3 Август, 2017 12:12 4 666 11

Ревизоро: Не съм взел пари, за да мачкам Марешки

  • марешки-
  • ревизоро-
  • горива-
  • лекарства

По нищо не е разбрал, че има нов началник на митниците. Приходите не са се повишили, нито пък хванатите наркотици и контрабандни цигари

Ревизоро: Не съм взел пари, за да мачкам Марешки - 1
Колаж: Факти.бг
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Не изпълнявам поръчки, нито пък съм взел пари, за да мачкам Марешки. Но и той не ми е дал нищо, за да го жаля. Просто не вярвам на нещата, които той казва.

Това заяви в интервю за в. „Галерия“ Емил Димитров – Ревизоро.

Представете си, че с вас имаме квартални магазинчета и купуваме стоката от един и същ склад. Но аз я продавам малко над цената, за да имам някаква печалба и да се изхранвам.

А вие я продавате под цената, на която сте я купили от склада. Е, няма как да стане!

Явно той е голям талант, но то имаше и един банкер, който също беше талантлив, а после стана ясно как са се получавали нещата.

Оказа се, че има кораби, които са доставяли керосин, а са го продавали за нафта. Съдът каза, че това е позволено. Този кораб е един от основните доставчици на Марешки.

Войни не водя, въпреки, че той се държи с мен хулигански, аз винаги подхождам с уважение. Но ми е неприятно, когато подменя истината.

Не може в навечерието на изборите да разправя, че публично говоря срещу него, но иначе зареждам от бензиностанциите му. Между другото,

по отношение на горивата може да се окаже, че Марешки е мъж на жена си,

син на майка си и само харчи семейните пари.

Бизнесът е нещо, за което е чувал, но не участва. Освен това дава евтин бензин, апартаменти и лекарства. Кой депутат може да се сравнява с него. И ако наистина папата го е погалил по главата, значи трябва да признаем Марешки за светец, призова Ревизоро.

Той посочи, че по нищо не е разбрал, че има нов началник на митниците. Приходите не са се повишили, нито пък хванатите наркотици и контрабандни цигари. Важното е, че не са се сринали финансовите показатели. Единствените ми притеснения са свързани с това митниците да не се напълнят с полицаи, защото работата е специфична.

Правителството работи добре. Имаше очаквания за противоречия и драми в управляващата коалиция, но виждате, че се допълваме. Смятам, че ще изкараме пълен мандат.

Много е рано за смяна на министри. Кой не се е справил, за да има рокади?

Това пита депутатът от Патриотичния фронт.

Направи ми впечатление, че вместо в Асеновград да отиде вътрешният министър, при хората беше Валери Симеонов, въпреки, че няма работа там. Но явно се е почувствал ангажиран и е искал да помогне. А защо Радев го е нямало и къде е бил през това време, не знам. Това обаче не значи, че трябва да го сменяме. Справя се по-добре от Бъчварова.

Краси Каракачанов гори в работата си. Взел е присърце нещата и иска да е максимално полезен за хората в армията – да осигури униформи, да се опита да увеличи щата. От толкова ангажименти няма време да идва на заседания в парламента. Имам чувството, че спи в това министерство.

За мен най-разумно е да се ремонтират наличните самолети,

защото все още нямаме пари за нови. Защо са ни Грипени без американско въоръжение по тях – да имаме лодка за разходка? Или пък да вземем Ф-16, чиито механици отдавна са покойници. Имаме си ретро „МИГове“ и да ги заменим с ретро „Ф-16“ няма смисъл, смята Ревизоро.

Ако не бяхме съставили правителство, минималните пенсии нямаше да се увеличат и на 200 лв! Какво правиха досега предишните управляващи – защо не работиха в тази посока, а сега от нас се изисква да вдигнем рязко доходите на възрастните хора?

Няма търкания между лидерите на „Обединени патриоти“. Волен е смислен човек, който дава предложения и приема съвети. Общуваме нормално и затова го направихме председател на парламентарната ни група. Валери и Краси имат достатъчно ангажименти като министри, така че нямаме време за разногласия, отбеляза депутатът.

