30 Ноември, 2017 13:47 7 511 53

Г-н Президент, мястото ви не е при Гала

  • президент-
  • плевнелиев-
  • деси банова-
  • гала
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.


И това видяхме - президентът Росен Плевнелиев дефилира в предаването на Гала с новата половинка в живота си - синоптичката Деси Банова. Участието им бе предхождано от обръщение на двойката, в което зрителите бяха призовани, освен да ги гледат, и да ги питат за всичко.

Разбира се, че всеки има право на лично щастие. Разбира се, че всеки има свободата да се отзовава или не на покани за телевизионни участия. Разбира се, че любовта те кара да изкрещиш на целия свят: Обичам те! Всичко това е така.

И все пак, г-н Президент, успокойте малко топката. Неслучайно българите ще ви наричат президент и занапред, независимо колко още чужди мандати ще се изтърколят. Отговорността да опазвате авторитета на институцията - една от малкото със сравнително висок рейтинг у нас - не приключва с напускането ви на "Дондуков 2". Предшествениците ви успяха да го сторят. Но по каква работа се озовахте на диванчето на Гала?! Там, където идват недоспали прогонените от къщата на ВИП Брадър, чалга "величията" на нацията, знахари и звездобройци. Милиони хора по света се обичат, без да търсят телевизионна изява на чувствата си.

В колата на Мон Дьо ли ще се качите следващия път или ще гостувате на Венета Райкова?

Оставаме с надеждата, че го правите веднъж и завинаги. Че преминахте границата съзнателно, за да си кажете всичко с надеждата, че ще ви оставят на мира. Дано да е така, макар че не сме убедени в успеха на стратегията ви.

Не се превръщайте в риалити герой. Бяхме искрени през петте години на мандата ви, когато често ви критикувахме. Искрени сме и сега в съвета ни да пазите почтеното си име. Защото то винаги ще върви с президентската институция - най-уважаваната у нас. Независимо дали това ще ви тежи по пътя.

П.П. Виктор Вълков преди време обясни защо винаги е отказвал да го номинират за президент. Пет години нямало да може да удари две водки с приятели, заради живота по протокол. А сянката на протокола остава и след мандата...


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 hh88

    118 34 Отговор
    Какъв президент е този бе??? Не президент, а прецедент. Марионетка.
  • 2 Хасан

    93 24 Отговор
    Бившите президенти на Запад стават обществени фигури,посвещават се на някаква идея,използват си връзките си обществото им по добре да живее , а тоя ..на курвалък...

    Коментиран от #36

  • 3 Деси Радева

    36 74 Отговор
    Е що пък да не ходи .....Вий големи морални съдници се извъдихте . Вече не е действащ президент и може да си живее както пожелае...Той пък новия ни президент сякаш не е чехлю.....

    Коментиран от #19

  • 4 гост

    68 11 Отговор
    Тая овърша половината ''елит'' да му е честита
  • 5 Гост с име

    25 79 Отговор
    И каква граница е преминал най-добрия ни президент до момента г-н гл. редактор? Коя морална или законова? Май някаква само в главата ви. Шоуто на гала не е пошло нито е биг брадър. Президентът освен длъжност е и човек и като такъв се ползва с всички права. Това че вие си имате някакви свои извратени представи не ви дава право да ги изказвате от ролята на съдник и последна инстанция. Спрете да се излагате!

    Коментиран от #7

  • 6 реалист

    22 53 Отговор
    ЗАВИСТ и ЗЛОБА само в този ,,коментар".Не разбирам само защо т.н. гл.редактор /за момента/ трябва да НАТРАПВА мнението си на другите?

    Коментиран от #9

  • 7 Натрапник

    43 10 Отговор

    До коментар #5 от "Гост с име":

    Прав е редактора, а вашият умствен капацитет е ограничен.
    Вероятно сте представител на 80-те %. По тази причина не сте станал, редактор, журналист ами ходите на гости и пишете глупости!

    Коментиран от #14

  • 8 Иванчо

    18 52 Отговор
    Господин гл. редактор, не виждам защо ни ангажиране с мнението си. И още повече не виждам защо го натрапвате като едва ли не обществено такова. След като мандатът на президента изтече, той освен президент, остава и човек като всички други. Какво ? Да спре да ходи по улиците ли, защото там ходят и малоумници ? Да спре да ходи по ресторанти, защото в тях ходят и пияници ? Да спре да се вижда с жени, защото с жени се виждат и отрепки ли ? Засрамете се Вие от несполучливата си статия и обмисляйте по-добре материалите си занапред.
  • 9 Баньо Десев

    46 8 Отговор

    До коментар #6 от "реалист":

    Този същият президент също си натрапваше личното мнение 5 години, сега му се връща.
  • 10 Пеньо

