9 Ноември, 2017 05:57 2 337 22

За едни 80%

  • иво христов-
  • бсп-
  • скандал-
  • евреи

Как в политиката 2 и 2 е ......

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Младият колега Иво Христов започва да разучава по трудния начин разликата между това да бъдеш народен трибун - анархист и депутат от партия, вкоренена до дъно в статуквото.

Това коментира в профила си във Фейсбук политологът проф. Огнян Минчев.

В България на "професорята" от край време се гледа снизходително, поради което им се разрешава да приказват всичко, което им дойде до устата. Така и Христов преди няколко години зае нишата на гневна Касандра, която осветляваше тъпаците от българската Троя, че падат в канала защото 2+2=4, а 3+4=11... Само че пропусна да забележи, че в политическите среди играта е друга - там се дебнат един друг и си викат - "Гепих ли те сега!"

Понеже Христов е новак в занаята, в опозиция е и не могат да му скроят нещо друго, сега ще го транжират до кокал заради "80-те процента дебили". Медиите и социалните мрежи вече са мобилизирани на 100.

Единственият късмет на Христов е, че принадлежи на здрава и стегната организация със славно бандитско минало, което вчера навърши 100 години юбилей. Там всеки ръфа всеки, но има ли нападение отвън - един е за всички, а всички за един. Така отвън дълго ще ръфат Христов, а отвътре ще го защитават.

Ситуацията е мъчителна...

Защо ти беше на баир лозе, бе Христов? Я колко сладко си живееше като трибун на широките русофилски маси... Между другото, има едно странно статистическо съвпадение.

Христов твърди, че 80 на сто от населението са дебили, а Светлана Шаренкова - че са русофили. Имам силното подозрение, че става дума за една и съща група от хора..


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АК 47

    29 7 Отговор
    Разбира се,че става въпрос за една и съща група!
  • 2 Нарком

    22 7 Отговор
    Иво настъпи мотиката
  • 3 Пазарен Либерализатор

    19 15 Отговор
    И двамата са прави - 80% са русофили и дебили.

    Коментиран от #9

  • 4 jambazina

    34 2 Отговор
    Хайде сега всички дружно да докажем на тоз професор, че не е прав, като спрем да гледаме Биг Брадър, Сървайвър, Слави, почнем да работим здраво и да учим, спрем да тарикатеем на дребно, гледаме себе си и се учим от успелите вместо да ги плюем, накараме политиците да работят поне малко повече за България отколкото за себе си.
    Ако не беше прав поне малко, никой нямаше да му обърне внимание, а само щяхме да му се смеем.

    Коментиран от #13

  • 5 Пеньо

    20 11 Отговор
    Положението с интелекта на българина е катастрофално, но питам: защо другаря Христов се изключва от тези 80%? Кое го прави различен от групата на 80%? Според мен с всяка изречена дума този индивид доказва своята принадлежност към тези 80%.
  • 6 Хорацио

    16 7 Отговор
    В крайна сметка след първосигналното реагиране на засегналите се "граждани", явно откривайки се в тия 80%, четейки по форуми и фейсбуци се оказа, че професора е прав.
    Както каза, човека по-горе, ако това, което каза Иво Христов не беше вярно никой нямаше да му обърне внимание, а всеки щеше да си гледа работата и дръжавата да е добре. Ситуацията е точно обратната, всяко едно нещо в тая държава крещи за изключителен дебилизъм. От вкусовите качества на населението включващи храни, напитки, развлекателни програми, "изкуство", до разбиранията ѝ за света и поведението и по пътищата, улиците, интернет пространството и т.н. Дебилизма дори е повече от 80%, но това е лично мнение.
  • 7 Олигарха

    15 3 Отговор
    Добрата новина за българина е, че "дебилизма" е обратим процес. Така, както преди 90-та година беше опитан да бъде изкоренен с изключително добра система за образование, спорт, култура и възпитание, но се провали поради прекалената му устойчивост в местното население, така ще дойде един бъдещ момент, когато пак някой смелчага ще се опита да почне да го изкоренява и превъзпитава. За момента дебилизма властва и е в силата си, той е в парламента с неуспешните опити на едни 25 годишни момиченца депутати да излязат от стаята си, минват през г-н Сидеров и колегите му "патриоти" налагайки дебилна справедливост по улиците с юмруци, стигайки до дебилизма български депутати да са в турска партия работейки срещу българския интерес открито и т.н. и т.н. Дебилизма е в министерски съвет, подкрепейки един охранител от СИК бивш пожарникар да се разпорежда с държавните дела, да взима стратегически решения за бъдещето на държавата и да си мисли, че ла..ната дето цвъка са правилен избор. Дебилизма е във всеки гласувал за тоя, дебилизма в тия дето пият 1 бира и 2 кебапчеа за да гласуват за него, дебилизма е в тия дето теглят една майна и са се омели за постоянно от държавата забравяйки род и родина, дебилизма е в наркомана, мутрата, футболиста, манекенката и куп куп куп други места и индивиди. Е като знаете тая цялата картинка как да не е вярно, че 80% са дебили?
  • 8 дарина

    13 11 Отговор
    т.н.професор дебил е с руско самосъзнание и е съвсем естествено да мрази и презира България и Българите
  • 9 B52

    12 5 Отговор

    До коментар #3 от "Пазарен Либерализатор":