Не я познавам жената /задържаната за трафик на бежанци астивистка на НФСБ Анелия Велева/.

Нито ще я обвинявам, нито ще я оправдавам

НФСБ ще си решат как да постъпят. Знаете, че аз съм привърженик на завишаването на санкциите за каналджиство. Безспорно това е голям удар за Валери Симеонов. Единствената правилна реакция е, той да не се опитва да пречи на разследването, защото в противен случай ще излезе, че нещо прикрива. Убеден съм, че никога няма да опита да повлияе на прокуратурата, заключава Емил Димитров - Ревизоро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    30 7 Отговор
    Хаха, "но и нищо не ми е дал, за да го жаля". Значи да беше ти платил нещичко, щеше да го пожалиш?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Полицай

    15 7 Отговор
    Ти освен да ревизира на Боко кенефа,друго беможеш
  • 4 Stefan

    9 3 Отговор
    Е нали сега сте в коалиция с "досегашните правителства".....
    Самолети трябва да се купят само нови, може и по 2-3бр.на година, като няма пари за накуп да се купят. Индонезия през 2-3г. си купуваше по 2-3 самолета Су-27 и по новите версии. И за 10г. покриха цялата територия с ПВО. Вижте на картата колко голяма държава е Индонезия и сравнете с нашата страна......
  • 5 Гост

    14 0 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Ако не бяхме съставили правителство, минималните пенсии нямаше да се увеличат и на 200 лв! Какво правиха досега предишните управляващи – защо не работиха в тази посока"

    не че нещо, ама текущото мнозинство на правителството не е ли като 3-ти мандат? Да вземат да се питат помежду си вместо да обясняват как предните са виновни, че вече те са предните и не върви. ;)
  • 6 Гост

    11 5 Отговор
    Ама той продава по евтино, което е добре за нас ...
    А ти викаш - няма как да стане и го мачкаш ...

    Е, как да ти вЕрваме ?
  • 7 раптър

    11 3 Отговор
    Реви Зоро, ние също можем да смятаме!!!!Ако ти продължаваш да защитаваш пладнешкото ограбване на българите с цените на горивата, значи че си пристанал на Боко/станал си му булка/!!!
    А иначе за сведение на българите, нашият акциз на горивата е твърда сума , а не процент, и се равнява на 70-72ст на литър/ бих казал най-ниския в Европа!!!!!!При цени на петрола от 150 долара на барел горивото беше около 2.50лв/л, а сега при 50 долара на барел, цената е 2,20лв/л. Оттук нататък дори Шесто главно/ щитът на Бойко/ проф Михаил Константинов/ , няма как да ни убеди , че разликата от пладнешкия обир не отива НЯКЪДЕ!!!!!!
    А ти Реви Зоро, много бързо завъртя трътка /като Биков и Антонов / и стана ревностен защитник на това което преди плюеше.ама щом в момента си се боядисъл с цветовете на ГЕРБ какво друго да очаква човек от теб ????? Хамелеон и безгръбн.чно!!!!
  • 8 гост2

    6 4 Отговор
    Човекът служи на Златев (апапа на Боко по белот), защо да му се сърдим? Докато не смачкат Аптекаря няма да мирясат, а Ревизоро ще им върши мръсната работа..
  • 9 Гербераст

    4 1 Отговор
    "Ревизоро: Не съм взел пари, за да мачкам Марешки"... правих го за да се подмазвам на ГЕБР(ББ). Няма как Марешки да продава на загуба. Едва ли е толкова богат за "подарява" горива в цяла България.
  • 10 незнайко

    5 0 Отговор
    Този човек ходили из БЪЛГАРИЯ да види какви са цените. Как в Габрово бензин А95Н се продава за 1.83лв. а в Щумен за 2.08лв. Това са 25ст. за литър разлика! Кокво ни интересува от кой кораб идва горивото? Във Варна има и по евтин бензин !!!
  • 11 Гост

    0 0 Отговор
    Никой няма да каже "Ела мечко изяж ме"