2 348 3

ГЕРБ пак взеха патриотите за мезе

В ЕСО ще се усвояват 500 млн. лева държавни пари и европейски грантове за изграждане на енергийна инфраструктура

ГЕРБ пак взеха патриотите за мезе
Владимир Каролев
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

ГЕРБ пак взеха патриотите за мезе. В едно от най-големите и най-важни енергийни дружества се подготвят кадрови промени – в управителния съвет на Електроенергийния системен оператор (ЕСО) влизат двама от БСП и един от ГЕРБ.

Това пише в профила си във Фейсбук Владимир Каролев.

Големият шеф става Антон Славов – кадър на левицата, вече на 71 година с опит единствено в сектор електропроизводство и то ВЕЦ-ове. Човекът беше отстранен от работа през 2010 г., после върнат по времето на Орешарски и пенсиониран наскоро вече на уважаема и достолепна възраст. И сега обратно на червените барикадите - партизанин за бой се стяга ... Третият член на борда си е нормална квота на ГЕРБ.

В ЕСО ще се усвояват 500 млн. лева държавни пари и европейски грантове за изграждане на енергийна инфраструктура – интересно как Обединени патриоти като коалиционен партньор ще контролират изразходването на тези пари, какво мислят по въпроса тримата лидери на партиите и дали пък няма тематична коалиция ГЕРБ-БСП в енергетиката?

Коалиция та дрънка, ама направо се раздрънка.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • некойси
  Отговор
  1 10:33  25.01.18
  Какво говориш човече ... та те взеха целия народ за мезе. Създадоха си стройна и добре организирана групировка от некъдърници с капацитет да оползотворяват и рушат.
 • Гост
  Отговор
  2 10:44  25.01.18
  времето е подходящо за мезета, студено и не вали, леко слънце но не препича. Така 5 милиона мезенца в тази страна си изсъхваме един по един, докато едни определени индивиди , достойни за всяка една месарница в раздел "свинско" продължават да трупат ли трупат.
 • 3 12:13  25.01.18
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай