25 Януари, 2018 13:00 2 087 8

Мижитурки от БСП се крият зад Истанбулската конвенция

  • истанбулска конвенция-
  • бсп-
  • депутати

Истинският парламентаризъм изисква политически качества и гражданска смелост

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Външната комисия в парламента е одобрила Истанбулската конвенция благодарение на отсъствието на Тома Томов и Иво Христов от БСП. Интересно каква ли по-важна "работа" са имали, вместо да са на работа - на заседание на комисията.

Това пише в профила си във „Фейсбук“ Борислав Цеков.

Това, че били оставили "пълномощни", че гласуват "против" е несериозно, защото е невалидно. Скатали са се. Истинските парламентаристи с позиция и кураж винаги участват в ключовите моменти, а не се крият.

Някога Пирин Воденичаров, тежко болен, свали системите в болницата и отиде в парламента, за да гласува за Конституцията, а не се ската. Ще припомня мъдрите думи на човека-парламент Гиньо Ганев: "Някой може да е блестящ журналист, подготвен лесничей, лекар или изряден преподавател, но да бъде посредствен и безполезен депутат. Защото истинският парламентаризъм изисква политически качества и гражданска смелост".

* Заглавието е на редакцията


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    21 12 Отговор
    Не само с мижитурки, но и с джендъри е пълна тази мухлясала партия!

    Коментиран от #3

  • 2 Русенец

    26 7 Отговор
    За всичко в БГ е виновна БСП ! Да се забрани и членовете и да се тикнат в затвора. Тогава в Гербестан ще настъпи всеобщо благоденствие и хармония ! Да живее Тато-Джуниър ! Новия Джендър Мин.Председател на БГ!
  • 3 На Пеньо майка му

    15 7 Отговор

    До коментар #1 от "Пеньо":

    Като гледам кой как гласува май си объркал пола...
    Онези, които гласуват за "ЛЯВАТА ПИСТА" при половете са ГЕРБ
  • 4 Крезо

    14 4 Отговор
    Драпай Цеков към баницата. Слагачеството пред Баце носи облаги, я ги виж А. Тодоров и Т. Биков до къде стигнаха. Черното може и да стане бяло, стига баницата да е мека/ и голяма/.
  • 5 Май е така

    11 4 Отговор
    А бе, има едни мижитурки, дето ги командват с есемеси, ама и те и онези джендърофили май са от една по-друга "политическа партия"...
  • 6 Стефан

    2 0 Отговор
    Тоя, дето е пуснал тая партенка, отива на съд:

    https://www.youtube.com/watch?v=UQdAifTWadM
  • 7 Стефан

    5 4 Отговор
    Както се оказа, ГЕРБ и неофициалните им коалиционни партньори от ДПС са манипулирали гласуването, което ще бъде обжалвано официално. Подробности - в горното видео.
  • 8 семи проф

    4 4 Отговор
    Една пържолка от Боко Т. за Цеков...заслужи си я Две пържолки от мен ако напише за отсъствието на Боко Т. от парламента по вота на недоверие .