Last news in Fakti

1 Февруари, 2018 19:00 2 526 15

Гушкайте се!

  • гей-
  • третия пол-
  • цвета кирилова

Обичайте се, както Ви е кеф, но спрете да наглеете и да ми дефилирате и налагате насилствено, отклоненията си

Гушкайте се! - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Насилието над жени, мъже и деца трябва да се третира като престъпление от общ характер в Наказателния кодекс. Правата на човека са етични принципи или социални норми, които задават определени стандарти на човешко поведение и са защитени като законови права от местното и международно право.
Това коментира в блога си Цвета Кирилова.

Дали потърпевшият е жена, мъж или дете няма никакво значение, човекът има право да бъде защитен от Закона на местно, национално и международно ниво с неговата незаобиколима строгост.
Не само жените са жертва на насилие. Има много жени, които бият мъжете си у дома. Значи ли, че ще има конвенция за насилието над мъже?! Или не е необходимо, защото мъжете все повече се самоинтерпретират за жени?!

Законът в България е за всички! Ако има такъв и той изчиства до безупречност подводните камъни и възможностите за прокарване на вредни, нездрави, болни, изродени тълкувания, и правораздаването регламентира ясно какви са санкциите за насилие над човека - жена, мъж, дете, няма основание да издирваме трескаво никаква необходимост от конвенции, касаещи третия или 33 пол и тям подобни.

Българското общество няма да допусне разложението на етиката, нравите и ценностите да го превземе и да унищожи градежа на здравия разсъдък, натрупван хилядолетия, и колкото по-скоро се спре с натрапването на хомосексуализма, толкова по-вероятно е народът да не изригне като бесен.

Това не е представителството на онова болно, разлигавено западно общество, което доказва все по-убедително, че плътта на Европа се разкапва и разумът й атрофира. За радост българинът все още може да мисли, макар че е твърде похвално, благородно търпелив, но това не значи, че е глупав.

Всеки има право да си ляга и става, с когото си иска, да си изживява любовите, сексуалните увлечения и интимни радости, както го влече и както си иска, но ако може тези, които намират нежност и изящество в еднополовите игри, да спрат да ми ги натрапват безпардонно чрез институции, конвенции, прайдове и всякакви колоритни комплексарски изяви, защото търпението на тези, които се радват на божествено разписаната хармония в социалните отношения на мъжа и жената, структуриращи най-здравата клетка на обществото, а именно семейната единица, започва да се изчерпва.

Гушкайте се! Обичайте се, както Ви е кеф и както Ви харесва, но спрете да наглеете и да ми дефилирате и налагате насилствено, с канцеларска грубост, отклоненията си и да ми ги пробутвате за норма.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 и аз съм за

    44 1 Отговор
    Всичко написано е точно и правилно. И аз съм против да ми налагат да мисля отклоненията на някого задължително да ги одобрявам. Правилно и БПЦ взе работата присърце и призоваха макар и с молитви, но да не се опитват да ни налагат покрай едни вече приети законови норми и квалификациите за нещо, което обаче след това налага да приемаме отклоненията на някого за норма.
  • 2 Брат ми

    34 1 Отговор
    Точно така.
  • 3 Ььььььь

    25 2 Отговор
    Сега "наблюдател" ще се разпени тук...и всички които одобряват ще станат русофили-а автора ще е най-големият враг на България.
  • 4 Хасан

    20 2 Отговор
    Бравоооо
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Браво

    28 2 Отговор
    Нека държавата в България да покаже, че я има и да спре вредната за България конвенция, която се опитва да наложи орган, който да има повече права от българските граждани и да няма никакви задължения.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 уточнение

    20 3 Отговор
    Само дето семейството отдавна не е най-здравата клетка в обществото. Семействата са разбити, унищожени, ликвидирани. Масово родителите са или разведени или пред развод. Дали е за добро или лошо - всеки сам да си решава.
  • 9 гост

    34 1 Отговор
    Педалите са много и дебнат от всякъде! Пазете се! Днес конвенция, а утре ще искат и да ги признаем за богопомазани. Най опасни са поемащите отзад.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Сиган

    6 4 Отговор
    Ма какоо , таман змислихме как да земем още пари и ти кви ги пишеш тука . Знайш ли как на момчето на околоградското дават 10 лв за бибипка ,пък на оная щото имала още една дупка дават питнайсе лв. Иначи едно и също работим. Тормоз си е.
  • 13 мъж съм

    10 1 Отговор
    добре е написано и точно за жена. Аз като мъж бих бил по краен, но в същия смисъл на изказа.
  • 14 Пеньо

    3 6 Отговор
    На снимката са путинофил и соросоид!
  • 15 Пеньо

    10 0 Отговор
    Като убеден проевропеец винаги съм казвал, ча ЕС не може да ни налага приемането на чужди на българите понятия и традиции! Трябва да спрем да търсим вината на изток или на запад. Трябва сами да отстояваме ценностите си! От нас зависи!