6 Януари, 2018 06:29 2 265 6

Ами сега, зелени?

  • банско-
  • зелени-
  • пирин-
  • лифт

Безумните действия на зелените пречат на обикновените хора

Ами сега, зелени? - 1
Снимка: Shutterstock.com
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Почти винаги, когато властите решат да развият икономиката на България, странни хора започват да скачат, подскачат и кряскат против това.

Това коментира в профила си във Фейсбук Огнян Дъскарев.

И тази вечер в няколко града няколкостотин шумни зелени възразиха против втория ски лифт в Банско.

Техните доводи:

1/ Ще бъде изсечена 48% от гората на Пирин. Нелепо – според министъра на екологията ще бъде изсечена 0.017% от гората. Извод: зелените много лъжат.

2/ Банско ще бъде застроено с повече хотели, кръчми и пр. Министърът отрича, но точно това ще се случи. И какво от това? Това само ще допринесе за развитието на града. Извод: Министърът греши, зелените са прави, но всъщност – криви.

3/ Има съдебни дела против фирмата, която ще строи лифта, и че това не е законно, т.е. мафията/олигархията имат интереси във втория лифт. Тук зелените имат право – всякакво съмнение от правна основа трябва да бъде изчистено, защото България е законова страна, нали? Но /винаги има но/, ако строителят на лифта беше Прокопиев, защо ли мисля, че нямаше да имаше почти никакви протести? Извод: лицемерието на зелените е точно 2.96% - колкото взеха на изборите съмишлениците им, „десните” с големите кавички. Би било чудесно „десните” никога да нямат успех тук.

4/ Добри новини – засега Борисов не се е огънал пред „десните”, в Поморие имаше спонтанен митинг против зелените. В Банско имаше организиран митинг против зелените.

5/ Разбира се – най-важното – безумните действия на зелените пречат на икономиката на страната, т.е. на обикновените хора. Това трябва да се повтаря всеки ден на хората - колко лоши са зелените за интересите на народа.

Ето малко известен, но много важен факт:

Адолф Хитлер: „Трябва да направим всичко възможно, за да добием дори само един киловат....въглищата някой ден ще изчезнат. Бъдещето принадлежи със сигурност на водата, ветровете и приливите”.

Т.е. Хитлер е бил първият пропагандист на вятърната и зелената енергия!

Ами сега, зелени?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Камагра

    17 6 Отговор
    Ма тва не са зелени бе, тва са Сандов и неговите СЪ-наркоманчета, които са изпаднали в делириум, както носят фланелки на Че Гевара и палестински шалчета сега е на мода "агресията в Пирин"
  • 2 Камагра

    14 7 Отговор
    Ако бехме по бай Тошово време Сандов и Томата щеха да покопат в белене и после да видиш какви лъчезарни младежи щеха да станат - ни помен от бради и сенки под очите, ама то не е късно некоя институция да им повдигне обвинение което може да е доста сериозно - умишлена вреда и саботаж върху развитието на туризма и инфраструктурата в Банско + още колко проекта са протакали - това е затвор до 10 години, а пък ако докажат и че са взели подкупи за тази дейност . . . . . .
  • 3 Да не сме го виждали

    14 5 Отговор
    Най ми хареса Прокопиев срещу Пеевски: значи фирмата строител принадлежи на Пеевски (плюс Борисов), да кажат институциите. То и Лелнин е казал нещо за електроенергията и какво от това?А презастрояването е факт: по морето, в София, и на други места. Не виждам голямо развитие в този факт. Унищожихме природата, не виждам местните хора да са дръпнали от това. По-скоро разни Маргини, суджуци и подобни личности. Това ли е прогресът? Така че това, което ни трябва е премахване на офшорките, спазване на закона. Тогава няма да има нужда от протести в една или в друга посока. Определено ГЕРБ (Бойко) са показали, че могат да нарушават всички закони. Съдебната система я няма никаква
  • 4 Тарабов

    2 1 Отговор
    https://www.facebook.com/PravosadieZaVseki/photos/a.368015450064173.1073741828.364788430386875/747712035427844/?type=3&theater

    https://www.facebook.com/PravosadieZaVseki/posts/747937005405347
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 НА ГОЛ ТУМБАК ЕКО

    7 3 Отговор
    Зелените , не са зелени човечета, но явно получават в зелено за да пречат на всяко развитие. Аз ги обеинявам че винаги във всичко измислят някакъв повод . Ами при тази безработица и ниски заплати , ква екология бе ? Хората се умориха да чакат подобрение и се изнизват лекичко в чужбина. Сега екология ще има , но хора няма да има.