Last news in Fakti

26 Май, 2017 07:45 8 770 45

Как Путин свърши работата на Сорос

  • путин-
  • македония-
  • славянска азбука
Как Путин свърши работата на Сорос - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Според мой приятел с лява ориентация:

- Това което Джордж Сорос и Ото Кронщайнер не можаха да го направят за 30 години, Владимир Путин го направи за 30 секунди... То затова е казано Господи, пази ме от приятелите, от враговете мога сам да се пазя!

Друг приятел с полулява ориентация го допълва:

- Даже членството в НАТО не прободе така левите сърца, колкото тия антибългарски думи на Путин...

Това коментира в профила си във Фейсбук Николай Слатински.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кики

    42 56 Отговор
    Всички поклонници на Империята на злото–Русия,русофили,ватенки ,ушанки и свя сволоч отивайте на .......си...в русия.България винаги е страдала от ПРЕДАТЕЛИ!

    Коментиран от #40

  • 2 шшш

    49 9 Отговор
    "Славянската писменост дойде в Русия от македонската земя" каза Путин.Правилно каза . Македонска земя е българска земя и там живеят българи .
  • 3 misli posle govori

    25 35 Отговор
    Единственото нещо, което трябва да направи човек е внимателно да слуша, какво говорят официални лица от Москва, за да достигне до необходимите заключения.
    Периодично се получават и изпускат реплики, по-важното е не какви са думите, а какви са делата.
    За човек от службите, Путин е наясно какво е Македония.Това е концлагер близо 70-годишен научен експеримент на Коминтерна, а с народа на тези земи се случи трагедия.

    Преди години си спомням, че казваше Путин:
    -Българите говорят на нашия език, ама забравя, че Русия се създава след 2 столетия след България, 988г. е покръстването и идването на няколко хиляди свещеници и просветители, заедно с много голяма част от старобългарската книжнина от България.
    -Преди влизането ни в ЕС в Съвета на Европа заедно със Сърбия се опитаха да наложат регистрирането на сепаратиската партия "Омо-Илинден".Тя се бори за откъсването на Петричко и Благоевградско към дн. Р.Македония.
    -Един виден дипломат от африканска държава в телефонен разговор, говореше подигравателно за България.Че нито САЩ нито Европа и Русия че не ни иска.
    -Един друг от Руската Дума, пък казваше , че изкупили половин България(Черноморието) и щели да купят и другата половина.

    По - важното е, да си зададем въпроса, кои са тези пишман-българи, които са склонни да се продадат, защото явно има такива.Ако са управляващи да бъдат неутрализирани своевременно, това са задачи на едно суверенно правителство.
    Фактът-пример, че 7 от 10 държави в Източна Европа ис
  • 4 misli posle govori

    25 30 Отговор
    кат ревизия на договора с Газпром. А България, въпреки че плаща най-скъпо за суровината- газ, не иска предоговаряне поставя някои неудобни въпроси.

    Къде е причината?Дали тук местните посредници лапат таксички, чрез газовите ни олигарски, дали тези не са поставени лица на Руската федерация или пък западни лица, скрити зад офшорни компании.
    Каквато и да е причината, това оскъпява като цяло живота в страната и вреди на благоденствието на нацията.Фактът, че доброволно се отказваш да предоговаряш нещо, което може да се направи, показва същината на проблема.Има лица, които са се продали вече в името на проценти и собствен личен интерес и са на ключови управленски позиции към момента.
  • 5 кики

    20 35 Отговор
    Публ. във в. „Знаме”, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51

    “Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии. Тя отне земите на колонистите, подложи ни със сичката своя неясна строгост и подлост под законът на „общата повинност” и, когато ние пожелахме да оставим пепелищата на ногайските татаре, които трудолюбивата българска ръка преобърна на рай, и да са върнем в своето старо отечество, испроводи няколко черни български души за да ни отвърнат от това намерение.

    Но това, което не можиха да направат устата на продадените блюдолизци, направиха казаците със своите сулици и камшици и с копитата на своите коне, направи правителството със своите темници, със своят Сибир и със своите 25 по гърбът. Вие няма да повярвате, ако ви кажа, че в едно село казаците извързаха сичките старци, мъже и ергене и, като ги испроводиха „куда Макар телят не голял”, не оставиха не една жена необезчестена, ни една мома неразвалена и ни едно дете неизнасиловано. Тие испокрадоха имането и покъщнината на селяните, испоклаха им птиците и добитакът и сичкото това премина ненаказано от страната на правителството. На мяста даже и кръв са пролея!
  • 6 кики

    24 32 Отговор
    Кой поду­чи пичовите и вагабонтите да вдигат бунтове в Бургас, Сливен, Силистра и Русе, да леят кръв и въвеждат анархия, щото по тоя начин да се отвори път за чужда окупация? Кой унизи и се поди­гра с България като й препоръчваше за княз един развратен черкезин – Мингрели? Кой прибра под свое крило всичките чапкъни в България, а законните власти, в това число и В. Н. Събра­ние, за незаконни с единствена цел, да се продължи още в Бълга­рия безредицата, да се отчая и омаломощи българският народ и да каже: „Дойдете и ни спасете” – Русия, нашата фатална освободителка, покровителка, славянската, братската, христи­янската и великата Русия, с която сме една вяра и една кръв!Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка! Аман, бей, аман! Лошо нещо било московлука… То не прилича ни на даалии, ни на кърджалии, ни на фанариоти! Право имали ония старци, съвременници на Екатерина, на Александра I и на Никсолая, които ни говореха: „Ще плачете за зеленото парцалче”. Видели тия и патили, на основание на факти и на събития говорели горните думи. Цял свят, хора, които не ни бяха ни в клин, ни в ръкав, припознаха нашата висока култура и благородните ни борби, само московците стоят настрана и викат: „Стрижено е !”
  • 7 гост 2

    22 33 Отговор
    Нека това да е за УРОК на всички, които са единствено български граждани, а поставят една ЧУЖДА държава на първо място и й лижат краката, като се гаврят и неглижират българското самосъзнание, българщината и българското културно, цивилизационно и историческо наследство! О, неразумни юроде, поради что се срамите да се наречете българи? Не разбрахте ли, че кръвта вода не става, че кръвта тегли САМО КЪМ СВОИТЕ, че НИКОГА ЧУЖД президент няма да спре да мисли за СВОИТЕ съграждани, вместо за вас- безродните чужденци; че в отношенията между ДЪРЖАВИТЕ няма “братушки“, “приятели“ и т.н.- приятелството си е приятелство, а сиренето/ газът и петролът/ - с пари; че ако вие сами не уважавате собствената си национална идентичност, и другите няма да ви уважават? ОТ ВЕКОВЕ българите сме трън в очите на руските политици поради няколко прости факта: 1. Българската държава и държавност възникват ВЕКОВЕ преди да възникнат ВСИЧКИ ДРУГИ ДЪРЖАВИ на Балканския полуостров, с изключение на Източната римска империя 2. Българското землище и българите като етнос С ВЕКОВЕ сме били най- многобройното население на Балканския полуостров. 3 Нашата държава има специфично геополитическо положение, което не позволява и е пречка за реализиране на чужда хегемония/ владение. установяване на чужда държавна власт върху стратегически райони на Черно море. За това ВСИЧКИТЕ НИ СЪСЕДИ не искат да съществува една силна, могъща, обединена България, със силна и просперираща икономика. Русия над 2 века има
  • 8 гост 2

    25 32 Отговор
    Русия над два века има една лелеяна руска мечта- овладяване на черноморските проливи и установяване на своя руска държавна власт върху тях. За това една силна България, обединяваща най- многобройното и старо автентично население на Балканския полуостров, е противопоказна за реализирането на руските апетити. Друго си е да си има работа с малки балкански народи като сърби, черногорци, словаци, словенци...ПОСТАВЕТЕ РОДИНАТА СИ БЪЛГАРИЯ НА ПЪРВО МЯСТО В СЪРЦАТА, УМОВЕТЕ И ДЕЙСТВИЯТА СИ, НЕ СЕ КЛАНЯЙТЕ НА НИКОЙ ЧУЖДЕНЕЦ И ЩЕ ВИДИТЕ КАК ВСИЧКИ ЧУЖДЕНЦИ ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА НИ УВАЖАВАТ!
  • 9 кики

    18 30 Отговор
    Най-големият ни неприятел днес е официална Русия –
    Захари Стоянав, Русчук, 1-й март 1886 г.
    Zahari Stoyanov 1
    “Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти:
    Г.С.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия.
    Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….”
    Тъжни времена прекарва днес нашето Отечество България.
    Като оставим настрана сестра Сърбия, священний троен съюз, в който участвуват тримата императори и който има за цел да варди да не се пролива капка човешка кръв – всеки честен човек, който може да мисли и да разсъждава що годе, ще се съгласи с нас, че най-големий ни неприятел днес е официалната Русия.
  • 10 гост 2

    13 31 Отговор
    Вижте руснаците какви методи използват срещу нас, българите:
    http://csef.ru/ru/oborona-i-bezopasnost/265/psihologicheskie-osnovy-informaczionnoj-vojny-3725
    Вижте каква е лелеяната мечта на руската дипломация над два века:
    http://slavdusha.ru/history/435-rossiya-chernomorskie-prolivy-i-pervaya-mirovaya и http://militera.lib.ru/research/multatuli/09.html
    Вижте каква територия заема българското землище през 1876 г.- http://www.bulgari-istoria-2010.com/booksBG/Karta_SAN_STEFANSKA_I_ETNICHESKA_BG.PNG и http://www.bulgari-istoria-2010.com/booksBG/Karta_BG_Carigradska_konf.png и си задайте въпроса защо русия не е допуснала да се случи така, че тези карти да станат реалност....Когато фактите говорят , и русофилите- квазибългари трябва да замълчат и ДА МИСЛЯТ кои са, какви са, от къде произхождат, кой е народът и държавата им. Ако поставят русия на 1во място в сърцата си, НАД БЪЛГАРИЯ, най- почтеното и морално нещо е да емигрират в русия- всичко друго е ЛИЦЕМЕРИЕ!
  • 11 гост 2

    13 28 Отговор
    Ето за какво се е споразумяла руската империя с Австро- Унгария през 1876г. - http://istmat.info/node/27176 и ето каква територия на България е предвиждала тази тайна конвенция според руският вариант - http://www.bulgari-istoria-2010.com/booksBG/Raichstat_2.JPG Защо русия не е поискала такава територия за България, при която “румелия“ и “България“ да бъдат обединени в една държава, защо? Задавате ли си този въпрос? Защо е трябвало българите да бъдат така разпокъсани като държавност? За да може да влияе на българите - за това! За да може да насъсква едната България срещу другата България и да обещава “помощ“ за обединението на двете България, които самата русия се е съгласила априори да бъдат разпокъсани и създадени като две отделни васалства, за да може да ги управлява и контролира с цел реализиране на СВОИТЕ руски държавни интереси! ТОВА е вашата руска империя, на която се кланяте, русофили!
  • 12 гост 2

    8 28 Отговор
    Ето ви и оригиналният текст на Рейхщадското споразумение- http://istmat.info/node/27175 и картата на България според руския му вариант http://www.bulgari-istoria-2010.com/booksBG/Raichstat_2.JPG
  • 13 гост 2

    13 26 Отговор
    И последно- ако русия с Рейхщадското споразумение е имала предвид за в бъдеще да се обединят двете България- България и румелия, защо тогава застава ПРОТИВ СЪЕДИНЕНИЕТО НА КНЯЖЕСТВО БЪЛГАРИЯ И ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ ПРЕЗ 1885Г. И ИЗТЕГЛЯ РУСКИЯ СИ ГЕНЕРАЛИТЕТ ОТ БЪЛГАРИЯ? Защото тя НИКОГА не е целяла възстановяване на българската държавност върху цялото етническо българско землище на Балканския полуостров- за това! НЕ ПОЗНАВАМ българка/ българин, които да не обичат/ да мразят други народи или държави просто ей- така- от човешка злоба и завист! Ако българка/ българин не обича определени държави или народи, то това е само поради един предходен факт- защото тези държави/ народи са допринесли за това сега България да не е силна държава. НИКОГА българка/ българин не са имали негативно отношение към други държави/ народи, защото напр. не харесват външният им вид или пък заради някакви дребнави неща от характера на другите народи.ВИНАГИ негативизма ни е минавал през факта какви лоши неща са ни причинили политиките на тези държави/ народи в определен период от време!
  • 14 гост 2

    13 25 Отговор
    А ако някой се чуди защо публикувам текста и картата на Рейхщадското споразумение, то нека знае- РЕЙХЩАДСКОТО СПОРАЗУМЕНИЕ И В ПОСЛЕДСТВИЕ- БУДАПЕЩЕНСКОТО СПОРАЗУМЕНИЕ СА ОСНОВНАТА ПРИЧИНА САНСТЕФАНСКИЯТ ДОГОВОР ДА БЪДЕ ПРЕЛИМИНАРЕН- Т.Е. ПРЕДВАРИТЕЛЕН ДОГОВОР, В КОЙТО СПОКОЙНО МОГАТ ДА БЪДАТ НАНЕСЕНИ ВСЯКАКВИ КОРЕЦИИ В ПЪРВОНАЧАЛНИЯТ МУ ТЕКСТ. РЕЙХЩАДСКОТО СПОРАЗУМЕНИЕ И БУДАПЕЩЕНСКАТА ТАЙНА КОНВЕНЦИЯ СА ЮРИДИЧЕСКАТА ОСНОВА ЗА ТОТАЛНАТА ПРОМЯНА В СЪДЪРЖАНИЕТО НА САНСТЕФАНСКИЯ ДОГОВОР ОТНОСНО БЪЛГАРИЯ.За това ОБВИНЯВАМ ПРЯКО руската империя, че ТЯ ЧРЕЗ СВОЯТА ДИПЛОМАЦИЯ създаде ПРАВНАТА ОСНОВА за ревизията на Санстефанския мирен договор! НЕ СЪЩЕСТВУВА ДРУГО СПОРАЗУМЕНИЕ МЕЖДУ НАПР. АНГЛИЯ, АВСТРОУНГАРИЯ И ГЕРМАНИЯ, с което се създават между тези държави задължение за разкъсване на територията на възстановената българска държавност в периода 1838-1878 г.!
  • 15 VMORO

    7 27 Отговор
    Прав си като цяло. Но в края на 19 век нито една велика сила няма интерес да има обширна българска държава на Балканите. Така е и днес впрочем. Имало е моменти, когато Германия е искала голяма и силна България. Но надали все още е така заинтересована това да се случи. Не и при настоящите и господари.
    Познай какво ще се с коментарите ти до края на деня. Поздрави!

    Коментиран от #16

  • 16 гост 2

    8 26 Отговор

    До коментар #15 от "VMORO":

    “...Публикувано във факти.бг: Но в края на 19 век нито една велика сила няма интерес да има обширна българска държава на Балканите...“ Така е, но пък освен русия и австроунгария, нито една друга велика сила не е сключила ДОГОВОР , с който да иска разпарчатосването на България на миниколонийки с цел противопоставянето им една на друга или с цел контрола им. Това говори достатъчно много за нещата. Чак след като се разбира за руския гаф- че русия е подписала ДВА договора, с които сама е поискала да не се създава голяма славянска или друга държава на Балканите - тогава и останалите велики сили искат ревизия на съдържанието на Санстефанския договор. Ако не съществуваха тези текстове в двете рускоавсторунгарски споразумения, то Санстефанския договор щеше да бъде окончателен договор и нямаше да има възможност да се промени съдържанието му и да се иска неговата ревизия.
  • 17 кики

    12 27 Отговор
    Не се обаждайте там от коневръза.Разбрахте ли русофили,с ушанки невидимки и ватенки ароматизирани
  • 18 гостуващ

    26 12 Отговор
    Я, тук сте се събрали тумба гладкомозъчни джуджета! Винаги ли си вървите тъй под строй или сте си спретнали хомооргия, или сте сиамски четиризнаци( 8 крачета с обща половинка от глава), или едно джудже с разтроение на безличността. Кирето при вас ли е? Ако кажа нещо хубаво за хитлъри клинтън ще ме приемете ли в дружинката или ще разваля хомото?Их, сигурно трябва да кажа нещо лошо за Путин, дето да звучи „умно”. Заедно ще имаме глава и половина-ще можем да пресметнем обема на конус, а ако съм трезвен и на пресечен конус.
    Искрено се извинявам - като се напия от мъка ставам зъл

    Коментиран от #19, #20

  • 19 гост 2

    8 22 Отговор

    До коментар #18 от "гостуващ":

    Аз съм семейна хетеро жена- за каква “хомо дружинка“ става въпрос?! А и ако имаш нещо да кажеш по същество- давай, обори съдържанието на линковете, които съм публикувала, но с други ФАКТИ или с други официални писмени документи! За много русофили официалните писмени документи и договори, в които не се съдържат изгодни за русия факти, са “фалшиви новини“, “лъжи“ и тинтири- минтири, макар, че за целия останал свят са истински доказателства за твърдяни факти и се приемат като доказателства във всеки български съд...

