21 Ноември, 2017 17:00 3 463 7

Любомир Кольовски: Полицейски шеф с 3,4 промила?! Как е възможно...

  • любомир кольовски-
  • полицейски шеф-
  • промили-
  • хасково
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Фактът, че някакъв хасковски полицейски началник е хванат да шофира с 3, 39 промила алкохол в кръвта е многозначителен, многопластов и интердисциплинарен. Този факт е ярка и жива илюстрация за състоянието на управлението и консистенцията на администрацията на на нашата територия.
Този полицейски началник е хванат от свои колеги и това извиква основателни подозрения за някакво активно мероприятие или постановка, чиято цел е отстраняването на този човек от системата на МВР.

По никой начин не оневинявам поведението на пияния милиционер и бих приветствал контролните действията на колегите му, които са го спрели от движение по пътищата и така са предотвратили евентуални жертви, ранени, произшествия или други инциденти по пътя на тоя безумец и малоумник. Бих искал да видя репортаж, информация или някакви данни как точно е хванат тоя милицонероофицер, кой, къде и как го е хванал, че шофира с недопустими промили алкохол в кръвта? Бих искал да знам кой, кога и как го е назначил на тоя пост? Бих искал да знам какви тестове е преминал и издържал тоя малоумник? Бих искал да знам как е възможно всичко това! Защото тоя малоумник не е холивудска звезда, нито е някакъв треторазряден политик, министър или кмет. ТОЯ Е ПОЛИЦАЙ, който си позволява да застане пиян зад волана така, както премиерът си позволява да шофира служебния си джип, без да има право на това и законът да му забранява категорично да прави това.

Бих искал да знам. И с това ще си остана. Другото е академична лекция пред разни самозвани масони и други имитатори и буфосинхронисти на симулацията, наречена "власт".

*Мнението е на Любомир Кольовски от страницата му във фейсбук, заглавието е на редакцията


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шаран БГ

    20 5 Отговор
    Не бъди толкова любопитен! Понякога е вредно....за здравето.
  • 2 Патриот

    19 4 Отговор
    Е как така никога не е бил хващан пиян журналист?
    Все полицаи, военни и т.н. и все по време на протести и искания за повишаване на доходите.
    Не беше ли община Хасково цялата изградена на роднински начала?

    Коментиран от #4

  • 3 Кибик

    22 2 Отговор
    Милиционерите обикновено пускат колеги, особено шефове, освен ако не им е било наредено отгоре да го опраскат
  • 4 Ироничен

    17 1 Отговор

    До коментар #2 от "Патриот":

    Публикувано във факти.бг: Е как така никога не е бил хващан пиян журналист?"
    Хващан е. Ама не пише по вестниците. Познай защо.
  • 5 Гостът

    7 3 Отговор
    Може да се окаже, че и той е роднина на незаменимия Делянчо.
  • 6 Кой

    6 0 Отговор
    Явно носи на пиене ,сега остава въпроса дали носи на бой ?
  • 7 гост

    0 0 Отговор
    Как ли? Още като бях дете разказваха как спират политици, полицаи, пияни-заляни които изпадат от седалката и не могат да стоят прави, но всичко се потулва и докладите на патрулиращите полицаи изчезват. Позле тези политици, същите, спасените, трябва да пишат и да одобряват закони срещу самите тях. Това възможно ли е?