1 583 18

Антон Дончев: Джендърът е лудост!

Големият ни писател определи тъй наречения "социален пол" като "пропаст пред човечеството"

Антон Дончев
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Във връзка с разгорещените дебати „за“и „против“ Истанбулската конвенция, която въвежда термина „социален пол“ и дава определение за пола като „социално изградена роля“, както и опитите за навлизането на джендър доктрината в българската образователна система, "Епицентър" потърси мнението на акад. Антон Дончев - най-четеният български писател, чийто роман „Време разделно“ е най-превежданата българска книга.

"Джендърът или н.нар,. социален пол е пропаст - пропаст пред нормалните хора в човечеството. Един нормален човек не може да го разбере. Това е нелогично.

Най-напред е природата - 3 милиарда години тя се мъчи да раздели Ин от Ян, за да може да получи смесването на хромозомите и да има два пола: мъж и жена. Три милиарда години , за да достигне това. И го достига! Сега една повреда на системата се опитва да развали цялата система. Това е лудост!

Защо няма спирачки пред тази лудост? Защото джендърите се организират - не знам на каква основа, но днес с тази повреда в системата ние просто се отделяме от човечеството. Кои сме ние? Човечеството - такова, каквото го е създала природата. Джендър - обучение е една лудост!

Защо се подлагаме на тази лудост? За да се защити изключението, то трябва да се обедини. Тези хора, джендърите, имат една страхотна организация именно на този принцип – ние сме различни, дай да се обединим, защото ще ни унищожат. Те се самозащитават по един ужасен начин, като искат да се наложат над цялото Човечество - това е зараза! Ужасна зараза! Това прилича на тези, които са болни от СПИН и искат нарочно да заразят останалите, които са здрави. Защото е доказано, за съжаление, че хората се поддават, особено в по-млада възраст, на тази зараза. И това е страшното!

Европа е под зараза, защото те заемат позиции, с които могат да се налагат - те имат власт и пари. Те си поставиха за цел – да имаме пари, и успяха! Събраха толкова много пари, че започват да купуват, да плащат и да заплашват.

Защо Борисов им кляка?

Това е против неговата природа, но той е команден. Очевидно могат да му налагат нещо, което е абсолютно против неговата природа. Това е направо смешно – Борисов да приеме джендърите! Явно е, че тези хора, които имат парите и властта, успяват по някакъв начин да му въздействат. Какъв е начинът – не мога да кажа. Дали е власт, влияние ... не знам. Но очевидно, за да вземе подобно решение (да подкрепи Истанбулската конвенция -б.р.), трябва да е подвластен на нещо. Това не е нормално поведение – да се съгласиш да приемеш джендърите под маската за защита на жените от насилие. Ние и сега имаме достатъчно закони против насилието във всичките му форми. Но покрай това те вкарват джендърите – и затова е този огромен натиск.

Мисля, че нашите депутати няма да го гласуват. Не вярвам да го направят. Не вярвам!

Ако го направят, народът просто ще им обърне гръб! Те просто ще се отделят от народа. Народът няма да протестира за нещо, което се отделя от него. Народът просто ще каже: "Тези не са от нас!" Това е нещо, което не може да се възприеме от човека. Това е античовешко! Милиарди години природата е търпяла развитие в дадена посока и сега изведнъж някой казва: „Дай, да го ударим през гората!“ И насила иска да наложи това и на другите.

Джендърът атакува най-напред думата „естество”, атакува се пътят на развитие на Човечеството. Това е налудничавост! И то е много опасно! Това е най-опасното естество, защото здравата част – мюсюлмани, християни,араби и негри не само няма да го приемат, но могат да се опитат да унищожат тези, които го приемат.

Това е процес на разложение, на отчаяние, на отегчение, процес на онова, когато казваме: Да става, каквото ще! Човечеството все още не реагира нормално, защото не осъзнава пред каква пропаст е изправено. Това е абсолютна лудост! Да се подведем по нищожно малка част, без да имаме способността да ги накараме да се вразумят. Да, в годините тези хора са били преследвани и наказвани по ужасяващ начин, те са трупали ужасни чувства през тези години – гони ги Християнството, гони ги Ислямът, гони ги Будизмът. Затова са се събрали. Ами, хубаво, да се събират, но да не ни налагат своя начин на живот.

