1 009 4

Председателството иде с цензура

Властта ще хвърли бали от кинти, за да лъска имидж

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Владимир Танев
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

То не че и сега я няма, ама тогава ще разберете всички кон боб яде ли.
Отсега се гответе за евробалалайки. Трябва с чест да изпълним европейската ни мисия, която ни е отредена. Не трябва да злепоставяме страната ни пред високите еврогости. Опозицията не трябва да очерни уникалния шанс на страната ни. Ей такива дитирамби ще излизат из устите на управляващите.

Драмата е, че основните медии у нас, на хранилка на държавните пари, ще раздуват като високоговорители на село мъдрите мисли на Борисов и компания. А лостовете са до болка познати – уговорени обществени поръчки за публичност, пряко откупуване без конкурс на програмно време, договори за информационно обслужване с парите на данъкоплатците.

Властта ще хвърли бали от кинти, за да лъска имидж пред народонаселението. А целта е една – да бъде представен образа на нашия пръв партиен и държавен ръководител като домакина на Европа, като мъдър деец на международното положение, като властелина на Балканите. Че какво пречи през тези шест месеца Борисов да загрее по пистата за бъдещите президентски избори?

Преди това обаче ще трябва да мине през трета оставка и с мераци за четвърти мандат. А това на гостите от Европа ще им дойде като черешката на европредседателската БГ торта...

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Бесен Язовец
  Отговор
  1 20:22  20.12.17
  Вече почнаха с фалшивите новини по-btv от соц.агенжия Екзапта били првили стат.проучване според което- ако имало избори тия дни БСП 20% ГЕРБ 27 др.не помна ама помна че ако били само БСПvs.ГЕРБ 30% на 40% пълна маниполация
 • Гост
  Отговор
  2 20:41  20.12.17
  Що не ги говорите тия неща по всяко време и с доказателства а не като махленски клюкарки 5 дни преди събитието.
 • Винкел
  Отговор
  3 22:44  20.12.17
  Авторитаризъм, тоталитаризъм, тиквизъм, цвинокиозъм... Нихилизъм, конформизъм, патриотизъм, оптимизъм!
 • 4 00:07  21.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай