Last news in Fakti

14 Февруари, 2018 20:41 9 018 56

Бойко Борисов е като уморен кон

  • александър симов-
  • бойко борисов-
  • бсп-
  • герб

Левият депутат с любопитен коментар във Facebook

Бойко Борисов е като уморен кон - 1
Снимка: БТА
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Бойко Борисов е като уморен кон, който предчувства, че краят му ще е безславен. Половината му интервю мина в навикване, сърдене и конско. Той е изнервен и вече е неспособен да говори с конкретика. Силата му - да пуска крилати лафове и така да прикрива некомпетентност е изхабена и цикли в безвремието. Самохвалството ("аз чувам всички хора"), нарцисизма ("зелените хора в България трябва да са доволни от мен") все така работят на пълни обороти, но КПД-то им става все по-ниско. Борисов е като кавър-версия на самия себе си. Сянка на сянката.

Имам чувството, че цялото това медийно шоу се сведе до атаката срещу Иво Христов (почиваща на опашата лъжа, ама толкова опашата, че може да бъде опровергана за 2 секунди) и срещу президента Румен Радев. Общите лафове за възхода на българската икономика ще ги поставим в графата "политическо фентъзи" и ще ги захвърлим да прашасват на някой рафт. Като цяло интервюто остави тягостното усещане за безпътица. Генералът в неговия лабиринт. Или по-скоро - генералът в кабинета, където е заобграден от снимки на хора, които целува...


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хихихи

    73 123 Отговор
    И аз да се занимавах с тъпаците от бсп по цял ден, и аз щях да съм изморен.

    Коментиран от #39

  • 2 толерантен

    90 19 Отговор
    Хвани Бойко, удари Курнелия, Симеонов сам ще падне.
  • 3 сталин

    82 30 Отговор
    ПРЕЗ ФЕВРУАРИ ЩЕ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА КАКТО ПРЕДИ

    Коментиран от #41, #42

  • 4 гост

    86 15 Отговор
    Уморените коне ги убиват, нали?- американска драма от 1969 година
  • 5 Коментар

    49 59 Отговор
    БОЙКО БОРИСОВ Е КАТО УМОРЕН КОН.
    РЕЗОН МЕДИЯ И ВИЕ СТЕ ВЗИМАЛИ ПАРИ И ТО € СУБСИДИЯ ПО ЕВРОПЕЙСКА ПРОГРАМА И СЕГА НАРИЧАТЕ МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ДЪРЖАВА ПО ЕВРОПЕЙСКО ПРЕДСЕДАТЕЛСВО ИЗМОРЕН КОН.(ЦИНИЗЪМ)
  • 6 СссереМ

    48 58 Отговор
    Тия комуняги не измряха ли бре.
  • 7 българин

    107 20 Отговор
    Уморените коне ги убиват,нали!
    Бих искал да бъда оптимист и да видя нещо добро в неговото управление,но уви!Колкото и да се напъвам,умът ми нищо хубаво не може да измисли!Само негатив!
    ББ се помисли за велик,понеже няколко пъти беше избиран и преизбиран за поста,но той не можа да разбере голата истина!
    А тя е ,че заслугата не е негова,а просто нямахме нормален политик ,когото да изберем на това място!Народа нямаше избор в тази ситуация!Тоест,от всичкия боклук,избрахме уж по-малкия боклук,ама се оказа,че той ужасно смърди и трябва да го изхвърлим!
    Уви това е тъжната истина,само че,няма кой да ни върне самочувствието на народ,изгубените години,изгубените надежди,похабените съдби на повечето българи и тн и тн и тн!!!

    Коментиран от #25

  • 8 Тръмп

    40 74 Отговор
    От мазен комунист очаквай злоба,плюене,клевети,внушения и всичко което лошо на което е Способен един хибриден войник на Путин!Всички комунисти сте Национални Предатели и убийци на Генерали!Убихте Генерал Радев от НАТО,сега искате и Генерал Борисов,но не сте познали!!!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Варна

    85 20 Отговор
    Хареса ми статията!

    Но не половината а всичките му интервюта вървят по описаният ред: - Навикване, сърдене и конско!
    -Той е такъв!
    Винаги! - Абсолютно винаги този селски бек има претенции към другите и никога изисквания към себе си!
    Все повече хора започват да виждат и това ще се отрази при следващите избори макар манипулирането на резултатите. - Отказът от вчера, отново да се занимават с електронното гласуване говори, че се канят на следващите избори да подходят по обичайният начин... - С лъжа! Явно е и че изборите пак ще са скоро. - Ден през ден има скандал! Борисов за да не прави скандали взе да се занимава с външната политика и да не се прибира, но хората около него са същите по образ и подобие и няма как да не се стигне до същият проблем. Време е да си ходят и по- важното да влязат в затвора за дълги години
    Обществена тайна, е че големите поръчки се контролират лично от него и се изпълняват от партньорите му Пеевски и Валентин Златев. Само забележете в колко от големите градове където кметовете са от ГЕРБ чистотата бе взета от Пеевски!
    Връзката по между им е явна и тъпият селяндур немя как да го прикрие!
  • 11 боко сбърка

    41 13 Отговор
    не целуна баш тези, които го сложиха там ...

    не можем вече да го понасяме!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 hard

    28 49 Отговор
    Другарят Симов автор на статитя ама много му се иска Кгб и Бкп да са на власт завинаги камто бяха до 90г и след нея!Та да продължи и от 1990г с ченгетата ДС до 2008/9г!Другарю Симов измирате от алчен държавен глад!

    Коментиран от #36

  • 14 ха ха ха

    24 6 Отговор

    До коментар #12 от "гост":

    Нямаш идея колко простотия струи от твоя пост, просто защото бърка и в твоя, и в този на децата ти, и в децата на децата ти - и на целия ти род и така.... на всички ви бърка :D
  • 15 гражданин

    21 26 Отговор
    Свинарите се кефят на статията на кпсс - бкп
  • 16 моя страна моя България

    65 20 Отговор
    Той пък един генерал........леле мале. Абсолютен парашутист, спуснат от някъде.......и ако не е купеният цигански и манипулираният вот изобщо нямаше да има кабинет Борисов 3. Крайно време е да се измита вече, и без това се накраде колкото за 10 живота, какво още иска боклука.
  • 17 Тръмп

    25 31 Отговор
    Комунистите са като циганско малцинство!:):):)
  • 18 народ

    46 5 Отговор
    И циганите да се измитат заедно с него,гадове !!!
  • 19 Тръмп

    24 44 Отговор
    По-гнусно словоблудство от на Симов,няма!:)Когато говори му личи,че е по голяма нужда и забравя от къде да я прави!Устата не е за това при демократите,а при комунягите е рефлекс!:):):)

    Коментиран от #29

  • 20 Николай

    45 21 Отговор
    Александър Симов! Евала, много добре казано!
  • 21 Гого

    51 20 Отговор
    Борисов никога не е могъл да върже едно изречение като хората но какво може да се очаква от един мафиот!
  • 22 мангалезич

    26 34 Отговор
    Какво е създал другаря Александър Симов през живота си в полза на народа ???
    Комунистите не са създатели на национални блага, те имат нужда само от "класова борба" . Марш в Москва !
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 народ

    31 10 Отговор
    Какво не може вече видяхме!Не видяхме нещо да може!
  • 25 Plovdiv

    34 5 Отговор

    До коментар #7 от "българин":

    Едва ли може да се каже по-точно.
    А най-лошото е, че май сме обречени да налитаме все на боклуци, просто защото вече не останаха читави хора, на които да им се занимава с политика.
  • 26 БСП фракция ЛЯВА РЕЗБА

    11 19 Отговор
    Абе добре го подухвате на бате ви Бойко!
  • 27 ХХО

    29 9 Отговор
    за мен 16 милиарда доларчета
    за вас заеми 6 милиарда будалчета
    за внучето милиардчета
    за вас мор тъъпи парчета
  • 28 КОМЕНТАР

    16 34 Отговор
    БОЙКО НОМЕР 1!!!

