Last news in Fakti

20 Декември, 2017 20:10 1 529 4

Председателството иде с цензура

  • европредседателство-
  • правителство-
  • цензура-
  • медии-
  • герб

Властта ще хвърли бали от кинти, за да лъска имидж

Председателството иде с цензура - 1
Снимка: БТА
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

То не че и сега я няма, ама тогава ще разберете всички кон боб яде ли.
Отсега се гответе за евробалалайки. Трябва с чест да изпълним европейската ни мисия, която ни е отредена. Не трябва да злепоставяме страната ни пред високите еврогости. Опозицията не трябва да очерни уникалния шанс на страната ни. Ей такива дитирамби ще излизат из устите на управляващите.

Драмата е, че основните медии у нас, на хранилка на държавните пари, ще раздуват като високоговорители на село мъдрите мисли на Борисов и компания. А лостовете са до болка познати – уговорени обществени поръчки за публичност, пряко откупуване без конкурс на програмно време, договори за информационно обслужване с парите на данъкоплатците.

Властта ще хвърли бали от кинти, за да лъска имидж пред народонаселението. А целта е една – да бъде представен образа на нашия пръв партиен и държавен ръководител като домакина на Европа, като мъдър деец на международното положение, като властелина на Балканите. Че какво пречи през тези шест месеца Борисов да загрее по пистата за бъдещите президентски избори?

Преди това обаче ще трябва да мине през трета оставка и с мераци за четвърти мандат. А това на гостите от Европа ще им дойде като черешката на европредседателската БГ торта...


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    14 2 Отговор
    Вече почнаха с фалшивите новини по-btv от соц.агенжия Екзапта били првили стат.проучване според което- ако имало избори тия дни БСП 20% ГЕРБ 27 др.не помна ама помна че ако били само БСПvs.ГЕРБ 30% на 40% пълна маниполация
  • 2 Гост

    7 7 Отговор
    Що не ги говорите тия неща по всяко време и с доказателства а не като махленски клюкарки 5 дни преди събитието.
  • 3 Винкел

    10 1 Отговор
    Авторитаризъм, тоталитаризъм, тиквизъм, цвинокиозъм...
    Нихилизъм, конформизъм, патриотизъм, оптимизъм!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.