    Коментиран от #21

  • 20 гост 2

    5 20 Отговор

    До коментар #18 от "гостуващ":

    А що се отнася до Вашата ирония- аз съм български адвокат от САК, практикуващ вече 17та година. Обичайно работя с автентичният текст на всякакви договори и имам законното право да ги създавам и тълкувам. Каква е Вашата професия, че все Ви избива на разсъждения, аналогични на разсъжденията за котката на Шрьодингер?
  • 21 гостуващ

    14 6 Отговор

    До коментар #19 от "гост 2":

    Нямах предвид сексуално, но съм приятно изненадан как мислиш. Когато предвижданията ми излязат грешни се депресирам.

    Коментиран от #22, #25

  • 22 VMORO

    8 20 Отговор

    До коментар #21 от "гостуващ":

    Кученце палаво! Миличък! Няма да се задържиш повече от три секунди на крака. Пощада няма да има. Моли се в мавзолея другаря Ленин да не те срещна на живо! Няма да бъдеш толкова арогантен, гарантирам. Подобни клавиатурни платени провокаторчета като теб отдавна сте ми омръзнали вече.
    Хилъри Клинтън е слуга на Капитала, също като онзи комикс Тръмп. Няма истински българин, който би казал добра дума за нея. копейкаджии, когато някой ви говори истини не означава задължително, че е американско тролче. Не всеки, който драска коментари из интернет, е от вашата продажна порода. Има все още останали истински българи, приемете го! Да живее България!
  • 23 сорос

    5 24 Отговор
    впутин ми взе работата,създаде украйнска нация ,е.а май-.та на руската псевдоикономика,изолира рашастан от цял свят.от сега мисля,ако го преизберат,аз какво ще работя

    Коментиран от #27

  • 24 кирил

    11 24 Отговор
    скоро четох че русия била единствената държава освен скопие която настоявала за регистрацията на омо илинден пирин.защо го правят,не знам.възможно е защото македонизмът в миналото е бил руски проект.
  • 25 гост 2

    5 22 Отговор

    До коментар #21 от "гостуващ":

    Явно не живеете в България и явно нямате социален контакт с хора от средната класа в България...Ако някой Ви каже, че българите в България сме мизантропи, българофоби и декласирани елементи, не му вярвайте. За сега подобни твърдения се разпространяват от руските тролове.
  • 26 гостуващ

    13 6 Отговор
    Айде и тоя за сексмераци ме набеждава. Чакайте бе хора, хомо- е представка, която означава "еднакъв" (от гръцки) ама не се отнася единствено за секс. Исках да кажа само, че ви намирам за еднакво "умни", ама съм тъп и не успявам да си изразя добре мислите. Като ги кажа директно модчето ме трие. Обичам машинките и в момента работя оператор на сметотосъбиращ камион (несъм шофьор, а единия от двамата дето се возят прави отзад на камиона).

    Коментиран от #28

  • 27 гостуващ

    8 3 Отговор

    До коментар #23 от "сорос":

    Кире, знаех си, че си в тумбата, питах за теб и приех, че няма да получа отговор. Пък получих.
  • 28 гост 2

    4 15 Отговор

    До коментар #26 от "гостуващ":

    Ако си искал да напишеш “хомогенни“,да беше го написал. Ако считаше, че няколко коментатора сме в хомеостаза, пак щеше да го напишеш... Но къде- къде е по-добре да оправдаваш непохватните си каламбури с някакво “невежество“ на другите коментатори- особено тези, които иамт различен манталитет от твоя...

    Коментиран от #29

  • 29 гостуващ

    14 7 Отговор

    До коментар #28 от "гост 2":

    Нито "хомогенни", нито "хомеостаза" съм искал да кажа. Исках да кажа, че сте като еднакви новогодишни играчки-джудженца, с различни на цвят шапчици(никове) и еднакъв безумен(като оргия) екстаз. И понеже като съм пиян съм тъп и първосигнален, не съм забелязал сексуалния подтекст. Може ли да не правя повече литературни разбори на това, което съм казал.Литературата ми беше най-омразния предмет. Още ми е болна тема.

