1 644 6

Ами сега, зелени?

Безумните действия на зелените пречат на обикновените хора

Снимка: Shutterstock.com
Снимка: Shutterstock.com
Огнян Дъскарев
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Почти винаги, когато властите решат да развият икономиката на България, странни хора започват да скачат, подскачат и кряскат против това.

Това коментира в профила си във Фейсбук Огнян Дъскарев.

И тази вечер в няколко града няколкостотин шумни зелени възразиха против втория ски лифт в Банско.

Техните доводи:

1/ Ще бъде изсечена 48% от гората на Пирин. Нелепо – според министъра на екологията ще бъде изсечена 0.017% от гората. Извод: зелените много лъжат.

2/ Банско ще бъде застроено с повече хотели, кръчми и пр. Министърът отрича, но точно това ще се случи. И какво от това? Това само ще допринесе за развитието на града. Извод: Министърът греши, зелените са прави, но всъщност – криви.

3/ Има съдебни дела против фирмата, която ще строи лифта, и че това не е законно, т.е. мафията/олигархията имат интереси във втория лифт. Тук зелените имат право – всякакво съмнение от правна основа трябва да бъде изчистено, защото България е законова страна, нали? Но /винаги има но/, ако строителят на лифта беше Прокопиев, защо ли мисля, че нямаше да имаше почти никакви протести? Извод: лицемерието на зелените е точно 2.96% - колкото взеха на изборите съмишлениците им, „десните” с големите кавички. Би било чудесно „десните” никога да нямат успех тук.

4/ Добри новини – засега Борисов не се е огънал пред „десните”, в Поморие имаше спонтанен митинг против зелените. В Банско имаше организиран митинг против зелените.

5/ Разбира се – най-важното – безумните действия на зелените пречат на икономиката на страната, т.е. на обикновените хора. Това трябва да се повтаря всеки ден на хората - колко лоши са зелените за интересите на народа.

Ето малко известен, но много важен факт:

Адолф Хитлер: „Трябва да направим всичко възможно, за да добием дори само един киловат....въглищата някой ден ще изчезнат. Бъдещето принадлежи със сигурност на водата, ветровете и приливите”.

Т.е. Хитлер е бил първият пропагандист на вятърната и зелената енергия!

Ами сега, зелени?

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Камагра
  Отговор
  1 07:19  06.01.18
  Ма тва не са зелени бе, тва са Сандов и неговите СЪ-наркоманчета, които са изпаднали в делириум, както носят фланелки на Че Гевара и палестински шалчета сега е на мода "агресията в Пирин"
 • Камагра
  Отговор
  2 07:26  06.01.18
  Ако бехме по бай Тошово време Сандов и Томата щеха да покопат в белене и после да видиш какви лъчезарни младежи щеха да станат - ни помен от бради и сенки под очите, ама то не е късно некоя институция да им повдигне обвинение което може да е доста сериозно - умишлена вреда и саботаж върху развитието на туризма и инфраструктурата в Банско + още колко проекта са протакали - това е затвор до 10 години, а пък ако докажат и че са взели подкупи за тази дейност . . . . . .
 • Да не сме го виждали
  Отговор
  3 08:08  06.01.18
  Най ми хареса Прокопиев срещу Пеевски: значи фирмата строител принадлежи на Пеевски (плюс Борисов), да кажат институциите. То и Лелнин е казал нещо за електроенергията и какво от това?А презастрояването е факт: по морето, в София, и на други места. Не виждам голямо развитие в този факт. Унищожихме природата, не виждам местните хора да са дръпнали от това. По-скоро разни Маргини, суджуци и подобни личности. Това ли е прогресът? Така че това, което ни трябва е премахване на офшорките, спазване на закона. Тогава няма да има нужда от протести в една или в друга посока. Определено ГЕРБ (Бойко) са показали, че могат да нарушават всички закони. Съдебната система я няма никаква
 • Тарабов
  Отговор
  4 08:36  06.01.18
  https://www.facebook.com/PravosadieZaVseki/photos/a.368015450064173.1073741828.364788430386875/747712035427844/?type=3&theater https://www.facebook.com/PravosadieZaVseki/posts/747937005405347
 • 5 09:32  06.01.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • НА ГОЛ ТУМБАК ЕКО
  Отговор
  6 12:46  06.01.18
  Зелените , не са зелени човечета, но явно получават в зелено за да пречат на всяко развитие. Аз ги обеинявам че винаги във всичко измислят някакъв повод . Ами при тази безработица и ниски заплати , ква екология бе ? Хората се умориха да чакат подобрение и се изнизват лекичко в чужбина. Сега екология ще има , но хора няма да има.

Напиши коментар:


Публикувай