Last news in Fakti

12 Февруари, 2018 19:00 3 119 14

Размисли на рогатия

  • истанбулска конвенция-
  • пол-
  • секс

Какво имам още ли? Две работи - да ви отблъсна от църквата и да ви накарам въобще да не работите

Размисли на рогатия - 1
Снимка: Shutterstock.com
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Какво сте се разкрещяли за конвенцията ? Пфу, гюрултията чак до мен стигна. Чак сега ли ви дойде акъла бе, абдали. Разрушихте си икономиката, унищожихте армията, убихте разузнаването, смазахте образованието, пожертвахте старците, плюскате боклуци, какво пищите сега за децата.

Това коментира във Фейсбук Васил Василев.

И тях ще ви вземат. Нищо няма да направите, не ви бива. Няма мърдане, както вика моят човек. Взеха ви земята, водата, планините, парите, въздуха ще ви изсмучат, вие пак ще блеете. С Фейсбук постове и псувни под юргана не става. Страх ви е - да не загубите пост, служба, благоволение, проектче някакво, обществена поръчка, да не ви погледнат накриво, да не ви пратят данъчни, мутри, пожарникари, да не ви нарушат спокойствието.

А децата така и така ще избягат. Да не искате да стоят в клоаката, която им спретнахте? Нека ходят, но да не стават педераси и лесбийки, така ли? Че какво ви интересува, като няма да ги видите повече. Внуци? Съвсем сте оглупели, те така и така няма да ви познават, няма да знаят езика ви, какво сте се разциврили.

Какво? Господ бил българин ли? Глупости! Може да е бил, но му обърнахте гръб и се завтекохте при мен. Аз станах българин. Що мои хора имам при вас, не можете да ги изброите. Че ако не бяха те, щяхте ли за 30 години да разрушите държава, градена 1300, бе будали?

Какво имам още ли? Две работи - да ви отблъсна от църквата и да ви накарам въобще да не работите. Като ги свърша, ще знам, че ще изчезнете като народ. После ще почина малко, преди да подхвана тези, които ще напъплят по прекрасната ви земя. Много ми харесва. Нали Господ навремето ви е дал своята, най-хубавата част. Ще гледам сега да го изиграя, и него, и вас, и да я взема за себе си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТАСС

    53 2 Отговор
    Прав е човека - трабва да се срамуваме че сме българи.
    Трябва ни един Левски !!!

    Коментиран от #11

  • 2 Варна

    57 0 Отговор
    Не лош къс разказ! - 30 години събрани в няколко изречения ...
    Верни изречения!

    Коментиран от #14

  • 3 БОБИ КОЧА

    47 0 Отговор
    Браво свалям ви шапка ,г-н Василев!
  • 4 модерен Български критик

    24 5 Отговор
    Мутро-ЧАЛГАРСКАТА-БМВ революция отгледа своето поколение и сега няма как да трепем "враговете", защото иде реч до КУЛТУРА! А културата е един такъв враг дето се трепе само с убеждения и докато в Държавата няма държавност, правосъдие и морал - няма как да търсиш и победа!
    Да - живея в чужбина! И мен ме изгони чалгата и простотията БЪЛГАРСКА!
    Спрете да посещавате ЧАЛГА заведения ! Накарайте Митьо Очите да отвори театър или Опера и там да си продава наркотиците! Тези бардаци трябва да фалират, да се игнорира този стил вовеки веков! Защото е пагубен, развратен, долен, гнусен и покварен!
    30 години ЧАЛГА - това е позорно и срамно време от Българската История! Пример за мерзката и прогресивна деградация на Обществото ... Но млъкни сърце, щото вий - вий сте ид€0т№ и не сме народ, не сме народ, а псевдо-джендъри!
  • 5 Голям прос

    27 0 Отговор
    Вярно, но тъжно!
  • 6 Българофил

    17 15 Отговор
    Това е резултатът от комунизма- да убиеш църквата и да накараш народа да мрази земята си.Помните ли главния девиз от татово време:"Учи мамо, за да не работиш!"
  • 7 народ

    30 2 Отговор
    Перфектно казано!Браво!!!
    Това е резултата от негодното управление на управниците от 1989 година насам.Някои тук правят опит да винят социализма и неговото управление,но това не е съвсем така!При социализма поне ни смятаха за хора и циганите не вирееха,а сега какво стана?Чужденци в собствената си държава!И от ден на ден затъваме повече и повече!Външния дълг постоянно расте и ще го плащаме ние и нашите деца и внуци,а нашите управници продължават да се бият в гърдите.За какъв напредък въобще сънуват,не знам,но когато фактите говорят и боговете мълчат!А фактите показват трагическата ситуация в държавата и блатото в което ни тикат с усмивка на уста!
  • 8 народ

    30 2 Отговор
    Спомням си с какъв ентусиазъм и надежда ходихме по митингите на СДС.Мръзнехме,но стояхме и скандирахме в надежда за по добър живот и бъдеще.А то какво излезе-все същото,че и много по-зле!И все по-зле и по-зле!Само управляващите се радват на някакви фантомни успехи и продължават да ни убеждават,че всичко е наред.И така си минава живота в надежда.Нали казват,че надеждата крепи човека-вярно!Но и тя вече изчезна и ни остана една гола действителност!
    И никаква надежда!!!
  • 9 радев

    13 0 Отговор
    трагедия сме
  • 10 цоле

    14 0 Отговор
    ТРЯБВА ДА СЕ ПОЧНЕ С НАКАЗАНИЕ ЗА ГРАБИТЕЛИТЕ, БЕЗ МИЛОСТ И ПРОШКА ЗА ДА ПОВЯРВА НАРОДА , ЧЕ МОЖЕ..
  • 11 ДЯДО

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "ТАСС":

    Защо все чакаме някой да ни води ? До сега все ни водеха за носа с едни и същи обещания, че ще ни оправят само да ги изберем, е оправяха ни ама все отзад. Защо да се срамуваме и да чакаме Левски, напротив, една частица от него ако има във всеки от нас ще докажем, че не е живял напразно и ще постигнем това за което се е борил.
    Стига хленчене,оплакване песимизъм и техните производни, ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА пише го много ясно на правилното място, там е мястото на народа на Левски.
  • 12 Пенчо

    12 1 Отговор
    Тук с пълна сила важи поговорката ” Кавото си направиш сам,и Господ не може да ти го направи”. Браво на г-н Василев.
  • 13 Алооо дебилите

    1 1 Отговор
    Лайковете не вършат работа !
  • 14 ДДД

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Варна":

    да добър е че и оптимистично свършва:)
    Публикувано във факти.бг: да подхвана тези, които ще напъплят по прекрасната ви земя
    нали знаете кои ще останат?