    13 23 Отговор
    Милене, да не би у дома си имаш дзвер с него само си ръмжите!? Само така бих си обяснил глупостите, които си написал. Тотални глупости на смачкан, комплексиран човечец!
    Аз, въпреки, че не съм фен на сегашният президент, въпреки че имам много забележки към него, се радвам, ако има добра връзка с неговата спътница, която не е някаква красавица, но е съвсем нормално изглеждаща дама и не ме е срам, когато той я води със себе си в чужбина.
  • 11 урко

    49 7 Отговор
    тоя е по смешен и от мен.влюбен палячо.правилно го заряза жена му.
  • 12 Оставете го плевнята

    25 12 Отговор
    Не се подигравайте на чехльо.
    Горкия като президент нито веднъж не се появи със тогавашната си съпруга. Да застане до него, да го подкрепи, да му вдъхне кураж и ей така просто катп жена да бъде до мъжа си. Лош, добър, можеше да покаже уважение както към съпруга си, така и към институцията катп цяло.
    Така че сегашнито му поведение е съвсем в реда на нещата - хванал си нова симпатична жена, тя е до него, показват се като двойка и т.н. Това нещо на него му е липсвало много.
  • 13 Оставете го плевнята

    9 13 Отговор
    Не се подигравайте на чехльо.
    Горкия като президент нито веднъж не се появи със тогавашната си съпруга. Да застане до него, да го подкрепи, да му вдъхне кураж и ей така просто катп жена да бъде до мъжа си. Лош, добър, можеше да покаже уважение както към съпруга си, така и към институцията катп цяло.
    Така че сегашнито му поведение е съвсем в реда на нещата - хванал си нова симпатична жена, тя е до него, показват се като двойка и т.н. Това нещо на него му е липсвало много.
  • 14 Гост с име

    3 16 Отговор

    До коментар #7 от "Натрапник":

    И е прав защото...? Може ли да формулирате мисъл или единствено знаете да обиждате?
  • 15 Граф Дракула

    17 19 Отговор
    Деси Банова е наистина много добродушно момиче! Когато двама души се харесват и обичат не се злобее никога, защото идвате при мен в ада...
  • 16 бай той

    45 10 Отговор
    С тази крива и мазна усмивка, кажете ми, не ви ли идва да му вкарате един между очите на тоя 0лиг0фpeн Плевнята.
    По-голям плyжeK едва ли се е раждал по нашите географски ширини.
  • 17 чекибойци

    13 27 Отговор
    Кисело ли е гроздето? Повечето чекиджии завиждат, но "чехльо" си има всичко, пари и хубава жена, която да праска всеки ден, а вие какво си имате? Завист, и то в изобилие.
  • 18 Ханс

    37 4 Отговор
    Мястото му не е при Гала или при Венета Райкова, a в Биг Брадър, при Динко, Луна и компания. Абе що се занимавате с влюбения? Оставете го да си ходи по моловете, хванат за ръка. То не, че не изглежда като слънчасъл, ама може и да е от времето. Я проверете какви данъци е плащал в Германия, пък да видим...
  • 19 бесният язовец на оня с коня

    25 5 Отговор

    До коментар #3 от "Деси Радева":

    Тоя напълно е изперкал. Любов голяма хахаха!!! Ще наблюдаваме още колко ще се излага. Хепи бърддей, мистър президент, а?
  • 20 Прост българин

    32 3 Отговор
    Естествено, че мястото му не е в предаването на Гала, където пият урина за лек и дишат през половите си органи в ефир. Предаване за нискоинтелигентни домакини .
  • 21 Прост българин

    35 4 Отговор
    Колко много злобари сте се навъдили тук! Къде авторът говори против връзката му бе? Никъде. Показал се в тъпото предаване на гала наред с разни откачалки. Пфу, президент! Мене ме е срам от него.
  • 22 Радо

    30 1 Отговор
    Ма Роската може ли все още?

    Коментиран от #45

  • 23 синя трева

    37 2 Отговор
    Колкото тоя е мъж, толкова и тая е жена щом се е хванала за него. Освен да я интересуват само кинтите му.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Плевенчанин

    8 1 Отговор
    А какво направи за Плевен питам Аз?
  • 26 Крум

    6 16 Отговор
    Браво Роско...мачкаййй!!!.........и след няколко години,се огледай и подбери нещо по младо......
  • 27 ha ha ha

    32 2 Отговор
    Този човек, никога не е бил с висок рейтинг и мястото му е точно при такива, като Венета и Гала ;)
  • 28 Име (като гост)

    26 1 Отговор
    И що да не иде при Гала? Три жени седнали на лаф и кафенце. Кво нередно има?!
  • 29 organismus

    22 2 Отговор
    Чехльо и Пантофка, колко мило !
    Няма ли да ги поканят във ВИП Брадър ?
  • 30 Кумчо Вълчо

    21 1 Отговор
    Г-н Ганев,сигурен съм че догодина ще го видим и в "биг брадър".
  • 31 jambazina

    17 1 Отговор
    То на ония избори кога го избраха, можеха и магаре да номинират....така че пастирката добре се справя от тая гледна точка.
  • 32 Читател