    Ами че какво по-хубаво за вас, останалите 20%. Радвайте се, докато се събудите и разберете, че сте в групата 90% прецакани. А лично аз в тези 10% непрецакани слагам всички партийци - преди 10 и след 10-ти ноември 1989 г., независимо от коя партия се пишат.
    Нагледах се на такива 18 години при соца и вече 29 години при "демокрацията". А русофилството ми няма нищо общо с Путин и олигарсите, а с руския народ, но за да стигнеш до такъв извод се иска сериозен умствен труд, много повече от това да блееш в телевизора и да попиваш безплатната пропаганда. Повечето русофоби, дори не са виждали жив руснак, ама въртят плювалника на 150 оборота.
    По-вярното делене е на "Путинофоби/фили" и "Тръмпофили/фоби" ...
  • 10 панов

    20 8 Отговор
    майка му е рускиня,следвал е в ссср,вербуван е като студент,нормално е да мрази всичко българско.ненормалното е че хора гласуват за него и тази партия

    Коментиран от #15

  • 11 Пеньо

    11 7 Отговор
    Професорът е поредният български безродник, който ръкопляска на обидните измислици на малкият орк. Истината е, че руснаците не само не са помагали за спасяването на евреите, но и са ги унищожавали. Потърсете и се запознайте с историята на българският кораб "Струма" превозвал еврейски бежанци от Контанца за Палестина и торпилиран от съветска подводница на 24.02.1942 година и загиват 767 евреи и българският екипаж. Корабът е наречен "българският Титаник", а в израелските градове Холон и Ашдод има мемориали с надпис "STRUMA".
  • 12 Алфата

    13 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Единственият късмет на Христов е, че принадлежи на здрава и стегната организация със славно бандитско минало...
    Публикувано във факти.бг: Христов твърди, че 80 на сто от населението са дебили, а Светлана Шаренкова - че са русофили. Имам силното подозрение, че става дума за една и съща група от хора...
    Дааа професоре, с тез двата абзаца ме накефи! Максимално!
  • 13 Прометей

    7 6 Отговор

    До коментар #4 от "jambazina":

    Прав си, ПРОФЕСОРЪТ според прави опит да пробуди.....“матрЯла“
    Ти си трасирал пътя, НО виждаш реакциите на.......“матрЯла“.....

    Те така предадоха и.......АПОСТОЛА.........

    Хак им е дуета...БИБИ/ШИШИ......всъщност аз вече ги виждам като сиамски близнаци......
  • 14 Прометей

    6 4 Отговор
    За групата от 80% в долния пост съм пропуснал думата....МЕНЕ......
    Всъщност една опция за редактиране на коментар би била чудесно допълнение......би избегнала опитите на някоИ да се заяждат за правопис прикривайки липсата си на мозъчна дейност.....
  • 15 бббббб

    8 5 Отговор

    До коментар #10 от "панов":

    Майка му е украинка от Киев..за твое сведение троле.

    Коментиран от #16

  • 16 петрич

    10 3 Отговор

    До коментар #15 от "бббббб":

    мурзилко,нали нямаше украинци
  • 17 Стефан

    9 4 Отговор
    Прав е професорът, и то напълно. Това, че на мнозина не им изнася истината, си е техен проблем. Позволявам си цитат:

    "- щяха да дават почти всичките си пари за скреч карти от лотарията
    - щяха да гледат предимно риалитита, турски и индийски сериали
    - щяха 30 години да гласуват за малоумници, които крадат и с г.за си и за благодарност ги наричат “лош човешки материал” и “дебили”
    - щяха да се радват, като им построят 2 км магистрала на цената на бюджета на космическата програма на НАСА
    - щяха цял живот да чакат някой друг да ги оправи
    - щяха да превърнат Черноморието в гигантска бетонна отпадна яма
    - щяха да слушат музика, изпълнявана от нереализирани порно звезди
    - щяха да изхвърлят боклука си през прозореца
    - най-голямата им мечта щеше да е, да направят някоя малка далаверка/кражба
    - щяха да се гордеят най-много с това, колко алкохол могат да изпият
    - от всичко на света щяха най-много да мразят другите българи".

    Коментиран от #18

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 припознаване

    4 6 Отговор
    Който е припознал себе си в тези 80% много му здраве......Гузен негонен бяга .Иначе професора е прав
  • 20 ha ha ha

    0 2 Отговор
    Ама не се опитвай да мислиш... сигурно и ти си от обидените дебили :D

    или просто си от лошия матрял на БОКО ;)
  • 21 ha ha ha

    1 2 Отговор
    Не гледам националните ни телевизии, а още по-малко фалшивите им новини... и трите канала са под зоркото око на БОКО и освен да му ближат м...те - друго не правят!

    даже и господарите на ефира, дето се бият в гърдите са подлоги на БОКО

    Не си купувам лотарийни билети - това е огромна дебилщина...

    И най вече не гласувам - няма за КОЙ!

    Голям дебил съм и си го знам, ама вие се разсърдихте, защото не сте или .... ;)
  • 22 Разум

    0 0 Отговор
    Истината боли, а? Напълно е прав! И това не се отнася само за българите. Навсякъде по света е така - масата хора са просто тъпи и това е. Факт. Който е пътувал и е видял малко свят ще каже същото.