    Коментиран от #40

  • 29 Тъпак

    15 8 Отговор

    До коментар #19 от "Тръмп":

    Абе, вярно ли си толкова прост?
  • 30 Ads

    18 26 Отговор
    Тоя гном Симов е толкова противно същество, че се чудя как сам се търпи. Абе може човека, който оценяваш да не става, ама като се има предвид ти на какво приличаш, скривай се там и не се обажда.
  • 31 onq s konq

    18 34 Отговор
    "Кой не знай Чавдар войвода,кой не е чувал за него"!Ще си послужа с тая строфа от велико стихотворение и ще направя аналог с управлението на Борисов:КОЙ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЕЛИТ НА ДЪРЖАВИТЕ В ЕВРОПА НЕ ПОЗНАВА БОРИСОВ И НЕ Е ИМАЛ КОНТАКТИ С НЕГО?А В РУСИЯ,КИТАЙ,САЩ ,КАНАДА И Т.Н ЛИ НЕ ГО ПОЗНАВАТ ?И не е ли очевидния и неоспорим напредък на България във политически и икономически аспект абсолютно признание точно за ръководната му дейност след комунистическите управления на Ж.Виденов,станишев и Орешарски?/за служебните червени правителства няма да говорим ,дето управляваха с фразата "за бога братя -не купувайте"/.А сега да се запитаме:КОЙ ДОРИ В БЪЛГАРИЯ ПОЗНАВА ДРУГАРЯ СИМОВ,СЪС КАКВО Е ДОПРИНЕСЪЛ ЗА РАЗВИТИЕТО Й И КОЙ ИЗОБЩО ГО Е.Е ЧЕ Е ЖИВ?Не нито редно,нито полезно подобни дребни хорица да изпускат парата по медиите в България по такъв безскруполен начин,възползвайки се от правата които им дава демокрацията ни.Що не отиде тая мижитурка в Русия и да се изцепи с подобни слова за Путин?Ама знае че там моментално ще ко вкарат в какамангата "за неопределено време".Тука обаче може...ама не защото комунистите извоюваха демокрацията,а НИЕ С ГЛАСОВЕТЕ СИ...за да се възползват от това точно ТЕ!
  • 32 до оня с коня

    20 10 Отговор
    Като толкова го обичаш,запрягай кончето и барабар с ББ на каручката и на село ,и да не се връщате от там никога!И да се обичате,ей!

    Коментиран от #33

  • 33 onq s konq

    9 17 Отговор

    До коментар #32 от "до оня с коня":

    Идеята ти е супер,но преди това трябва да ни намериш достойни заместници,т.е. кой да управлява вместо Борисов,а относно мене...кой да ми харчи кинтите в големия град:)
  • 34 Иван Господинов

    12 20 Отговор
    Това пелтечещо комунистическо кюфте освен да омайва бабите докато нагъват безплатни кебапчета на Бузлуджа за друго не става.
  • 35 Siegfried

    12 21 Отговор
    Тази кукла на конци , това същество направено ,не от кал а от лай..а , Симов ,е противен , червен русофил .Червен и русофил - е най-отвратителното съчетание на дявола .Слава на Борисов ,БОГ да ни ГО пази ! Ще го браним ако трябва и с кръв !Хора!!! Виждате ли ,че тази пасмина червено - русофилска , е най-добрият големият национален предател , от както съществува понятието "българи " Да бъдат обявени извън закона , веднага !
  • 36 Само военно положение за 1 година и гото

    19 4 Отговор

    До коментар #13 от "hard":

    Само военно положение за 1 година и готово.
  • 37 Погребален агент

    13 4 Отговор
    Драмата на нашата колониална система е винаги когато когато бившите комунисти стигнат до властта , нашите колонизатори ги зашамарват ,спират им парите , и ги правят съвсем безполезни .Та какъвто и вятър да прави Симов това е положението в колонията, и така до последният българин.Явно на големите ни чужди началници така им утърва да се случва с територията ни.
  • 38 бббббб

    10 9 Отговор
    Чакам съдбата на коня ,да го сполети.
  • 39 Епа как нема да е уморен

    14 12 Отговор

    До коментар #1 от "Хихихи":

    Уморен кон е щот им чисти л..ната и повърнята за да му пишат подобни статии
  • 40 Коментар

