Last news in Fakti

27 Октомври, 2017 09:59 3 106 10

След "Наглите" дойдоха "Синоптиците"

  • наглите-
  • синоптици-
  • трагедия-
  • учени
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Така беше и след Бисер, и след Мизия. Виновен беше Господ. Който не ни долюбва по неизвестни причини след 1994 г. Сега поне имаме още един отговорен за трагедията в Бургаско - новата ОПГ "Синоптиците". "Наглите" отвличаха и изнудваха, а тези направо давят възрастни хора в съня им. Учените ни подвели с прогнозата си, според Цветанов. Онези същите, дето и Дянков не харесваше. "Феодалните старци", които тежаха на бюджета и Постната пица роди гениалната идея, да вземаме синоптичната прогноза от СиЕнЕн. Ако нахалните учени не престанат с претенциите си.

"Работим по първобитен начин от 50 години", отронва директорът на Националния институт по метеорология и хидрология проф.Христомир Брънзов. Над 65% от хората му получавали минимална заплата и той е категоричен, че вършели много повече от необходимото с това, с което разполагат. "На тези, които мерят мензурата, им даваме 40 лева на месец, ако щете вярвайте. Трагедията е огромна", свежда поглед професорът.

Представете си, как би се почувствал наш учен, ако получи покана за конференция в чужбина. Учтиво ще я отклони, разбира се. В противен случай трябва да тегли бърз кредит.

Какво чакат - да нахлуят в БАН и да ги проснат. Пред камера, разбира се. За по-ефектно да съборят и Никол Станкулова. Да не пропуснат и Емо Чолаков. И без друго говори несвързано, вероятно предава кодирани съобщения до останалите от бандата. Оскотялата ни и беззащитна наука е съвършеният виновник, с който да си измият ръцете. Както и с дядо Господ, разбира се. Нали дъждът е Божа работа. Него поне няма как да го проснат. Току виж привикали за справка официалния му представител у нас, патриарх Неофит. Да се изповяда, ако знае нещо по въпроса.

"Божа работа". "Имало е да става". "На който му е писано да се удави, няма да се обеси". Народът ни е родил гениални умотворения за всяка ситуация, която си остава необяснима и необяснена на широките маси. Така е било и така ще бъде.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    39 2 Отговор
    Цветанов се ИЗЛОЖИ за пореден път с това изказване . Трябва незабавно де се извини ! Какво са виновни синоптиците за безхабирието на институциите ? За сведение в Хитрино още си чакат обезщетенията а кмета бил сменен ЗАЩО ? Защото от 4 милиона помощи не са стигнали и 1 милион.
  • 2 Не почна

    25 0 Отговор
    с "наглите", а с "убийците" на бебета в Горна Оряховица.
  • 3 Гостенин

    32 1 Отговор
    Добре написана статия.Винаги другите са виновни.Територия!
  • 4 писна ми

    22 3 Отговор
    Вече не издържам! Голяма малоумщина. Ще взема да си напълня ушите с барут и като се засиля.... ще си ударя главата в стената!
    Всеки търси вината в някой друг, щото той самия никога не е виновен.....имиграция, това е решението!

    Коментиран от #8

  • 5 Илия

    17 1 Отговор
    Откога Емо Лъжата и Никол Някоя си се водят синоптици? Това са си най-обикновени телевизионни работници, които нямат нищо общо с учените от БАН.
  • 6 Стефан

    11 2 Отговор
    На престъпниците от ГЕРБ вече трети мандат все някой друг им е виновен.

    Да беше само Хитрино... А Мизия, а Бисер, а Апарухово? Някои поинтересувал ли се е какво е направено с отпуснатите пари (освен че са прибрани по джобовете на калинките). Ако някой си спомня, за Мизия имаше DMS кампания, след което се оказа, че и тези пари са откраднати.
  • 7 GSN43

    4 10 Отговор
    Милене ,като си много "отворен "и компетентен, в следващата статия ни кажи КОЛКО КВАДРАТНИ МЕТРА ИМА В ЕДИН КВ. КИЛОМЕТЪР .Умножи сумата по 187литра и ни светни в коя част на света този порой няма да предизвика бетствие.Трудно се живее в страна с елементарен народ.
  • 8 Жужу

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "писна ми":

    Ти пък, да си удариш главата в стената? Това е глупаво самоубийство! Като си натъпчеш ушите с барут, иди в централата на някоя партия, засили се и си бухни тиквата в топките на някой партиен наместник или лидер там! Ако е жена, бучни си главата в бомбите и! Това ще допринесе за един по-добър свят - няма политици паразити, няма проблем! Иначе, само ще разрушиш стената, никаква полза! Пороят не е главния проблем. Проблема е, в системата, на човеците. Факта, че лицемерието, лъжата, бандитизма кражби и фалшификаторското манипулиране на много неща, водят до тотално обезсмисляне на доброто, което пази хубавите неща... Затова обезсмисли ли се трудът, доброто си отива...и идва злото. Като да изгониш овчарско куче, което ти пази стадото...то си отива, вълците идват и няма стадо. Няма кой да накаже ЛАПАЧИТЕ, които са на власт тук. Те обезсмислят доброто. И идва пороят, той обезсмисля труда на много хора. Затова, че не е само до една партия, а до системна престъпност на обществото - че прецаканите овце търпят вълци да ги дерат и вредят, а на вълците, че са вълци и дерат овците, а са се представяли като пастирски кучета за стадото! Проблема не е от сега, а от хилядолетия.
  • 9 РАДЖ

    2 0 Отговор
    Че науката ни е захвърлена в 7-ма глуха е повече от ясно!! Но и че БАН е структура управлявана от "Феодални старци" също е вярно! Седят си там и всеки си гледа неговия интерес! Всеки дърпа да отреже за себе си най-голямото парче от бюджетната баница, която им се дава, и която повярвайте ми никак не е малка! Напред в йерархията се бутат "мамини дечица" със съмнителни качества, а тези, от които става нещо, но нямат подходящите родители са подложени на системата "ХАРВИ УИНСТАЙН"!
  • 10 Ядеитн

    2 0 Отговор
    Бан - ман, да ги закриват. Офицери, войници и работници са нужни на Родината. Здрави и честни хора! А сега всеки станал компютърджия, наркоман, либераст или обикновен мухлю. И управниците са ни едни алчни юди... Секи парата гони от най-мижавия мишок, до най - големио началник и от нищо не му пука. Айде джендем, че пак са ядосах.