Last news in Fakti

14 Февруари, 2017 12:30 1 872 1

Саморазрушение

  • сащ-
  • саморазрушение-
  • доналд тръмп-
  • майкъл флин-
  • президент-
  • щефан корнелиус

Борбата за власт застрашава президентството на Тръмп

Саморазрушение - 1
Снимка: shutterstock
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Президентството на Тръмп е заплашено от разпри, пише в. „Зюддойче цайтунг“ в коментар за уволнението на съветника по национална сигурност Майкъл Флин.

В това уволнение няма нищо учудващо, защото „още до официалното встъпване в длъжност Флин е водил преговори с Москва за съдбата на антируските санкции, което е нарушаване на съществуващите правила“. Като допълнение са цял ред некомпетентни действия, които свидетелстват за това, че този човек не се справя със задълженията си“, пише „Зюддойче цайтунг“.

Според коментара „борбата за власт и идеологията никога не са били толкова откровени“, а „истината е, че този, който не се справя е преди всичко Тръмп, който е принуден да наблюдава как негови най-близки сътрудници в Белия дом размахват мръсното бельо в различни телевизионни предавания“.

Според автора на коментара Щефан Корнелиус за противниците на Тръмп всичко това може да е забавно, но е и опасно, защото „супердържавата не трябва да се управлява като супермаркет“. В действителност хората на Тръмп разрушават президентството му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    4 0 Отговор
    Цялата им система и държава да се разпадне ДАНО ! Целия свят е вдигнал ръце от тях.