    18 2 Отговор
    Като съм гледал Плевнелиев подсъзнателно винаги съм го асоциирал с женски полов орган. Вероятно жълтите му публични напъни са продиктувани от желанието да отърси образа си от това впечатление, което може би създава и у други. А коментарът на редактора е възпитана забележка за същото усещане ...
  • 33 Психо

    18 1 Отговор
    Гледах малко от интервюто. Цялата история ми изглежда измислена. Вижда се малко преиграване. Лошо впечатление прави, че синоптичката не изслушва, прекъсва и говори върху Плевнелиев. Това показва липса на самоконтрол, ако не и ниска култура.
  • 34 Живко Тодоров

    23 3 Отговор
    Престанете да наричате Плевнелиев президент. Той е бивш президент, и такъв ще си остане. Този мухльо може да бъде само "бивш" и нищо друго. А синоптичката се е хванала с него за пари, това е ясно на всички. Повече няма смисъл да ги коментирате.
  • 35 НЕразбирач

    22 4 Отговор
    Това НИКОГИШ не съм го имал за президент!Един път си караше колелцето в района на "резиденшъл парк-а" - мина покрай мен и даже ме погледна, та едвам сварих да си завъртя демонстративно главата на другата страна - иначе трябваше да го заплюя!

    Коментиран от #46

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Анонимен

    15 2 Отговор
    Плужак си беше и такъв си остана.
  • 40 гларус

    14 2 Отговор
    За мен тоз бе наи слабият президент . Путио дето се опита да дава акъл на Путин и се дупеше на запада . И говора и речите му бяха малко като с геиски маниери . Грешка на ГЕРБ /Добре че не стана втората грешка на ГЕРБ за президент ./
  • 41 Реалист

    10 5 Отговор
    На Роско мястото му е в гей бар.Жалко е за "златотърсачката" Деси Банова-има достатъчно МЪЖЕ с пари-за какво и е този?

    Коментиран от #42

  • 42 гост

    5 0 Отговор

    До коментар #41 от "Реалист":

    Ами може да го нахъса за втори мандат, знае ли човек. Може Деси да не се задоволява вече с парите и да търси титла. Г-жо Президенша?! Що пък не? Току виж му вляла мъжка сила и нашият си повярвал....а върха ще е, да се кандидатира и пак да го изберем. Аз лично по бих дал гласът си за Десито в този случай.
  • 43 Прометей

    14 2 Отговор
    Не, г-н Гл.Редактор....
    Мястото на ТАЗИ карикатура е точно при ОНАЗИ карикатура.....
    Не не занимавайте с този плазмодий........
  • 44 Румяна Костова

    11 0 Отговор
    Толкова емоции,че мястото му не било при Гала.Та то за президент не му бе мястото.Ако имаше малко ум и знаейки какъв е рейтинга му не би трябвало въобще да се появява по телевизията,не само при Гала.А за любовния му живот -това си е негово лично дело дали ще си избере златотърсачка или която и да било.Мен лично не ме засяга.
  • 45 Урсула

    3 2 Отговор

    До коментар #22 от "Радо":

    Що питаш?Пробвай го.
  • 46 Отворко

    1 2 Отговор

    До коментар #35 от "НЕразбирач":

    Те за тетова си неразбирач.
  • 47 Извън закона

    7 2 Отговор
    Това е ПР и рекламна кампания.Жена му друго казва че той обича да и носи роклите ))) нормално е за няколко хиляди евро да опровергае този слух )))
  • 48 Учуден

    8 4 Отговор
    Недоумявам,защо го плюете?Не беше идеален президент,но е човек.Като такъв има право на щастието да е влюбен.Нещо ,което липсва на повечето коментатори.Липсвало е и на него в най —важния момент от кариерата му—клетвата.Беше оставен тогава сам в най —тържествения му миг.И сега,когато може да живее извън протокола и има сродна душа до себе си ,получава само незаслужени злоба и омраза.Не сте прави!!!
  • 49 дядя

    5 1 Отговор
    Щом се обичат младите, нека да се вземат!
  • 50 како жълто

    4 0 Отговор
    Жълто, жълто като ....слама в плевня. Защо тровите народа с тези глупости.
  • 51 стоян георгиев

    1 13 Отговор
    единствения нормален политик в държавата и резултата не закъснява.местните нещастници го оплюват колкото се може повече.и кво като е отишъл при гала?преди ревяха че не показвал жена си сега пък се оказа проблем че показва новата си такава?????бил геи,не бил умен бил плазмодии...мишоци вие 100 живота да живеете няма да имате неговите успехи нито в работата нито в полтиката.замислете се кво сте постигнали в скапания си живот !!!!резултата в него кореспондира със злобата и дребнавостта ви!
  • 52 шушан

    5 0 Отговор
    по противни от тия двамата на дивана няма къде да се видят...
  • 53 гост

    3 0 Отговор
    Каква ли двойка биха били той и миската 2017 ?