    Коментиран от #30, #31

  • 30 гост 2

    7 15 Отговор

    До коментар #29 от "гостуващ":

    „...Публикувано във факти.бг: Исках да кажа, че сте като еднакви новогодишни играчки...“ Ами така и напиши! Не си кълчи езика - не ти прилича да се правиш на учен човек:) И може би, не знаеш, но в българския език са ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МАЛКО чуждиците, с представка “хомо-“! От тук си вадя заключение, че ти НЕ ПОЗНАВАШ ДОБРЕ българският език, което може да значи няколко неща:1. Българският език не ти е майчин език 2. Представител си на малцинствена група 3. Не си изобщо български гражданин 4. Не си завършил основното си образование в българско общообразователно училище в България. Що се отнася до другите ти “заключения“- да, българите мислим ЕДНАКВО, когато някой засяга най- свещеното за нас нещо- българското ни самосъзнание и нашата култура, език и писменост. В българската народопсихология се включва и следното:“Не искаме и микрон нещо чуждо, но своето го отстояваме до смърт“. Твоето мнение си е твое мнение, но- някъде да съм писала за сорос- морос, сащ- мащ ? НЕ, НАЛИ- ПИСАЛА СЪМ САМО ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗА ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ, като твърденията ми са подкрепени с линкове, които съдържат ДОКУМЕНТИ, доказващи моите твърдения. От къде си извади заключението, че НЯКОЙ в България се интересува от сорос, сащ и т.н., особено ако НЯМА роднини, живеещи в сащ?! Или казваш- подходът на твоето нпо те задължава да вменяваш “соросоизъм“ на всеки , който със зъби и нокти защитава БЪЛГАРИЯ, БЪЛГАРСКИТЕ КУЛТУРА, ИСТОРИЯ И ПИСМЕНОСТ, а?
  • 31 гост 2

    6 17 Отговор

    До коментар #29 от "гостуващ":

    “...Публикувано във факти.бг: И понеже като съм пиян съм тъп и първосигнален..“ Това не е оправдание.Като си пиян, що не влезеш в руската социална мрежа “Вконтакте“, за да пишеш там същите неща за руските граждани, ами се гавриш тук с българите и то в очите ни? Защото не си българин и МРАЗИШ българите, та ха дано поне пиян да събереш сили да ни кажеш в очите, че ни мразиш?:) Това пък говори за СЛАБ ХАРАКТЕР:)До тук от твоите коментари разбрах следното- не си българин, нямаш висше образование, нямаш добър образователен ценз, хулиган си- считаш, че можеш да се гавриш с всеки и ще останеш ненаказан за това, а и си циничен. Т.е.- типичен кримиконтингент...

    Коментиран от #37

  • 32 681 БЪЛГАРИЯ

    7 16 Отговор
    До Гост 2 . Чета коментарите ти и много си прав във всички и затова ти слагам плюсове БРАВО !

    Коментиран от #33

  • 33 гост 2

    6 17 Отговор

    До коментар #32 от "681 БЪЛГАРИЯ":

    Нищо особено- постъпвам като всеки добросъвестен адвокат- пиша твърденията си и ги подкрепям с писмени документи и оригинални договори. Това е обичайният начин на действие на всеки адвокат в България....

    Коментиран от #44

  • 34 Morgoth

    13 2 Отговор
    Тури Путин и Сорос в едно заглавие и гледай сеира!
  • 35 misli posle govori

    3 5 Отговор
    Ще ме извинявате, ама такива, като Вас адвокатки/ти, ако следвахте цялата строгост на закона, щяхте да направите нещо добро за нормалните граждани.
    Когато водите безконечни дела... за нещо, което е повече от ясно.....харчите пари...... и т.н

    Това нещо правосъдната система, ако работеше за хората, нямаше да се споразумявате с Дявола, пардон с престъпника(Х), защото някак си остава горчива следа в гърлото на пострадалия човек.

    Другото си беше добре, че изкарвате документи и загубихте около 10часа на дамъкоплатците, дано да е имало полза.
    Борбата с трола е като борбата на земеделеца с вредителя. Закъснееш ли е.............

