Last news in Fakti

30 Август, 2017 20:53 2 115 4

Розовите зелени - всъщност са червени

  • коментар-
  • зелени-
  • концлагер-
  • ангел джамбазки
Розовите зелени - всъщност са червени - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

От години нашите розови зелени, които всъщност са червени, че и доста крадливи, използват темата "екология" в своя частна полза. Шепа "активисти" правят държава и общество на маймуни. То не бяха изнудвания срещу предприемачи със заплахи за блокиране на начинанията им през съда, то не бяха милиони за броене на петнисти амеби и зелени еуглени. Това пише в коментар в профила си във фейсбук Ангел Джамбазки.

Розовите зелени получават "грантове" от швейцарски НПО, за да пречат на развитието на българските курорти. За да ги саботират. И скиорите ходят другаде. Например в Швейцария.

Големият пожар в Кобилино бранище над Бистрица също е тяхна заслуга. Защото благодарение на "компетентните" им действия по управление на парк Витоша, хиляди дървета заболяха и изгниха, паднаха, след това бяха оставени, където са паднали и превърнаха планината в клада. Много зелено, няма що. Тези са истинско природно бедствие. Тоест - бедствие за природата.

На розово-зелените вредители Рила им е мила, ама не са и стъпвали. Прочее, и на Витоша не стъпват. Далечко им е. Защото розовите зелени са саксиени плевели. Естественият им хабитат е в центъра на София, на има-няма два квадратни километра жълти павета.

Розовите зелени са толкова полезни за природата, колкото и колорадския бръмбар за картофите. Тоест не, те са доста по-успешни от колорадския бръмбар. Справка - последният пожар в Пирин. Не видяхте розовите зелени сред доброволците в гасенето на планината. Аз също не ги срещнах при гасенето на пожара на Витоша, както и този на Бричебор, над Рилския манастир в Рила.

Откритият от Vlado Karolev концлагер, построен от розовите зелени с европейски пари (!), е поредното доказателство за вредата за българската дива природа и обитателите и, нанасяна от розово-зеления грантояд.

Зеленото е родолюбие. Зеленото е кауза, а не марка, запазена за безсрамни и нагли търгаши и отявлени негодници.

Опазването и развитието на българската природа е национална кауза. Тя трябва да бъде изтръгнаха от малките, но вредни лапички на шепа крадливи и вредни розово-зелени вредители.

Време е. Достатъчно палуваха и лудуваха за наша сметка. Достатъчно поразии и бели направиха. Без да броим съставите от НК, които осъществиха и осъществяват.

Започваме с възстановяването на пораженията, които последния "екологичен" пожар нанесе на гората в Пирин. Всеки е добре дошъл да се присъедини.

Защото зеленото е родолюбие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ввв

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "соса":

    Тъпо, тъпо ама истина зелените милионери не си поплюват !
  • 3 Morgoth

    14 2 Отговор
    Зелените бяха природозащитници едно време. Сега са крайно леви вредители, които защитават привилегиите на малцинствата и обратните. Истинските зелени са си още там, но се загубиха сред мнозинството изпълняващи политически поръчки идващи отвън.
    Най-лошото обаче е, че повечето от хората плюещи по тях са също толкова платени, само че от бизнес интереси които се нуждаят от разрушаване на природата ни. Така че на кого да вярваш?
  • 4 Иванов

    7 1 Отговор
    В България има много хора и кръгове, които работят против бъдещето на страната! Факт е обаче, че "зелените", които се финансират от Прокопиев и подкрепят от неговия кръг "Капитал" рушат имиджа на България и правят всичко по силите си да не можем да постигнем икономическо развитие чрез туризъм!