10 Ноември, 2017 06:00 2 690 13

Бойко Борисов пак е по-силен от Корнелия Нинова

  • иво христов-
  • бсп-
  • герб-
  • вот

БСП загуби от един свой червен професор

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Бойко Борисов има по-силни политически инстинкти от Корнелия Нинова. Той веднага отстранява хората, които застрашават него или управлението му. Това не е оценка, а констатация.

Нинова реагира досега само веднъж така - отстранявайки Георги Гергов. И спечели.

Това коментира в профила си във Фейсбук журналистката Соня Колтуклиева.

Защо дебилното изказване на Иво Христов ще навреди на БСП и на Нинова като лидер? Защото един професор и преподавател говори като хамалин на товарна гара и това ще бъде припомняно непрестанно;

защото замисленият и подкрепян масово във Фейсбук, например, вот на недоверие към кабинета “Борисов 3” ще бъде заглушен от воя на ГЕРБерите за скандала с “дебилния народ”; защото Иво Христов изпра имиджа на Бойко Борисов - да,да,така е!- вече при всяка просташка изцепка на премиера ще се припомня издънката на професора; защото БСП се смята за партия на отрудените и на тези, които не са имало шанс да се научат “да се подписват”;

защото един неин депутат не осъзнава какво е направил - извинява се на тези, “които са се почувствали засегнати”, а не се покайва за хулиганското си поведение (прочетете цялото му изявление, отвратително е!); защото нейният бунт- “няма да се крием,че обичаме Русия” ще бъде овъргалян в агресивната путинофилия на Иво Христов; защото отритнатите от Нинова червени аристократи ще огласят ефира с вопли - с такива гафаджии ли ни замени?!

Корнелия Нинова е най-губеща от този скандал. А един лидер не може да си позволи това.

* Заглавието е на редакцията


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Снайпериста

    5 5 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !

    Коментиран от #5

  • 2 БАТКО

    20 10 Отговор
    коментара е пълни глупости и фантасгорий борисов не нарече лош материал и какво стана а професора казва истината те от герб крадат като луди то не е магистрали саниране суджуци заем след заем лъжат ни как цъфтим а ние стриганите овци гледаме умно като дебили

    Коментиран от #9

  • 3 петър

    13 10 Отговор
    костовата приватизаторка нинова ще до съсипе бсп.ряза червени глави на стари комунистически родове и се обкръжи с разни талибани като тоя дебилен депутат.

    Коментиран от #4

  • 4 гогата

    21 4 Отговор

    До коментар #3 от "петър":

    отдавна е милионерка и синът й е американски гражданин,а дебилите от партията й да го д--ат
  • 5 Театрал

    12 3 Отговор

    До коментар #1 от "Снайпериста":

    Напълно си прав,като се има в предвид,че от 1945 г до днес в България грабят и сеят разруха комунистите и техните наследници. Тук няма десни или демократи а послушници на на Москва и Вашингтон.Само-провъзгласили се за политици лакоми и нагли селяци С НИСЪК ИНТЕЛЕКТ И ГОЛЕМИ АМБИЦИИ. Голяма наглост е в България все още да съществуват паметници на окупатори и улици с имена на чужди разузнавачи и псевдо герои.

    Коментиран от #10

  • 6 Кибик

    11 7 Отговор
    Как да не е силен Суджука, нали се хвали че дига 145 кг от лежанка
  • 7 некойси

    10 4 Отговор
    Е колко да е силе ББ, той самия казва, че вдига 120 от лежанка, много ли е?
    Разтрел за всички отговорни за геноцида срещу българския народ!
  • 8 Будалата

    9 6 Отговор
    Няма разлика между БСП и ГЕРБ. Едните крадливи и другите.
  • 9 един

    9 8 Отговор

    До коментар #2 от "БАТКО":

    Преди всичко да ви имам професора, червени задници. Колкото до лошия материал, не се безпокой "батко" ти и Нинова сте от добрия. Колкото до обвиненията ти, че от ГЕРБ крадат, вземи и докажи черно на бяло, че да разчиташ на тези от материала, които ти вярват, обикновено води до съда. Като цяло - защо не се хванете всички заедно от ниновата партия и не отидете при любимия си Путин? Ще ви се зарадва, липсват му такива като вас. А колкото до горенаписаното, народът решава кой е по-добър политик, не журналистите! А той си каза думата и ако трябва пак ще я каже. Поне един нормален професор да имахте!
  • 10 Олигарха

    10 5 Отговор

    До коментар #5 от "Театрал":

    Каква разурха има в България бе? Я седни малко и научи история да видиш точно каква разруха има в България от 50-та до 90-та година. Най-голямото строителство в българската история е тогава! Строи се масово по всички фронтове и се променя облика на държавата от селскостопански кален коптор в модерна за времето си държава. Аман от ходещи пумпали. Заслужавате си всичко.

    Коментиран от #12

  • 11 селянка

    5 1 Отговор
    ,,"На живота в долапа се ширнали плъхове , заменили с високите звания разума " . Умните са без маски , казват истината такава каквато е , а хитрите се скриват зад маските си , заблуждават , лъжат , манипулират , надават вой , очернят умният , мачкат , тъпчат за да са винаги най отпред - БАБАИТИ им казва народа . Силни са да , но .......Необразовани , тъпи самохвалковци !!!!!
  • 12 панов

    4 2 Отговор

    До коментар #10 от "Олигарха":

    тия ги разправяй на хлапаците и падналите от марс.чети икономическия доклад на цк на бкп от 1989. 8 милиарда долара дълг,по сегашни цени над 80 милиарда,рухнало земеделие,заводи произвеждащи загуби,опразнен пенсионен фонд,режим на тока и бензина,нови заеми за да се плащат лихвите по старите,дефолт на държавата и окрадени външнотърговски дружества от червената номенклатура
  • 13 Гого

    0 1 Отговор
    Бих казал че по голяма и куха тиква от селянина от Банкя няма бие всички рекорди.