    Коментиран от #36

  • 36 гост 2

    5 8 Отговор

    До коментар #35 от "misli posle govori":

    “...Публикувано във факти.бг: и загубихте около 10часа на дамъкоплатците..“ Ничие време и пари не съм загубила, защото :
    http://www.lex.bg/laws/ldoc/2135486731
    Закон за адвокатурата изм. ДВ. бр.32 от 22 Април 2016г. Чл. 2. (1) Упражняването на адвокатската професия е дейност, предвидена в Конституцията, за правно съдействие и защита на свободите, правата и законните интереси на физическите и юридическите лица. Тя се осъществява в съответствие с принципите на независимост, изключителност, САМОУПРАВЛЕНИЕ И САМОИЗДРЪЖКА
    Т.е. - адвокатите сме самоосигуряващи се лица, не сме наети по трудово правоотношение, нямаме шеф на главите си, 100% от стойността на дължимите осигуровки излизат от собствените ни джобове и плащаме и авансов данък. Ако съм преценила да инвестирам “10 часа“ от времето си като адвокат в този форум, то това е мое лично решение, чиято последица би създавала проблеми единствено за собственият ми джоб, а не за всички бг. данъкоплатци. Правете разлика между магистрати/ съдии, прокурори, следователи/ и адвокати...
  • 37 гостуващ

    7 4 Отговор

    До коментар #31 от "гост 2":

    Съкрушен съм! Четеш ме на 78 оборота като разтворена книга с празни листи. Много би ми харесало да си общувам с руснаци чрез “Вконтакте“ за да им кажа разни хубави неща, но преценявам, че руския ми е прекалено слаб за да мога да си изразявам добре мислите. А сигурно и там форумите ще представляват кипящи тенджери с разнородни мнения. Ще трябва да се задоволя с ръчкането на гладкомозъчни джуджета-сънародници. Най са ми присърце тия дето си лепят дипломите по лицето смятайки, че това ги легитимира като сертифицирани умници

    Коментиран от #38, #39

  • 38 гост 2

    1 8 Отговор

    До коментар #37 от "гостуващ":

    Мдаа- нищо извън познатата първосигнална реакция на лица със средно образование....Вие не се ли научихте, ако един човек съобщи професията и образователният си ценз, това не значи, че се хвали? Това просто означава, че понеже притежава професионални знания в дискутираната област, може да даде доста по-обективно мнение от Вашето, което на всичко отгоре е и професионално мнение! Ма много сте докачливи мъжете- среднисти- след като една хетеро жена пише, че има професия, която вие нямате, и хайдее- и тя е първосигнална като самите вас...Доста първично и примитивно мислене, но такива сте си мъжете...У малко от вас се забелязва по-високо интелектуално ниво от стереотипното мъжко поведение.
  • 39 гост 2

    2 11 Отговор

    До коментар #37 от "гостуващ":

    А ако държа да Ви лепна дипломите си за завършени магистратури, просто ще го направя, без да имам нужда от Вашето одобрение/ неодобрение. Моите магистратури са 2, а на съпруга ми са 3 + 1 докторантура... Какво да се прави- българите сме ученолюбиви хора, любознателни и с влечение към науката, а не към примитивизма в религиите...
  • 40 koko

    2 8 Отговор

    До коментар #1 от "кики":

    Aбе Кики като гледам оценките на съфорумци за написаното от теб не желаят да проумеят какво е казал Путин за азбуката.

    Коментиран от #41

  • 41 гост 2

    6 11 Отговор

    До коментар #40 от "koko":

    Не съм ник “кики“, но имам мнение защо коментарът на този ник има повече минуси. Отговорът е- защото има активизиране на петата руска колона в България, която специално с тази цел посещава всички български форуми- да “оценява“ с минус всеки коментар във форумите, съдържащ негативно мнение за путлер. От 3 календарни години броят на минусите отдааавна не е коректив за харесването. нехаресването на даден коментар. Той е коректив само за броят активни руски тролове, активни в онези часове от денонощието, когато е публикуван съответният коментар. За това тези минуси нямат абсолютно никаква тежест и не отразяват реално несъгласие със съдържанието на един коментар.
  • 42 Мухъл

    2 9 Отговор
    Абе какъв е този соросоид на снимката бре.
  • 43 Тодор

    15 5 Отговор
    Путин въобще не е направил антибългарски изявления!Това виждат само русофобите и изполват случая ,за да насадят това чувство и у другите.Сигурен съм,че няма да успеят!

    Коментиран от #45

  • 44 гъст

    6 2 Отговор

    До коментар #33 от "гост 2":

    адвокат в Бг.беше синоним на корупция маѝ?
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.