опитат начито за 5 ти път!!!!