2 847 7

Любомир Кольовски: Полицейски шеф с 3,4 промила?! Как е възможно...

Светослава Ингилизова
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Фактът, че някакъв хасковски полицейски началник е хванат да шофира с 3, 39 промила алкохол в кръвта е многозначителен, многопластов и интердисциплинарен. Този факт е ярка и жива илюстрация за състоянието на управлението и консистенцията на администрацията на на нашата територия.
Този полицейски началник е хванат от свои колеги и това извиква основателни подозрения за някакво активно мероприятие или постановка, чиято цел е отстраняването на този човек от системата на МВР.

По никой начин не оневинявам поведението на пияния милиционер и бих приветствал контролните действията на колегите му, които са го спрели от движение по пътищата и така са предотвратили евентуални жертви, ранени, произшествия или други инциденти по пътя на тоя безумец и малоумник. Бих искал да видя репортаж, информация или някакви данни как точно е хванат тоя милицонероофицер, кой, къде и как го е хванал, че шофира с недопустими промили алкохол в кръвта? Бих искал да знам кой, кога и как го е назначил на тоя пост? Бих искал да знам какви тестове е преминал и издържал тоя малоумник? Бих искал да знам как е възможно всичко това! Защото тоя малоумник не е холивудска звезда, нито е някакъв треторазряден политик, министър или кмет. ТОЯ Е ПОЛИЦАЙ, който си позволява да застане пиян зад волана така, както премиерът си позволява да шофира служебния си джип, без да има право на това и законът да му забранява категорично да прави това.

Бих искал да знам. И с това ще си остана. Другото е академична лекция пред разни самозвани масони и други имитатори и буфосинхронисти на симулацията, наречена "власт".

*Мнението е на Любомир Кольовски от страницата му във фейсбук, заглавието е на редакцията

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Шаран БГ
  Отговор
  1 17:13  21.11.17
  Не бъди толкова любопитен! Понякога е вредно....за здравето.
 • Патриот
  Отговор
  2 17:36  21.11.17
  Е как така никога не е бил хващан пиян журналист? Все полицаи, военни и т.н. и все по време на протести и искания за повишаване на доходите. Не беше ли община Хасково цялата изградена на роднински начала?

  Коментиран от #4

 • Кибик
  Отговор
  3 20:41  21.11.17
  Милиционерите обикновено пускат колеги, особено шефове, освен ако не им е било наредено отгоре да го опраскат
 • Ироничен
  Отговор
  4 20:41  21.11.17

  До коментар #2 от "Патриот":

  Публикувано във факти.бг: Е как така никога не е бил хващан пиян журналист?" Хващан е. Ама не пише по вестниците. Познай защо.
 • Гостът
  Отговор
  5 23:58  21.11.17
  Може да се окаже, че и той е роднина на незаменимия Делянчо.
 • Кой
  Отговор
  6 19:11  22.11.17
  Явно носи на пиене ,сега остава въпроса дали носи на бой ?
 • гост
  Отговор
  7 14:42  24.11.17
  Как ли? Още като бях дете разказваха как спират политици, полицаи, пияни-заляни които изпадат от седалката и не могат да стоят прави, но всичко се потулва и докладите на патрулиращите полицаи изчезват. Позле тези политици, същите, спасените, трябва да пишат и да одобряват закони срещу самите тях. Това възможно ли е?

Напиши коментар:


Публикувай