    3 1 Отговор

    До коментар #28 от "КОМЕНТАР":

    Не не е Но пък и ти не си ЧЕРВЕНКОВЧЕ.
  • 41 Иван

    8 3 Отговор

    До коментар #3 от "сталин":

    Уморените куци коне ги убиват,нали?!имаше такъв филм!
  • 42 Иван

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "сталин":

    Уморените куци коне ги убиват,нали?!имаше такъв филм!
  • 43 гост

    13 8 Отговор
    Ако Бойко изглежда така,както казва плешивия дебеланко, да определя как изглежда нещастното депутатче от от Позитано.Той изглежда като умряло магаре.
  • 44 ГАЛЕВ

    20 9 Отговор
    УМОРЕН КОН-УМОРЕН ПРЕСТЪПНИК,УМОРЕН УБИЕЦ.БОРСУК ТЪП И ПРОСТ-ВИНАГИ СМЕНЯМ КАНАЛА КОГАТО ЗАГОВОРИ УМОРЕНИЯ КОН.СРАМ МЕ Е ОТ СЕБЕ СИ И СЕ ИЗЧЕРВЯВАМ ,ДА МУ СЛУШАМ ПРОСТИТЕ КОМЕНТАРИ.СРАМ МЕ Е ,ЧЕ ТОЗИ ПРОСТАК Е ИЗДИГНАТ -НАЗНАЧЕН ДА УПРАВЛЯВА МИЛАТА НИ РОДИНА.
  • 45 Другар

    8 7 Отговор
    Саше,Саше,извънредно си тъп Саше.
  • 46 ПИЧ

    7 13 Отговор
    Б.Б. ще управлява ДОКАТО СИ ИСКА....по-точно докато Нов Десен Блок набере сила и ГЕРБ+НДБ имат 121+ места в НС. И тогава -умореният- Б.Б. ще изкара 2 мандата като президент ! А БСП е в опозиция някъде до към 3000 година.....а Симов е поредната червена КАРИКАТУРА !
  • 47 ХЕБЪР

    9 8 Отговор
    Този мазен гном небеше избран за депутат но отпадна човека на ДОСТ и той с 500 гласа влезе в НС.погледнете каква паплач е събрана около Курнелия...
    Симов..Жаблянов...
  • 48 бял

    9 1 Отговор
    Не е уморен,тъп е като избирателите си,а те са уморени коне без мозък
  • 49 Дедо

    7 3 Отговор
    Уморен като кон и също толкова умен!
  • 50 бау

    7 0 Отговор
    Време е да изринеме гюбрето в дълбочина !!!
  • 51 Хераклит

    14 1 Отговор
    В държава в която престъпниците безнаказано се чодиграват с нормалните хора,където както говорят,че ни управляват престъпници,какво може да се очаква-:Да се умориш!Явно на това место е трудно ?!Когато не можеш да се справиш-отегляш се и отиваш на место където можеш,-:Надзирател в Софийския"-примерно и прилича му?!?
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 хитеp

    4 9 Отговор
    Бойко е номер 1 а гномчето Саше цял живот ще припиква паметници и с носталгия ще си спомня за добрите Бойкови времена и как е изкарвал рубльонки на негов гръб!
  • 54 гец

    2 4 Отговор
    аман от ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ - червеная сволач...

    Коментиран от #56

  • 55 Катъра

    3 0 Отговор
    Боко е пионка в цялата картинка.На него му дърпат конците така както дърпат конците на много други в тази осиротяла на патриоти държавичка.В нея всичко се постига с връзки и с мафиотски похвати.Ако не си човек на някой си няма как само с таланта си да успееш.Боко също е и крадец.Краде от безработните взимайки им по няколко месеца от помощите.След като социалното министерство–(по му прилича да е антисоциално) въведе нови условия за записване на борсата за признаване на стаж след 2002 година и според това колко ти е получаваш и съответните месеци помощ за безработица.Хора които успяха при старите условия да вземат 12 месеца то при новите правила ако същия няма стаж след 2002 тези 12 месеца стават 10.Е това ако не е кражба на Боко здраве му кажи.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.