Няма друг пол освен мъжът и жената. И който се опита да наложи противното, поема тежка отговорност".

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Брат ми
  Отговор
  1 19:06  19.01.18
  Най накрая ,един свестен и достоен човек.Но дали нашите любими пУлитици ще чуят и ще го послушат???Мнооо се съмнявам.

  Коментиран от #2

 • 2 19:20  19.01.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 3 19:33  19.01.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Бесен Язовец
  Отговор
  4 19:47  19.01.18
  Има и пол - джендър травестит хомосексуалист лезбийка пацифис расист шизофреник

 • демоникрация
  Отговор
  5 19:50  19.01.18
  Вече всички са наясно, че този "трети пол" беше измислен и наложен чрез "филантропа" Сорос и неговите фондации по целия свят.
 • 6 19:52  19.01.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • соросоидни кърлежи
  Отговор
  7 20:01  19.01.18
  Колко пъти да ви повтарям, в Брюксел на нашите депутати дават хапчета, и след това затваряме-Белене,Южен поток, приемаме алахакбаровци от идил-миндил, унищожаваме българско..за да бъдем отличници, удобно наведени,предатели.
 • НАТО ВЕЦ
  Отговор
  8 20:57  19.01.18
  Модераторчето, би ли ме светнал за причината да изтриеш пост №6, в който реагирам срещу обидата към всеки, чувстващ се Българин. А може би не си такъв? А може би се притесни от обяснението за "Разяснителният доклад", единна част от "иСтамбулската конвенция", в който се описва същността и? И това, че въпросният доклад старателно се укрива.
 • мераклия
  Отговор
  9 20:58  19.01.18

  До коментар #3 от "ДПС":

  Преди да изчезнем ще опитаме да те забременим!
 • 10 22:12  19.01.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 11 22:18  19.01.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 12 22:41  19.01.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • НАТО ВЕЦ
  Отговор
  13 22:45  19.01.18

  До коментар #12 от "фъкти бг":

  Ми не. Просто потвърждавам факта, описвайки експеримента си. Ако не бях "пробвал", щеше да е набеждаване.
 • аве фюрер
  Отговор
  14 23:04  19.01.18
  Идва деня, в който човечеството ще разбере, че само диктатурата и реда могат да спасят света . Ще има да си спомняте за оня човечец с мустачките, и да чакате някой като него, да прочисти всичката тая измет от лицето на земята . Но аз не губя надежда , мисля че времето е дошло, и скоро ще запалим пещите . Сапун ще има за всички безплатно .

 • Не поема нищо
  Отговор
  15 23:54  19.01.18
  "И който се опита да наложи противното, поема тежка отговорност" - но не поема нищо, само лапа пари.
 • Бог да пази България
  Отговор
  16 16:57  20.01.18
  9 Истинската светлина, която осветлява всеки човек, идеше на света. 10 Той бе в света; и светът чрез Него стана; но светът Го не позна. 11 У Своите Си дойде, но Своите Му Го не приеха. 12 А на ония, които Го приеха, даде право да станат Божии чада, сиреч, на тия, които вярват в Неговото име; 13 които се родиха не от кръв, нито от плътска похот, нито от мъжка похот, но от Бога. 14 И словото стана плът и пребиваваше между нас; и видяхме славата Му, слава като на Единородния от Отца, пълно с благодат и истина. 15 Иоан свидетелствува за Него, и викаше казвайки: Ето Онзи за Когото рекох, Който иде подир мене, достигна да бъде пред мене понеже спрямо мене беше пръв. 16 Защото ние всички приехме от Неговата пълнота, и благодат върху благодат; 17 понеже законът бе даден чрез Моисея, а благодатта и истината дойдоха чрез Исуса Христа. 18 Никой, кога да е, не е видял Бога; Единородният Син, който е в лоното на Отца, Той Го изяви.
 • ТИКВОЧА
  Отговор
  17 09:04  22.01.18
  А БОКО НАШ Е ГОТОВ НА ВСИЧКО СТИГА ДА ИМА КИНТИ ЗА НЕГО.
 • русофилофоб
  Отговор
  18 13:33  22.01.18
  В библията мъжеловци,сега джентъри.....обречени са,ще загинат.

Напиши коментар:


Публикувай